Home /

Sajarah Kita

Sajarah Kita

Ing taun 2023, Xi'an Yihui Chemical Technology Co., Ltd. diganti jeneng dadi Xi'an Yihui Bio-technology Co., Ltd. Ganti jeneng iki nuduhake fokus perusahaan ing pangembangan bioteknologi lan nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih inovatif ing babagan iki. lapangan.


Iki terjemahan saka tonggak pembangunan sing relevan miturut taun:


  • 2010: Madegake Xi'an Yihui Chemical Technology Co., Ltd.


  • 2011: Pembentukan laboratorium lan pusat riset lan pangembangan.


  • 2013: Madegake pusat dodolan ing Xi'an High-tech Zone.


  • 2015: Entuk sertifikasi ISO.


  • 2016: Entuk sertifikasi HALAL lan KOSHER.


  • 2020: Pindhah pusat penjualan menyang Shen Zhou 3rd Road ing Distrik Chang'an.


  • 2023: Ganti jeneng dadi Xi'an Yihui Bio-technology Co., Ltd.