Ekstrak Marigold Lutein

Nama produk: Lutein
Penampilan: Wêdakakêna oranye-kuning, tempel utawa cairan
Jeneng Latin: Tagetes erecta L
Bagian Digunakake: Kembang
Bahan aktif: Lutein, zeaxanthin, Xanthophyll
Cara Tes: HPLC / UV
Specifications:5%、10%、20%、30%、50%、60%、80%、90% & Customized
Penampilan: Wêdakakêna oranye-kuning, tempel utawa cairan Nyedhiyani Sampel Gratis
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Marigold Extract Lutein

Kita Ekstrak Marigold Lutein minangka komponen kualitas ultraexpensive sing disimpulake saka kelopak kembang marigold. Bubuk Lutein Kab minangka antioksidan penting sing ndhukung kesehatan mata kanthi nglindhungi cahya biru sing mbebayani lan stres oksidatif. Uga digunakake sacara ekstensif ing panganan, libation, lan ketekunan tambahan kanggo werna unheroic sing sregep. Kutipan kita digunakake maneh kanggo njamin kesucian lan energi maksimal, dadi pilihan sing cocog kanggo nggawe macem-macem produk. Dipercaya kita menehi kualitas lan layanan sing luar biasa kanggo kabeh kabutuhan lutein.

 

Apa Ekstrak Marigold Lutein?

Ekstrak Bunga Marigold Lutein minangka suplemen alami pabrik sing dicopot saka kembang marigold. iku klompok werna sing menehi woh-wohan lan sayuran werna sregep. iku nutrisi kritis kanggo kesehatan mripat. Marigold Lutein minangka suplemen sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin ndhukung visi lan kesehatan mata sakabèhé.

Lutein minangka antioksidan penting sing nglindhungi mata saka revolusioner bebas mbebayani sing diprodhuksi dening cahya biru saka bias elektronik lan sinar UV srengenge. Kanthi nyuda stres oksidatif, mbantu mbantu degenerasi makula sing gegandhengan karo umur (AMD) lan kondisi mata liyane.

Saliyane mupangat kanggo kesehatan mata, uga ndhukung sistem rentan sing sehat, ningkatake kesehatan kulit, lan ningkatake fungsi otak sing sehat. Iki minangka sumber nutrisi lan antioksidan sing penting sing mbantu nglawan revolusioner gratis lan detoksifikasi awak.

iku cocok kanggo wong kabeh periode, kalebu anak, thukul-ups, lan senior. Ora beracun, ora ana barang sampingan, lan gampang dicerna. Suplemen kasebut kasedhiya ing bentuk kapsul, saengga bisa diakses saben dina.

Ringkesan, iki minangka suplemen alami sing disimpulake saka kembang marigold sing menehi mupangat akeh kanggo kesehatan mata, sistem sing rawan, kesehatan kulit, lan fungsi otak. Iki minangka sumber nutrisi lan antioksidan sing mbantu nutupi awak saka revolusioner gratis sing mbebayani. iku aman, gampang dicerna, lan cocok kanggo wong kabeh periode. Dadi bagean saka rutinitas saben dina kanggo ndhukung visi lan kesejahteraan sakabèhé.

produk-1-1

Informasi dhasar

Jeneng produk: Lutein

Sumber botani: Tagetes erecta L

Bagéyan saka tanduran sing digunakake: kembang

Penampilan: bubuk oranye-kuning, tempel utawa cairan

CAS: 127-40-2

MF:C40H56O2

MW: 568.87

EINECS: 204-840-0

Nomer MDL: MFCD08435941

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: Natural Pigment

Wektu pangiriman: ing saham

 

Seri Lutein

Bubuk/Kristal: Lutein UV 80%, 85%, 90% HPLC 5%, 10%, 20%, 80%, 90%

CWS Beadlets: Lutein HPLC 1%,5%,10%,20%

Beadlets GF: Lutein HPLC 5%, 10%, 20%

Minyak/Suspensi: Lutein HPLC 15%,20%

produk-1-1

Spesifikasi Teknis kanggo 5%

Product jeneng

Lutein (Marigold Ekstrak)

latin jeneng

Tagetes erecta L.

