Oxytocin Powder

CAS: 50-56-6
Urutan: c[Cys-Tyr-Ile-Gln-Asn-Cys]-Pro-Leu-Gly-NH2
Katon: Wêdakakêna putih
standar: USP / EP
Merk: YIHUI
Kemasan: 10g; 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 100Kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Oxytocin Powder?

Yihui kang Oxytocin Powde Kabr minangka zat kuat sing asale saka proses riset lan pangembangan sing ketat. Kanthi komitmen kanggo keunggulan, kita nawakake produk sing ngemot kemurnian lan khasiat. Wêdakakêna diproses kanthi tliti kanggo nyukupi standar industri sing paling dhuwur, njamin asil sing optimal ing macem-macem aplikasi.

Biasane diarani minangka "kimia kasih sayang" utawa "zat snuggle," yaiku kimia neuropeptida lan sinaps sing digawe ing pusat saraf lan dikirim dening organ hipofisis mburi. Ikatan sosial, reproduksi, lan laktasi mung sawetara proses fisiologis lan prilaku sing ditindakake. bubuk oksitosin, jinis sing diprodhuksi saka bahan kimia iki, wis entuk pertimbangan gedhe ing jaringan klinis lan riset kanggo aplikasi restoratif sing bisa ditindakake. 

Iki minangka bubuk putih utawa abu-abu kanthi resep sub-atom C43H66N12O12S2. Pelarut ing banyu lan nduweni beban subatom 1007.2 Da. Instrumen penting saka aktivitas oxytocin kalebu mbatesi reseptor oksitosin eksplisit, yaiku reseptor G protein-coupled (GPCRs) sing ana ing macem-macem jinis sel ing awak. Sawise mbatesi, oxytocin micu banyu mancur panji intraselular sing intercedes fisiologis lan tumindak impact.


Informasi dhasar

Nama Produk: Oxytocin

CAS: 50-56-6

MF:C43H66N12O12S2

MW: 1007.19

EINECS: 200-048-4

Nomer MDL: MFCD00076731

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g, 10g, 25g, 500g

Digunakake: riset lan pharma grade

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

50.webp

Parameter spesifikasi:

[Item]

[Spesifikasi]

[Hasil]

katon  

Wêdakakêna putih utawa meh putih

conforms  

kelarutan  

Banget telat ing banyu lan dilute solusi asam asetat lan etanol

conforms  

Spektrometri massa

1007.2 ± 1

conforms  

Kandungan Air (KF)

≤5.0%

3.89%

PH

3.0 ~ 6.0

4.25

Kemurnian (HPLC)

≥90.0%

93.79%

Aktivitas Biologis

≥400 IU/mg

512 IU/mg  

Asam asetat

6% ~ 10%

7.21%

Isi asam amino

Antarane 0.95% lan 1.05 mol saben asam aspartat, asam glutamin, prolin, glisin; antarane 0.90 lan 1.10 mol leucine, isoleucine; antarane 0.70 lan 1.05 mol tirosin; antarane 1.4 lan 2.1 mol saka setengah cystine saben mol saka oxytocin asetat ditemokake. Ora luwih saka jejak asam amino liyane sing ana.

conforms  

TFA gratis


conforms  

Endotoksin bakteri

≤300EU/mg

conforms  

Kesimpulan: Sesuai karo standar ing omah

Cathetan: peptida iki disiapake kanthi sintesis kimia.

Komposisi Kimia:

Componentpersentasi
Oxytocin100%
Bahan Inert0%

Efek lan Fungsi:

Yihui kang Oxytocin Powde Kabr nawakake akeh efek lan fungsi, nggawe tambahan Versatile kanggo macem-macem industri. Utamane dikenal amarga peran ing ikatan sosial, bubuk iki wis kabukten bisa ningkatake kapercayan, empati, lan hubungan interpersonal. Ing aplikasi medis, digunakake kanggo ngindhuksi tenaga kerja, ngontrol getihen sawise nglairake, lan ndhukung laktasi.

  1. Tegangan lan nyuda stres: Nduwe efek anxiolytic lan nyuda stres. Iku mbantu karo quieting sistem sensori, ngurangi tingkat tension, lan advance koyo unwinding. Kelainan kuatir kaya gangguan kuatir sosial lan gangguan kuatir umum wis diteliti minangka perawatan potensial karo oxytocin.

  2. Efek ing swasana ati lan antidepresan: Nduwe pikiran mbantu lan sifat ndhuwur. Bisa nambah kahanan pikiran, ngenthengake efek samping sing abot, lan nambah rasa seneng. Wis nuduhake jaminan minangka perawatan tambahan kanggo melankolis, utamane ing wong sing duwe kekurangan sosial utawa kuatir sawise meteng.

  3. Nyekel Ibu lan Discharge Susu: Iku njupuk bagéyan kritis ing nyekeli ibu lan miwiti susu sak nyusoni. Kerjane karo pangembangan sambungan cedhak-kanggo-omah milutaken antarane ibu lan anak sing bayi lan advances rawuh susu saka organ mammary. Depresi postpartum wis diobati karo bubuk, sing uga mbantu ibu lan bayi.

  4. Penerimaan Kerja lan Kompresi Uterine: Biasane dikirim nalika kerja kanggo nyegerake konstriksi uterus lan nggarap tenaga kerja. Biasane digunakake kanggo nyurung karya utawa nggedhekake kompresi tanpa daya. Iki mbantu miwiti utawa nguatake keterbatasan kerja, banjur maju kerja lan transportasi.

