Bubuk Semaglutide

Jeneng produk: Semaglutide
CAS No .: 910463-68-2
MOQ: 1G
Assay: 99%
Paket: 1g/bag; 5g/bag; 1g/bag
Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Semaglutide Powder CAS 910463-68-2?

Wêdakakêna semaglutide, dikembangake dening Novo Nordisk, minangka analog GLP-1 (Glucagon- Like Peptide-1) generasi anyar. Iki minangka ekspresi long-acting adhedhasar struktur pambuka liraglutide lan wis nuduhake efektifitas sing luwih apik ing perawatan diabetes jinis 2. Novo Nordisk wis ngrampungake enem studi Tahap IIIa babagan injeksi semaglutide lan ngirim operasi obat anyar kanggo semaglutide injeksi saben dina menyang US Food and Drug Administration (FDA) tanggal 5 Desember 2016. Dheweke uga wis ngirim operasi otorisasi pemasaran (MAA). ) menyang European Medicines Agency (EMA). Kajaba iku, ekspresi lisan sadurunge diurnal saka bubuk Semaglutide saiki ana ing uji klinis Tahap III.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Semaglutide

Nomer Kas: 910463-68-2

Urutan: H-His-Aib-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-Asp-Val-Ser-Ser-Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys(AEEAc-AEEAc-γ- Glu-17-carboxyheptadecanoyl)-Glu-Phe-Ile-Ala-Trp-Leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly-OH

Formula Molekuler: C187H291N45O59

Massa molar: 4,113.64 g · mol

Kemurnian: ≥98%

Kotoran: ≤0.5%

Suhu panyimpenan: 2-8 ℃

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Aplikasi: digunakake kanggo riset.

Packing: 1G/Botol, 10G/Botol, 50G/Botol utawa ing reqirement pelanggan.

Formula struktural:

910463.webp

standar kualitas

TEST

SPESIFIKASI

RESULT

1

katon

Bubuk longgar putih utawa meh putih

conforms

2

kelarutan

Bebas larut ing banyu

conforms

3

Substansi sing gegandhengan

Kotoran individu: ≤2%

0.2%

4

Identifikasi dening MS

4113.58 ± 1

conforms



5



Identifikasi dening HPLC

Wektu retensi puncak utama solusi tes cocog karo solusi referensi, kaya sing dipikolehi ing Assay.

conforms

6

Kandungan Air (KF)

8.0%

3.3%

7

Kemurnian Peptida (Dening HPLC)

≥ 98.0%

99.6%

8

pH

7.0-9.0

7.6

9

ion natrium

1.5-4.0%

2.0%

10

Kejelasan lan warna solusi

Bening lan ora ana warna

conforms

11

Protein molekul dhuwur

0.5%

0.03%

12

Pelarut sing resik

Metilen klorida <600ppm

Asetonitril <410ppm

Metanol <3000 ppm

N, N-Dimethylformamide<880ppm

Isopropil eter <5000ppm

Isopropanol <5000 ppm

ND

20ppm

8ppm

ND

4ppm

35ppm

13

Ion klompok asam

Ion trifluoroasetat <1000ppm

Ion fosfat <1000ppm

Ion klorida <1000ppm

Asam asetat <1000ppm

ND

0.02%

ND

ND

14

Rotasi Optik Spesifik

-15.0 ~ -10.0 o [α] 20D

(zat bebas asam anhidrat lan asetat, C=10mg/ml,H2O)


-11.8o

15

pengujian kadar logam

95.0~105.0%, Diwilang kanthi referensi kanggo zat anhidrat lan bebas uyah

100.4%

Kesimpulan: Batch produk iki tundhuk karo standar perusahaan. Digunakake mung kanggo riset. Simpen ing wadhah sing ketat, dilindhungi saka cahya, simpen ing suhu -20 ℃.

Preparation

Metode sintesis fase padat digunakake kanggo nyiapake Wêdakakêna peptida semaglutide. Peptida rantai langsung Aib8, Arg34GLP-1(7-37), lan agen asilasi asam lemak disintesis nganggo metode sintesis fase padat. Ing kahanan alkalin, agen asilasi asam lemak sing disintesis nggunakake Chemicalbook digunakake kanggo ngowahi peptida rantai langsung Lys26, sing nyebabake Semaglutide. Sampel sing digawe dhewe ditindakake uji biopotensi nggunakake immunoassay transfer energi resonansi fluoresensi sing wis ditanggulangi.

Aktivitas biologis

Kurang bobot awak Semaglutide minangka analog peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon tumindak dawa lan agonis saka reseptor GLP-1 kanthi efek terapeutik potensial ing diabetes mellitus jinis 2 (T2DM).

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webppacking: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis


Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah




Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Wêdakakêna semaglutide pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Bubuk Semaglutide, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Semaglutide bubuk, 910463-68-2, Semaglutide bobot mundhut, Semaglutide peptida bubuk, bubuk Semaglutide, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi