Apigenin 98%

Jeneng produk: Apigenin
Sumber: Chamomile
CAS: 520-36-5
MF:C15H10O5
MW: 270.24
Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
Asal: China Kapabilitas Pasokan: 1ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Apigenin 98%?

Apigenin 98% minangka emulsi flavonoid alami kanthi rumus C15H10O5 lan bobot molekul 270.24, nomer CAS yaiku 520-36-5. Wis narik kawigatosan penting amarga struktur kimia sing unik lan tenaga alami.

Struktur kimia kasebut ngandhut rong cincin benzena lan siji cincin pyran, ing ngendi posisi 6, 8, lan 2 'ngandhut gugus hidroksil. gugus hidroksil minangka pusat aktivitas antioksidan, sing bisa mbusak radikal bebas ing awak, nyuda stres oksidatif selular, lan nduweni sedative, anti-inflamasi, anti-kanker, hypoglycemic, ningkatake kesehatan jantung lan aktivitas biologis liyane. Kajaba iku, ana akeh aplikasi liyane ing obat. Wis ditemokake yen bisa ngganggu interaksi protein, saengga bisa mengaruhi fungsi sel, lan nduweni aktivitas anti-tumor potensial. Kajaba iku, uga bisa ngalangi akumulasi lemak ing awak tikus lemu, lan nyuda risiko lipid getih lan diabetes.

Singkat, bubuk Apigenin minangka bahan bioaktif alami sing penting banget digunakake ing industri kesehatan, panganan, lan kosmetik.

Informasi dhasar

jeneng Product

Apigenin

jeneng kimia


4,5,7-Trihydroxyflavone (apigenin)

CAS

520-36-5

MF

C15H10O5

MW

270.24

EINECS

208-292-3

Nomer MDL

MFC00006831

Kemurnian

98%

stabilitas

Stabil miturut kondisi panyimpenan.

kelarutan

DMSO: 27 mg / mL

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan, lan ing industri panganan lan kosmetik.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

520.webp

standar kualitas

ANALISIS

SPESIFIKASI

RUSULT

Assay dening HPLC

≥98%

98.75%

Paraga/penampilan

Bubuk kuning

Tundhuk

identifikasi

positif

Tundhuk

Mundhut ing pangatusan

≤5.0%

1.15%

Total awu

≤0.5%

0.22%

Metals heavy

Lead

arsenik

Mercury

Kadmium

≤20 ppm

≤2 ppm

≤2 ppm

≤1 ppm

≤2 ppm

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk

Negative

Tundhuk

Tes mikrobiologis

Total Plate Coun

Ragi & Mold

E. Coli.

Salmonella


<1000cfu / g

<100cfu / g

Negative

Negative


Tundhuk

Tundhuk

Negative

Negative

kesimpulan

Confom karo specifications USP

Fungsi & Aplikasi

Apigenin 98% wis macem-macem kegiatan kesehatan lan farmakologis, digunakake digunakake ing lapangan kayata medicine, kesehatan, pangan, Kosmetik, etc.

Ing ngisor iki minangka fungsi lan aplikasi utama:

Antioksidan Nduwe bingkisan antioksidan, bisa mbusak revolusioner gratis ing awak, nyuda stres oksidatif sel, lan mbantu macem-macem kahanan sing biasa.

Ngapikake kuatir lan depresi Bisa nyandhet prodhuk ATP (adenosin trifosfat) lan duwe efek tambahan tartamtu ing sedasi, anti kuatir, anti depresi.

Ngisor lipid getih Bisa ngalangi akumulasi lemak ing tikus lemak, nyuda lipid getih lan ancaman diabetes.

Ameliorate kesehatan jantung Bisa nyandhet aktivasi platelet, nyuda konformasi trombosis, lan duwe efek pertahanan tartamtu ing kesehatan jantung.

Anti-inflammatory Apigenin chamomile bisa ngatur sistem rentan, nyuda prodhuk saka faktor seditious, lan palliate respon seditious.

Operasi liyane Uga duwe akeh operasi sing padha karo nyempurnakake disinclinations kulit lan nyegah kegilaan ing senior. Ing ketekunan panganan lan ornamental, digunakake sacara ekstensif ing pangembangan lan produk produk kesehatan lan produk kecantikan.

Ringkesan, Iku nuduhake exertion alam apik lan prospek operasi ing antioksidan, anti-kanker, kesehatan kardiovaskuler, regulasi rentan, etc., lan punika veritably penting obat alam lan materi kesehatan.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp


Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp


Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Apigenin 98% Produsèn, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan baku tamba dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Apigenin 98%, 520-36-5, Apigenin chamomile, bubuk Apigenin, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi