Ekstrak tanduran wis dadi populer ing macem-macem industri, nawakake macem-macem produk sing asale saka sumber botani. Ekstrak kasebut nggunakake sifat alami tanduran, menehi akeh keuntungan kanggo kesehatan, kaendahan, lan liya-liyane. Klasifikasi produk ekstrak tanduran bisa dikategorikake sacara wiyar dadi sawetara wilayah utama.

  1. Nutraceuticals:Nutraceuticals nyakup ekstrak tanduran sing digunakake kanggo nilai obat lan nutrisi. Produk kasebut asring ngemot tambahan, nutrisi, lan mineral sing diduweni ing omah, sing ndadekake kesejahteraan lan kesejahteraan umume.

  2. Kosmetik:Produk kasebut nggabungake kosmetik lan obat-obatan, nawakake solusi perawatan kulit sing diperkaya karo ekstrak botani sing misuwur amarga sifat-sifat rejuvenasi kulit.

  3. Rasa lan Wewangian:Ekstrak tanduran umume digunakake ing industri panganan lan minuman kanggo nganyarke rasa lan aroma. Ekstrak alami, kayata vanila, mint, lan jeruk, nyumbang kanggo pangembangan produk aromatik lan beraroma.

  4. Ekstrak Pertanian lan Pestisida: Sawetara ekstrak tanduran nuduhake sifat pestisida, dadi alternatif sing ramah lingkungan kanggo pestisida sintetik. Kajaba iku, asil panen lan kualitas bisa ditingkatake kanthi nggunakake ekstrak botani ing praktik pertanian.

  5. Farmasi:Sektor farmasi nggabungake ekstrak tanduran ing pangembangan obat-obatan. Saka obat herbal tradisional nganti obat modern sing asale saka senyawa tanduran, ekstrak kasebut dadi bagean penting ing riset lan produksi farmasi.

  6. Biopestisida lan Regulator Tuwuh Tanduran:Ekstrak tanduran digunakake ing formulasi biopestisida sing ngontrol hama lan penyakit ing tanduran, menehi alternatif sustainable kanggo pestisida kimia. Kajaba iku, ekstrak tartamtu minangka pengatur pertumbuhan tanduran, sing mengaruhi pangembangan tanduran.


Plant Extracts

0
  • Genistein bubuk

    CAS: 446-72-0
    Jeneng botani:Genista tinctoria Linn.; Sophora subprostrala Chun et T.Chen Spesifikasi: 98%Bagian digunakake: rootPenampilan: Bubuk Kuning Muda Metode Tes: HPLCPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Wedhus Rue Wedhus

    Nama Botani: Galega officinalis L.Spesifikasi: bubuk mentahBagian bekas: buahPenampilan: bubuk kuning-coklatPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Bubuk Hesperidin Kab

    CAS: 520-26-3
    Jeneng Botani: Jeruk L.Spesifikasi: 80% -95% bubuk mikro utawa granularBagian sing digunakake: buahPenampilan: bubuk kuning-coklat Cara Tes: HPLCPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • bubuk Honokiol

    CAS: 35354-74-6
    Jeneng Botani: Magnolia officinalis RehdSpesifikasi: 50%HonokiolBagian sing digunakake: kulit Penampilan: Bubuk putih-putih Metode Tes: HPLCPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Isoquercitrin

    CAS: 482-35-9
    Jeneng Botani: Sophona Japonica L.Spesifikasi: HPLC95% 97%Bagian digunakake: KembangPenampilan: Bubuk Kuning Muda Metode ekstrak:Reaksi enzimatik Pelarut Pemurni: EtanolPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Bubuk Luteolin

    CAS: 9000-55-9
    Sumber tanduran: Arachis hypogaea L.Spesifikasi: 98%Bagian bekas: Cangkang, kuncupPenampilan: Bubuk kuning-hijauPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Bubuk Podophyllin

    Podophyllum resinCAS: 9000-55-9
    Sumber tanduran: Ekstrak Sinopodophyllum HexandrumSpesifikasi: HPLC98%;50%Bagian sing digunakake: Sakabehe bageanPenampilan: Bubuk coklatPaket: 1kg;25kg
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Quercetin Anhudrous

    CAS: 117-39-5
    Nama Botani: Sophora JaponicaSpesifikasi: HPLC95%/UV98%Bagian bekas: BungaPenampilan: Bubuk halus kuning hijauPaket: 25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Quercetin Dihydrate

    CAS: 6151-25-3
    Nama Botani: Sophora JaponicaSpesifikasi: HPLC95%/UV98%Bagian bekas: BungaPenampilan: Bubuk halus kuning hijauPaket: 25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Resveratrol Kab

    CAS: 501-36-0
    Bubuk Alfacalcidol: ekstrak Polygonum Cuspidatum
    Bagean sing Digunakake: Root Polygonum Cuspidatum
    Bahan aktif: Trans-resveratrol
    Spesifikasi: 50%, 98% HPLC
    Penampilan: Bubuk putih
    Solusi ekstrak: banyu / etanol
    Metode tes: HPLC
    Paket: 25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Rutin Kab

    CAS: 153-18-4
    Penampilan: bubuk kuning cahya
    Spesifikasi: NF11, EP 9.0, DAB10, CP2005
    Assay: 95.0% -101.5% dening UV
    Jeneng Latin: Sophora japonica L.
    Bagian Tanduran Digunakake: kembang Solusi Ekstrak: banyu/etanol Metode tes: HPLCPaket: 25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Troxerutin

    CAS: 2068-78-2
    Penampilan: bubuk kuning cahya
    Spesifikasi: EP 9.0, Standar DAB1999
    Assay: 95.0% -105.5% dening HPLC
    Jeneng Latin: Sophora japonica L.
    Bagian Tanduran Digunakake: kembang Solusi Ekstrak: banyu/etanol Metode tes: HPLCPaket: 25kg
    Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
35