Peptida kosmetik makili varian khusus sing digunakake sacara ekstensif ing industri perawatan kulit lan kosmetik kanggo keuntungan potensial kanggo ningkatake tampilan lan kesehatan kulit.


iki zat kimia biasane diselarasake dadi macem-macem rincian koreksi, kalebu serum, krim, lan pelembab, kanggo target masalah perawatan kulit lan nyengkuyung kemakmuran kulit sing umum.

Ing taun-taun pungkasan, peptida kosmetik wis muncul minangka bahan penting ing produk perawatan kulit sing ora kaetung, utamane kanggo sing dipasarake kanggo njaga penampilan sing enom. Amarga peptida dinamis ing pirang-pirang kerangka awak, mula ora kaya biasane, dheweke nganggep sawetara bagean ing kesejahteraan lan perawatan kulit. Sawetara aplikasi migunani sing bisa ditindakake peptida kosmetik ing perawatan kulit lan perawatan rambut anti-tuwa kalebu:

  • Ngapikake elastisitas lan kekencangan kulit liwat stimulasi produksi kolagen, elastin, lan fibronektin

  • Ngurangi tampilan garis lan kerut, kalebu otot sing santai, biasane liwat neurotransmisi

  • Padhangake kulit lan nyuda hiperpigmentasi

  • Cell-komunikasi lan signaling

  • Melanin-stimulating, kanggo pangopènan werna rambut

  • Penindasan wutah rambut

  • Sifat antimikroba

  • Marasake awakmu, lara

  • Sifat anti-inflamasi


peptida

0
  • Bubuk Semaglutide

    Jeneng produk: Semaglutide
    CAS No .: 910463-68-2
    MOQ: 1G
    Assay: 99%
    Paket: 1g/bag; 5g/bag; 1g/bag
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Abaloparatide bubuk

    CAS: 247062-33-5
    Penampilan: bubuk putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Peptida Farmasi
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bivalirudin Trifluoroacetate

    CAS: 128270-60-0
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: usp
    Aplikasi: Antikoagulan & riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Irgd Peptida

    CAS: 1392278-76-0
    Urutan:H-Cys-Arg-Gly-Asp-Lys-Gly-Pro-Asp-Cys-OH
    Katon: Wêdakakêna putih
    Spesifikasi: 98% Paket: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 10000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Oxytocin Powder

    CAS: 50-56-6
    Urutan: c[Cys-Tyr-Ile-Gln-Asn-Cys]-Pro-Leu-Gly-NH2
    Katon: Wêdakakêna putih
    standar: USP / EP
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100Kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
5