  5. Discharge sing ora pas wektune: Wis ditemokake kanggo nundha discharge lan ngupayakake kemampuan seksual ing wong lanang kanthi discharge durung wayahe. Pasinaon wis nuduhake efek positif ing kontrol ejakulasi lan kepuasan seksual, nyaranake oxytocin minangka perawatan potensial kanggo ejakulasi durung wayahe.

Proses sintesis:

Sintesis Yihui Oxytocin Powder melu proses tliti kanggo njamin kemurnian lan efektifitas. Miwiti karo bahan mentah sing bermutu, para ahli nggunakake teknik sintesis canggih, kalebu sintesis peptida fase padhet. Proses kasebut dipantau kanthi rapet kanggo njaga kahanan reaksi sing optimal, ngasilake bubuk Oxytocin sing murni lan kuat.

  1. Uni Peptida Tahap Kuat: Kesatuan kasebut rampung kanthi rutin nggunakake kombinasi peptida tataran sing kuat (SPPS), strategi sing nimbang ekspansi asam amino berturut-turut kanggo bantuan sing kuat. Cysteine ​​sing dilindhungi BOC disambungake menyang globule sap, sing ngisi minangka bantuan sing kuat.

  2. Pembelahan lan Deproteksi: Nalika rantai peptida rampung, dipisahake saka dab sap nggunakake reagen pembelahan. Langkah cleavage mbusak gugus pelindung saka rantai sisih asam amino uga peptida saka dhukungan sing padhet.

  3. Sesuci: Peptida sing ora diresiki banjur didekontaminasi nggunakake prosedur sing beda-beda, kayata kromatografi cairan eksekusi elit (HPLC) utawa kristalisasi, kanggo entuk bubuk oksitosin sing ora dicampur. Purging penting kanggo ngilangi kontaminasi, barang-barang sisih, lan bahan wiwitan sing ora reaksi.

  4. Kontrol kualitas: Wêdakakêna oxytocin sing wis diresiki ngliwati tes kontrol kualitas sing lengkap kanggo njamin immaculateness, intensitas, lan konsistensi karo prinsip administratif.

Kanggo njamin produksi produk farmasi sing aman lan efektif, sintesis bubuk oksitosin mbutuhake panggunaan peralatan khusus, personel trampil, lan ketaatan sing ketat kanggo praktik manufaktur sing apik (GMP).

Penting kanggo elinga yen profesional sing mumpuni mung kudu nindakake sintesis kasebut ing setelan laboratorium sing dikontrol kanthi pedoman safety sing wis ditemtokake.

Standar kualitas:

Yihui setya ngirim produk kanthi kualitas paling dhuwur. kita Oxytocin Powder ngalami tes sing ketat ing saben tahap produksi. Kita netepi standar internasional, entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Komitmen iki njamin para pelanggan nampa produk sing cocog karo benchmark kualitas sing paling ketat.

  1. Purity: Sampeyan kudu dibebasake saka polutan, kalebu sisa pelarut, logam bobot, lan zat asing sing beda. Immaculateness biasane ditliti nggunakake macem-macem cara logis, kayata kromatografi cairan eksekusi unggul (HPLC) lan spektrometri massa.

  2. Kemampuan: Aktivitas biologis kasebut nemtokake kekuwatane. Iki dikomunikasikake ing unit donya (IU) saben milligram bubuk. Intensitas oxytocin ora disetel ing watu liwat tes alam sing nemtokake kapasitas kanggo nglakokake penarikan uterus utawa reaksi fisiologis liyane.

  3. Sterilitas: Sampeyan kudu resik, tegese kudu dibebasake saka mikroorganisme praktis, kalebu organisme mikroskopis, parasit, lan infeksi. Test sterility dileksanakake kanggo njamin sing item ok kanggo organisasi lan ora makili gamble saka kontaminasi.

  4. PH lan Osmolalitas: PH lan osmolalitas kudu ana ing titik potong sing ditemtokake kanggo njamin keamanan lan mirip karo rencana organisasi sing wis direncanakake. Kanggo nemtokake manawa produk kasebut cocog kanggo injeksi utawa cara pangiriman liyane, pH lan osmolalitas diukur.

  5. Stabilitas:  Sampeyan kudu ajeg ing kahanan kapasitas sing disaranake, kayata suhu lan mugginess. Pasinaon kestabilan dituntun kanggo mutusake wektu panggunaan sing realistis saka barang kasebut lan njamin manawa barang kasebut tetep kuwat lan kualitase sawise sawetara wektu.

  6. Bundling lan Jeneng:  Sampeyan kudu dibundel ing wadhah sing cocog sing nglindhungi saka kelembapan, cahya, lan unsur alam liyane. Tandha kasebut kudu cocog karo kabutuhan administratif lan menehi pedoman sing jelas babagan kapasitas, ngurus, lan organisasi.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

The versatility saka Yihui kang Oxytocin Powder nyebar ing pirang-pirang industri. Ing perawatan kesehatan, digunakake kanggo induksi tenaga kerja, perawatan postpartum, lan aplikasi terapeutik potensial. Industri kosmetik nganut sifat-sifat sing nambah kulit, dene para peneliti psikologi nemokake banget kanggo sinau babagan prilaku lan emosi manungsa. Wêdakakêna kita uga wis nemokake aplikasi ing obat Veterinary, nyumbang kanggo kesehatan lan kesejahteraan kewan.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui stands minangka mercusuar kaunggulan ing produksi Oxytocin Powder. Komitmen kita kanggo kualitas, ketaatan standar internasional, lan entuk sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske dedikasi kita kanggo kepuasan pelanggan. Kanggo pitakon utawa nggawe pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi