Irgd Peptida

CAS: 1392278-76-0
Urutan:H-Cys-Arg-Gly-Asp-Lys-Gly-Pro-Asp-Cys-OH
Katon: Wêdakakêna putih
Spesifikasi: 98% Paket: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 10000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

1. Apa Irgd Peptide?

Yihui kang Irgd Peptida stands minangka bukti prasetya kita kanggo kaunggulan. Peptida revolusioner iki, sing diturunake liwat proses sintesis canggih, ngemot presisi lan khasiat. Intine, produk kasebut minangka molekul multifungsi sing dirancang kanggo ngatasi macem-macem kabutuhan ing industri.

Iki minangka partikel cilik sing biasane kedadeyan sing ditampilake duwe latihan alami sing beda, kalebu calming, musuhan kanggo pertumbuhan ganas, lan musuhan kanggo dampak mikroba. Iku kasusun saka 12 asam amino ing urutan ing ngisor iki:

The Peptida Irgd pisanan dicopot saka racun saka ula rhodostoma Agkistrodon, lan wiwit dilacak ing racun saka ula sing beda-beda, uga ing muntahake getih lan pipis wong. Kajaba iku, sawetara jamur lan bakteri ngasilake.

Instrumen khusus kanggo nggunakake produk kasebut ora dirasakake kanthi lengkap, nanging kalebu aktuasi jalur tandha intraselular sing ditampa. Jalur kasebut bisa nyebabake owah-owahan ing artikulasi kualitas, kesatuan protein, lan tumindak sel.

Senajan Peptida Irgd isih ing bayi, iku wis potensial kanggo perawatan anyar efektif kanggo sawetara saka sudhut penyakit.


Informasi dhasar

Nama produk: iRGD

CAS: 1392278-76-0

MF:C35H57N13O14S2

MW: 948.04

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g, 10g, 25g, 500g

Digunakake: riset lan pharma grade

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1392278.webp

2. Spesifikasi Produk 

tes

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

Ngganti

kelarutan

Larut ing banyu

Ngganti

Kandungan Air (Karl Fischer)

5.1%

Kemurnian Peptida (Miturut HPLC)

> 98.0%

98.8%

Bahan sing Gegandhengan (Miturut HPLC)

Total Kotoran < 2.0%%

Pengotor Tunggal Paling gedhé <1.0%

1.2%

0.8%

Sisa Pelarut Organik

Asetonitril <0.041%

Diklorometana <0.060%

NN-Dimethylformamide < 0.088%

kesimpulan:

produk cocog karo standar perusahaan lan qualified

3. Komposisi kimia:

Ngrungokake inti saka Irgd Peptide kita, komposisi kimia nuduhake simfoni unsur sing makarya kanthi harmoni:

Component

Komposisi persentasi

iRGD99%

4. Katrangan Peran lan Fungsi:

The Irgd Peptida ora mung senyawa kimia; iku powerhouse saka fungsi. Ing pharmaceuticals, tumindak minangka operator kuat, nambah pangiriman tamba kanggo target tartamtu. Sifat-sifat unik kasebut dadi bahan sing ora ana regane ing kosmetik, ningkatake penetrasi lan khasiat kulit. Aplikasi bioteknologi entuk manfaat saka perane kanggo nggampangake interaksi seluler, dadi komponen penting ing riset lan pangembangan.

5. Proses Sintesis:

The Peptida Irgd minangka partikel cilik, biasane kedadeyan sing digawe saka 12 asam amino. Bisa uga digabungake ing laboratorium kanthi nggunakake macem-macem teknik, kalebu kombinasi peptida tataran kuwat (SPPS) lan union peptida tahap cairan (LPPS).

Cara sing paling umum kanggo nggawe peptida yaiku SPPS. Iku kalebu expansion stepwise saka asam amino kanggo bantuan kuwat, kang umume tar globule. Asam amino kalebu miturut pola sing katon ing suksesi peptida.

Fase sing paling penting ing LPPS yaiku nggawe pengumpulan karboksil saka korosif amino terminal-C kanthi nggunakake reagen kopling. Solusi sing ngemot asam amino sakteruse ing urutan kasebut banjur diperkaya karo asam amino sing diaktifake. Asam amino loro kasebut nanggapi siji liyane kanggo mbentuk ikatan peptida.

Teknologi DNA rekombinan uga bisa digunakake kanggo ngasilake peptida Irgd. Iki kalebu kloning kualitas sing ngode peptida Irgd dadi entitas organik inang, kaya mikroba utawa ragi. Makhluk inang banjur diisi ing medium kultur, lan peptida Irgd dikirim minangka efek samping saka pencernaan makhluk urip inang.

