Abaloparatide bubuk

CAS: 247062-33-5
Penampilan: bubuk putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Peptida Farmasi
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Abaloparatide

Wêdakakêna abaloparatide minangka peptida sing kasusun saka sisa asam amino 34. Iki minangka peptida sing gegandhengan karo hormon paratiroid anyar (PTHrP) sing dikembangake dening RadiosHealth. Iku aktivator picky penting saka reseptor PTH- I, kang bisa nambah isi mineral balung, viskositas balung, lan kekuatan balung, ningkataké konformasi balung, lan disetujoni dening FDA ing April 28, 2017. Jeneng dagang iku Tymos. Injeksi subkutan saka abapatide digunakake kanggo nambani osteoporosis ing wanita postmenopausal kanthi ancaman fraktur utawa ora efektif karo obat perawatan liyane, sing bisa nyuda prevalensi fraktur vertebral lan non vertebral anyar. Dibandhingake karo tripeptida, bisa nyuda prevalensi fraktur lan hiperkalsemia.

Iki minangka aktivator reseptor hormon paratiroid (reseptor PTH1), lan amarga tenaga osteogenik sing apik banget, obat-obatan sing digawe saka abapatide wis dipromosikan kanggo pangembangan klinis kanggo perawatan osteoporosis postmenopausal ing wanita kanthi ancaman fraktur sing dhuwur.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Abaloparatide

CAS: 247062-33-5

MF:C174H300N56O49

MW: 3960.5896

Urutan:Ala-Val-Ser-Glu-His-Gln-Leu-Leu-His-Asp-Lys-Gly-Lys-Ser-Ile-Gln-Asp-Leu-Arg-Arg-Arg-Glu-Leu-Leu-Glu- Lys-Leu-Leu-Aib-Lys-Leu-His-Thr-Ala-NH2

Kemurnian: 99% +

Paket: 1g; 5 g; 100 g

MOQ: 1 g

Asal: China

Paket: 1g; 5 g; 10 g

Digunakake: API

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

katon

Putih bubuk putih-putih

Kemurnian (HPLC)

≥98.0%

Impurity Tunggal

≤2.0%

Kandungan Asetat (HPLC)

5.0% ~ 12.0%

Kandungan Air (Karl Fischer)

≤10.0%

Kandungan peptida:

≥80.0%

Pengepakan lan Pengiriman: Suhu rendah, pengepakan vakum, akurat nganti mg kaya sing dibutuhake.

 

fungsi:

(1) Ningkatake sekresi insulin

Wêdakakêna abaloparatide bisa ngrangsang sel-sel islet pankreas kanggo mbebasake insulin, saéngga ngedhunake tingkat gula getih. Kajaba iku, uga bisa nambah sensitivitas insulin, Nggawe luwih efektif.

(2) Nyandhet stashing asam lambung
bisa nyandhet stashing asam lambung, saéngga nyuda stimulasi mukosa lambung dening asam lambung lan nyuda rasa ora nyaman ing weteng.
3) Ngatur gabungan saka faktor wutah kaya insulin
bisa ningkataké conflation saka insulin-kaya faktor wutah, mangkono mromosiaken proliferasi sel lan isolasi, lan muter bagean tartamtu ing wangun sel lan rejuvenescence.

 

aplikasi:

Aplikasi Abapaptide utamane diwujudake ing aspek ing ngisor iki:

(1) Ngurangi tingkat gula getih

Bisa ningkatake sekresi insulin lan nyuda tingkat gula getih, sing penting banget kanggo pasien diabetes.

(2) Ngurangi rasa ora nyaman ing weteng

Bisa nyandhet sekresi asam lambung lan nyuda rasa ora nyaman ing weteng, menehi sawetara relief kanggo gejala kayata nyeri weteng lan indigestion.

(3) Ningkatake perbaikan lan regenerasi sel

Bisa ningkataké sintesis faktor wutah insulin-kaya, anjog kanggo proliferasi sel lan diferensiasi, lan exerting efek tartamtu ing sel repair lan regenerasi, nyediakake sawetara pitulungan ing tatu lan ndandani tissue.

Ringkesan, Iki minangka biomolekul sing penting banget kanthi macem-macem fungsi biologis lan efek farmakologis, sing nduwe peran penting ing kesehatan manungsa.

 

Cara nyiapake

Peptida Abapa minangka polipeptida sing kasusun saka 34 residu asam amino. Cara paten Abapa peptida dirilis. Kaping pisanan, metode sintesis fase padhet digunakake kanggo sintesis 3 pecahan resin peptida. CHICALBOOK Bagean 1 disambungake. Nanging, proses beku-pangatusan dibutuhake sadurunge kontraksi pecahan peptida 2 lan 3, lan generasi fragmen resin peptida 2 lan 3 mbutuhake resin 2-CTC sing larang, sing nyebabake biaya produksi tambah.

 

Cara nggawe pesenan:

Hubungi langsung liwat telpon utawa email: +86-17792415937, sales@yihuipharm.com

Nyedhiyakake informasi sing cocog kayata jeneng produk, nomer CAS utawa urutan, kemurnian, jumlahe, lan sapiturute, lan kita bakal langsung menehi kutipan nalika ditampa.

Konfirmasi pesenan liwat kontrak dodolan resmi lan perjanjian rahasia.

Nerbitake Proforma Invoice (PI) lan mbayar.

Kita bakal terus nganyari babagan kemajuan pesenan sampeyan.

Kirim barang liwat DHL, FedEx, utawa operator liyane, lan wenehi dokumen sing cocog karo kiriman sing dibutuhake.

Kita netepi kabijakan mbalekaken yen ana bedo ing kualitas utawa layanan kita.

Layanan sawise-sales: Yen pelanggan duwe pitakonan babagan produk sajrone eksperimen, hubungi kita, lan kita bakal nanggapi kanthi cepet.

Kirimi