Bivalirudin Trifluoroacetate

CAS: 128270-60-0
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: usp
Aplikasi: Antikoagulan & riset lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Bivalirudin Trifluoroacetate?

Bivalirudin trifluoroacetate minangka inhibitor thrombin langsung sing direkayasa sing digunakake ing counteraction lan perawatan apoplexy. Iki minangka inhibitor thrombin sing kuat lan spesifik, katalis kritis ing overflow koagulasi. Bivalirudin trifluoroacetate diarahake sacara intravena lan nduweni wiwitan kegiatan sing cepet. Iki digunakake dening ginjel lan duwe setengah orane kira-kira 25 menit.

Iki ana hubungane karo situs dinamis trombin, supaya ora ngoper fibrinogen kanthi lengkap menyang fibrin. Iki ngalangi pangembangan clumps getih. Kajaba iku, aktivasi platelet, sing tanggung jawab kanggo pangembangan gumpalan getih, dicegah dening bivalirudin trifluoroacetate.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Bivalirudin Trifluoroacetate

CAS: 128270-60-0

MF:C98H138N24O33

MW: 2180.29

EINECS: 274-570-6

Nomer MDL: MFCD08282793

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g, 10g, 25g, 500g

Digunakake: riset lan pharma grade

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

128270.webp

Urutan: D-Phe-Pro-Arg-Pro-Gly-Gly-Gly-Gly-Asn-Gly-Asp-Phe-Glu-Glu-Ile-Pro-Glu-Glu-Tyr-Leu-OH

Simpen ing: Panggonan garing sing adhem (2-8oC, adoh saka cahya)

Spesifikasi lan Parameter:

Ayo miwiti kanthi mriksa spesifikasi lan paramèter Bivalirudin Trifluoroacetate. Informasi iki penting banget kanggo profesional ing lapangan kanggo njamin panggunaan sing akurat lan efektif. Mangga deleng tabel ing ngisor iki kanggo spesifikasi rinci:

tes

specifications

results

katon

wêdakakêna putih

conforms

Kemurnian (HPLC)

≥99%

99.4%

Pengotor Tunggal (HPLC)

≤1.0%

conforms

Kandungan Trifluoroasetat (HPLC)

5.0% ~ 10.5%

7.8%

Kandungan Peptida (N%)

≥80.0%

89.4%

Kandungan Air (Karl Fischer)

≤10.0%

4.11%

Endotoksin bakteri

≤5EU/mg

conforms

MS (ESI)

conforms

conforms

Imbangan Massa

95.0 ~ 105.0%

conforms

kesimpulan:

Selaras karo standar pabrikan

Komposisi Kimia:

Pangertosan komposisi kimia minangka dhasar kanggo para profesional ing sektor farmasi lan medis. Deleng tabel ing ngisor iki kanggo rincian komponen utama:

ComponentKomposisi Persentase
Bivalirudin95%
Trifluoroasetat5%

Peran lan Fungsi:

Bivalirudin trifluoroacetate minangka inhibitor thrombin langsung sing digunakake ing counteraction lan perawatan apoplexy. Iki minangka inhibitor thrombin sing kuat lan spesifik, katalis kritis ing overflow koagulasi. Bivalirudin trifluoroacetate ikatan karo situs dinamis trombin, supaya ora ngganti fibrinogen kanthi lengkap dadi fibrin. Iki ngalangi pangembangan clumps getih. Kajaba iku, aktivasi platelet, sing tanggung jawab kanggo pangembangan gumpalan getih, dicegah dening bivalirudin trifluoroacetate.

Iki digunakake ing macem-macem setelan klinis, kalebu:

  • Mediasi koroner perkutan (PCI): Iki digunakake kanggo nyegah apoplexy sajrone PCI, cara stent disetel ing vena winates kanggo ngembangake aliran getih.

  • Kondisi koroner akut (ACS):Digunakake kanggo nambani ACS, sawijining kondisi sing ana nyuda aliran getih sing ora dikarepke menyang jantung.

  • Afriction of Heart (AF): Ing pasien karo AF, kondisi nalika jantung ora teratur, obat pencegahan trombosis bivalirudin trifluoroacetate digunakake.

  • Apoplexy vena jero (DVT): Iki digunakake kanggo nambani DVT, sawijining kondisi ing ngendi struktur koagulasi getih ing vena sing jero, umume ing sikil.

  • Emboli aspirasi (PE): PE minangka kondisi ing ngendi gumpalan getih pindhah saka vena jero menyang paru-paru lan diobati karo bivalirudin trifluoroacetate.

Proses sintesis:

Proses sintesis kalebu sawetara langkah rumit kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur Bivalirudin Trifluoroasetat. Komponen utama ngalami reaksi sing dikontrol, sing ndadékaké pembentukan produk pungkasan. Proses iki kalebu langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo nyukupi standar internasional.

  • Sintesis peptida fase padat: Bagean peptida kasebut disintesis nggunakake sintesis peptida fase padat (SPPS). SPPS minangka cara kanggo sintesis peptida ing ngendi peptida kasebut dirakit ing dhukungan sing padhet, siji asam amino sekaligus. Asam amino ditambahake menyang dhukungan sing padhet ing urutan sing dikarepake, lan saben asam amino digandhengake karo rantai peptida sing akeh nggunakake reagen kopling. Sawise rantai peptida rampung, dipisahake saka dhukungan sing padhet lan diresiki.

  • Trifluoroasetilasi: Peptida banjur trifluoroacetylated kanggo mbentuk bivalirudin trifluoroacetate. Trifluoroacetylation minangka siklus ing ngendi bunch trifluoroacetyl ditambahake menyang ujung N saka peptida. Iki biasane rampung nggunakake anhidrida trifluoroacetic ing ngarsane basa.