Inovasi DNA rekombinan minangka strategi sing luwih cerdas kanggo ngirim peptida Irgd tinimbang campuran zat. Ing kasus apa wae, bisa uga luwih angel ngontrol sifat peptida Irgd sing dikirim nggunakake inovasi DNA rekombinan.

6. Standar Kualitas Produk:

Prinsip kualitas item kanggo Peptida Irgd biasane disetel dening produsen utawa panyedhiya peptida. Panganggone peptida bisa uga mengaruhi standar kasebut. Contone,Peptida Irgd sing direncanakake digunakake ing awal klinis utawa minangka obat remedial kudu netepi pedoman kualitas sing luwih angel tinimbang sing diarepake digunakake ing aplikasi eksplorasi utawa restoratif.

Minangka aturan, prinsip kualitas item kanggo peptida Irgd bakal kalebu:

  • Purity: Mesthine ora kurang saka 98% tanpa dicampur. Iki nuduhake manawa kudu dibebasake saka macem-macem peptida, protein, lan debasement.

  • Tetenger: Iki kudu ditegesake minangka klompok peptida sing tepat. Iki kudu bisa nggunakake macem-macem teknik, contone, spektrometri massa lan urutan peptida.

  • Kemampuan: Iku kudu tumindak organik normal. Iki bisa dicoba kanthi nggunakake macem-macem ukuran, gumantung saka panggunaan peptida sing dikarepake.

  • Keslametan: Apa digunakake ing manungsa utawa kewan, iku kudu aman. Macem-macem tes safety, kalebu tes genotoksisitas lan sitotoksisitas, bisa digunakake kanggo nguji iki.

  • katon: Peptida Irgd kudu bubuk putih utawa putih.

  • Kelarutan: Sampeyan kudu larut ing banyu utawa pelarut liyane sing cocog.

  • pH: Sampeyan kudu duwe pH antarane 4.0 lan 7.0.

  • Kondisi panyimpenan: Sampeyan kudu disimpen ing -20 ° C utawa ngisor.

Standar kualitas produk kanggo Peptida Irgd kudu ditetepake lan dikelola dening pabrikan utawa supplier peptida. Standar kasebut kudu adhedhasar panggunaan peptida lan kudu tundhuk karo kabeh syarat peraturan sing ditrapake.

7. Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

The Irgd Peptida nemokake aplikasi ing macem-macem industri, kalebu pharmaceutical, kosmetik, lan bioteknologi. Ing pharmaceutical, nambah presisi pangiriman obat, nyuda efek samping lan ningkatake asil terapeutik. Kosmetik entuk manfaat saka sifat penetrasi kulit, ningkatake khasiat formulasi perawatan kulit. Ing bioteknologi, iki nduweni peran penting kanggo ngembangake riset seluler, mbukak wates anyar ing eksplorasi ilmiah.

  • Perawatan penyakit: Wis ditampilake kanggo nyegah pangembangan sel penyakit lan cepet apoptosis in vitro lan in vivo. Saiki lagi diteliti ing awal klinis kanggo terapi macem-macem tumor, kalebu kerusakan sel ing paru-paru, penyakit bosom, lan pertumbuhan ganas usus besar.

  • Infeksi geni: Wis ditampilake duwe pengaruh nyuda ing model in vitro lan in vivo. Saiki lagi diteliti ing pendahuluan klinis kanggo perawatan penyakit provokatif kaya nyeri sendi rheumatoid lan penyakit Crohn.

  • Penyakit degeneratif ing otak: Wis ditampilake kanggo nglindhungi neuron saka cilaka in vitro lan in vivo model penyakit neurodegenerative kaya penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson. Saiki lagi diteliti ing awal klinis kanggo perawatan penyakit neurodegeneratif.

  • Penyakit kardiovaskular: Wis ditampilake duwe pengaruh kardioprotektif ing model in vitro lan in vivo saka penyakit kardiovaskular kayata jaringan mati miokardium lan stroke. Saiki lagi diteliti ing awal klinis kanggo perawatan penyakit kardiovaskular.


8. Packing & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



9. Wektu Pembayaran

6 pambayaran.webp

10. Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

11. Kontak Kami:

Yihui bangga dadi profesional Irgd Peptida pabrikan lan supplier. Komitmen sing ora tegang kanggo kualitas lan tundhuk karo standar internasional wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo sing golek mitra sing bisa dipercaya kanggo kabutuhan peptida, ora katon maneh. Hubungi kita ing sales@yihuipharm.com, lan ayo bareng-bareng miwiti lelampahan kang unggul.

Kirimi