Part digunakake

kembang

asli

item

METODE

SPESIFIKASI

RESULTS

katon

visual

Oranye-abang bubuk alus

Tundhuk

ambu ora enak

Organoleptik

karakteristik

Tundhuk

Rasa

Organoleptik

karakteristik

Tundhuk

Konten lutein (Miturut HPLC)

HPLC

≥5.00%

5.16%

Mundhut ing pangatusan

3h/105 ℃

≤8.0%

3.20%

Ukuran granular

saringan 80 mesh

100% Liwat 80 mesh saringan

Tundhuk

Tetep ing Ikatan

5h/750 ℃

≤5.0%

0.53%

Kapadhetan longgar

60g / 100ml

0.5-0.8 g / ml

0.53 g / ml

Kapadhetan tapped

60g / 100ml

0.7-1.0 g / ml

0.72g / ml

Ekstrak Solvent

 

 

Heksana & Etanol

Sisa solvent

 

 

 

Heksana

GC

≤50 ppm

Tundhuk

Etanol

GC

≤500 ppm

Tundhuk

Pestisida

 

 

 

666

GC

≤0.1ppm

Tundhuk

DDT

GC

≤0.1ppm

Tundhuk

Quintozine

GC

≤0.1ppm

Tundhuk

logam berat

kolorimetri

≤10ppm

Tundhuk

As

AAS

≤2ppm

Tundhuk

Pb

AAS

≤1ppm

Tundhuk

Cd

AAS

≤1ppm

Tundhuk

Hg

AAS

≤0.1ppm

Tundhuk

Kontrol mikrobiologis

 

 

 

Cacahing piring total

CP2010

≤1000cfu / g

20 cfu / g

Ragi & jamur

CP2010

≤100cfu / g

<10cfu / g

Escherichia coli

CP2010

Negative

Tundhuk

Salmonella

CP2010

Negative

produk-144-145Tundhuk

Paket: 1kg; 25 kg

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing nyenyet, tahan cahya, supaya ora kena sinar srengenge langsung, kelembapan lan panas banget.

Urip beting: 24 wulan

 

Bagan alur:

produk-236-769


Panganan apa sing sugih lutein?

Lutein bubuk Luwih maju ing sawetara sayuran lan woh-wohan ijo sing padha karo kubis, bayem, selada, getah mung, lan rapeseed, nanging jinis pabrik iki uga ngandhut kuantum klorofil β- resin epoksi lan turunan oksigen saka karotenoid lan karotenoid liyane ora. fluently uprooted minangka produk murni. mengko long-term searching, wis diatur yen isi lutein lan zeaxanthin ing kembang marigold dhuwur banget, karo akeh contaminations ing karotenoids liyane, nggawe gampang kanggo misahake lan ngresiki. Bisa digunakake minangka sumber sing apik kanggo produk buatan. Kajaba iku, sawetara woh-wohan oranye unheroic padha karo mangoes, pepayas, peach, pumpkins, etc. uga sugih ing produk iki lan zeaxanthin.

 

fungsi

Nglindhungi sesanti

Ekstrak Marigold Lutein nduweni efek pertahanan penting ing makula ing retina. Yen kurang, bisa nyebabake degenerasi makula lan penglihatan kabur, kanthi gejala sing padha karo degenerasi visual lan diplopia. iku prekursor saka NA, kang bisa diowahi dadi VA ing awak fana. Fungsi fisiologis utama ing mripat yaiku minangka agen antioksidan lan fotoprotektif. Optik whim-whams ora bisa dianyari lan umume rentan marang revolusioner bebas sing mbebayani. Efek antioksidan bisa nyandhet konformasi revolusioner bebas sing mbebayani. bisa nyerep kuantum gedhe saka cahya biru, lan dawane gelombang cahya biru katon padha karo cahya ultraviolet, kang jinis paling mbebayani sing bisa tekan retina. Sadurunge tekan sel sensitif ing retina, cahya luwih dhisik ngliwati area perhatian lutein sing paling dhuwur. Ing wektu iki, yen isi lutein ing makula akeh banget, karusakan iki bisa diminimalisir.

Efek anti oksidatif

Lutein duweni efek oksidatif sing kuat, sing bisa nyegah aktivitas spesies oksigen reaktif lan mbantu ngrusak sel normal. Uji coba sing ditrapake nuduhake manawa spesies oksigen reaktif bisa mbales nganggo DNA, protein, lan lipid, ngrusak fungsi fisiologis, lan nyebabake kahanan sing biasa kaya kanker, arteriosklerosis, lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur. Lutein bisa mateni spesies oksigen singlet liwat quenching fisik utawa kimia, saéngga njaga awak saka karusakan lan ningkatake sistem sing rawan. Ngurangi prevalensi katarak minangka keluhan mata utama ing saindenging jagad sing nyebabake wuta. Eksplorasi paling mburi nuduhake yen nambahake input lutein bisa nggayuh angka kelahiran. saiki, medium dipercaya meh related kanggo viskositas werna macular ngisor lan viskositas visual majeng saka lensa ing wong tengah-umur lan senior, lan viskositas visual majeng saka lensa dianggep titik penting saka katarak.