  • Sesuci: Produk kasebut banjur didekontaminasi kanthi nggunakake macem-macem prosedur, kayata kromatografi lan kristalisasi. Iki rampung kanggo ngilangi debasements saka item obat.

  • Rumus: Produk sing wis diresiki banjur direncanakake dadi struktur pangukuran sing cukup, kaya jawaban kanggo infus. Iki bisa uga kalebu nambah fixings beda, kayata cradles, aditif, lan stabilisator.

  • Ukuran gedhe saka peptida: Iki minangka peptida sing cukup gedhe, sing kasusun saka 20 asam amino. Iki ndadekake luwih tantangan kanggo nggabungake tinimbang peptida sing luwih sederhana.

  • Anane macem-macem fokus kiral: Isine akeh fokus kiral. Iki tegese ana akeh stereoisomer obat kasebut. Penting banget kanggo nggabungake stereoisomer sing bener, amarga stereoisomer liyane bisa nyebabake dampak sing unik utawa malah nglarani.

  • Syarat kanggo kabecikan sing dhuwur: Sampeyan kudu duwe kabecikan sing dhuwur banget kanggo dilindhungi lan narik kawigaten. Iki amarga polusi sing sithik bisa mengaruhi kesejahteraan lan kecukupan obat kasebut.

Standar kualitas produk:

Bivalirudin trifluoroacetate iku item tamba, lan kabeh iku dianggep, iku kudu nepaki pedoman kualitas tartamtu kanggo dilindhungi lan sukses kanggo nggunakake ing patients. Prinsip kualitas kasebut disetel dening spesialis administratif, kayata Organisasi Pangan lan Pengobatan AS (FDA) lan Kantor Kedokteran Eropa (EMA).

Prinsip kualitas kanggo bivalirudin trifluoroasetat kalebu:

  • Tetenger: Obat kasebut kudu kaya sing diakoni. Iki dicoba kanthi rutin nggunakake macem-macem strategi logis, kayata kromatografi lan spektroskopi.

  • Purity: Obat kasebut kudu dibebasake saka debasement, kayata zat sintetik, pelarut, lan mikroorganisme sing beda. Iki dicoba kanthi rutin nggunakake prosedur ilmiah sing beda, kayata kromatografi lan spektroskopi.

  • Kemampuan: Obat kasebut kudu duwe kekuatan utawa tumindak normal. Iki biasane dicoba nggunakake macem-macem pemeriksaan alam.

  • Keslametan: Pasien kudu bisa njupuk obat kasebut kanthi aman. Iki umume dicoba nggunakake macem-macem ujian makhluk lan manungsa.

Saliyane standar kualitas umum kasebut, bivalirudin trifluoroacetate uga kudu memenuhi standar kualitas khusus kanggo panggunaan sing dimaksud.

Yihui njaga standar kualitas sing ketat kanggo produksi Bivalirudin Trifluoroacetate. Proses kasebut tundhuk karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kanggo mesthekake yen produk kasebut cocog karo benchmark global sing paling dhuwur. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen Yihui kanggo ngirim obat-obatan kanthi kualitas paling apik.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Bivalirudin Trifluoroacetate nemokake aplikasi ing macem-macem industri, utamane ing sektor medis lan farmasi. Panggunaan ing terapi antikoagulasi ndadekake penting banget ing rumah sakit, klinik, lan institusi kesehatan liyane. Fleksibilitas produk kasebut ngluwihi laboratorium riset, nyumbang kanggo kemajuan ing obat kardiovaskular.

  • Kardiologi:Iki digunakake kanggo nyegah lan ngobati gumpalan getih ing pasien sing liwat mediasi koroner perkutan (PCI), kaya susunan stent. Iki uga digunakake kanggo ngobati gangguan koroner sing kuat (ACS), sawijining kondisi sing nggabungake gagal jantung lan angina sing ora sehat.

  • Neurologi: Iki digunakake kanggo nyegah gumpalan getih ing pasien sing ngalami endarterektomi karotid, prosedur medis kanggo ngilangi plak saka kursus karotid.

  • Prosedur medis otot: Digunakake kanggo nyegah gumpalan getih ing pasien sing ngalami prosedur medis otot, kayata substitusi pinggul lan lutut.

  • Prosedur medis vaskular: Digunakake kanggo nyegah klompok getih ing pasien sing ngalami prosedur medis babagan pembuluh darah, contone, nyingkiri prosedur medis lan ndandani aneurisma.

  • Liyane: Iki uga digunakake kanggo nyegah lan ngobati klompok getih ing pasien kanthi fibrilasi atrium (AF), apoplexy vena jero (DVT), lan embolisme pneumonik (PE).


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan




Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Layanan OEM:

Yihui nawakake layanan Original Equipment Manufacturer (OEM), nyedhiyakake solusi khusus kanggo nyukupi syarat tartamtu. Iki mesthekake yen klien nampa Bivalirudin Trifluoroacetate sing disesuaikan karo kabutuhan unik, luwih nggawe Yihui minangka mitra sing bisa dipercaya ing industri farmasi.

Hubungi kita:

Yihui, produsen biso dipercoyo lan supplier saka Bivalirudin Trifluoroacetate, ngutamakake kualitas produk lan selaras karo standar internasional. Kanthi sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP, Yihui minangka bukti keunggulan. Kanggo sing pengin tuku, hubungi Yihui langsung ing sales@yihuipharm.com kanggo nemu puncak presisi pharmaceutical.

Kirimi