Tundha efek aterosklerosis

Asil eksplorasi anyar nuduhake yen Ekstrak Bunga Marigold Lutein duweni efek penundaan ing perkembangan awal aterosklerosis. Masalah utama yaiku hubungan antara owah-owahan konsistensi intimal saka dalan utama arteri lan isi lutein ing getih. Isi lutein sing kurang ing getih bisa nyebabake penebalan tembok arteri. Minangka isi kanthi bertahap mundhak, tren penebalan tembok arteri mudhun, lan embolisme arteri uga saya suda. Ing wektu sing padha, Marigold lutein ing sel tembok arteri uga bisa nyuda oksidasi kolesterol LDL.

Efek antikanker

Kathah panaliten ingkang nedahaken bilih lutein gadhah bahan panyegat ing manéka jinis kanker, kados kanker balung, kanker prostat, kanker dubur, kanker kulit, lan sapiturutipun. antarane ngurangi tingkat prevalensi kanker balung lan input lutein. Diskuisisi nuduhake yen tingkat prevalensi kanker balung ing klompok eksperimen kanthi input lutein kurang yaiku 2.08-2.21 kaping ing klompok kanthi input dhuwur. Efek iki bisa uga kalebu barang imunomodulator bunder ing komunitas karo apkin organ liyane. Panaliten kasebut nyimpulake manawa ngonsumsi lutein ing diet ora mung bisa nyegah kanker, nanging uga mbantu kahanan ekskresi. Institusi sing ditrapake nyaranake yen ngonsumsi 400g- 600g woh-wohan lan sayuran saben wong saben dina bisa nyuda ancaman kanker kanthi 50%.

 

Aplikasi lutein

Wêdakakêna lutein, warna karotenoid sing disedhiyakake ing woh-wohan lan sayuran sing warni, duwe sawetara operasi ing panganan, perawatan kesehatan, lan lapangan hias. Banjur ana risak panggunaan ing saben assiduity

Bidang panganan: asring digunakake minangka warna panganan alami amarga warnane oranye nganti oranye. Umume ditambahake ing macem-macem produk panganan sing padha karo omben-omben, gula-gula, barang sing diobong, produk susu, lan gravies kanggo nambah daya tarik visual. uga, bisa tumindak minangka antioksidan ing pangan, ngewangi kanggo nutupi karusakan oksidatif.

Bidang perawatan kesehatan: diajeni amarga entuk manfaat kesehatan sing implisit, utamane kanggo kesehatan mata. Iki minangka nutrisi penting sing disedhiyakake ing makula mata, sing nyaring cahya biru sing mbebayani lan tumindak minangka antioksidan, njaga retina saka karusakan. umume digunakake kanggo ndhukung kesehatan mata, utamane ing individu kanthi ancaman degenerasi makula sing gegandhengan karo umur (AMD) utawa katarak.

Bidang kosmetik: wis suda digunakake ing frasa hias amarga bingkisan antioksidan lan pertahanan kulit. Bisa mbantu nutupi kulit saka karusakan UV sing disebabake dening srengenge lan faktor lingkungan. bisa diset ing produk perawatan kulit sing warni kaya krim, tapal, lan tabir surya. Dipercaya bisa ningkatake hidrasi kulit, nambah kelenturan, lan menehi barang anti-tuwa.

Kaya komponen apa wae, efektifitas lan mupangat khusus lutein bisa beda-beda, lan luwih becik konsultasi karo profesional utawa ahli kanggo menehi saran sing bener, utamane ing bidang perawatan kesehatan.

 

Wilayah aplikasi

Digunakake ing rajin padha karo papermaking, printing lan dyeing

Bisa digunakake kanggo pewarna panganan lan uga bisa ditambahake ing pakan daging kanggo nambah kuning kuning daging.

Pewarna panganan.

nduweni ciri "alami", nutritif", lan "multifungsi", lan bisa digunakake sacara ekstensif ing panganan, produk kesehatan, kosmetik, obat-obatan, lan pelengkap pakan.

Karotenoid salutary, nanging tanpa khasiat vitamin A, nambah perhatian warna ing bintik-bintik ing mripat lan bisa nambah visi.

 

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Basis tanduran

produk-1-1


Hubungi Xi'an Yihui

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Ekstrak Bunga Marigold Lutein Produsen nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu Ekstrak Marigold Lutein, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi