Bubuk Ekstrak Ashwagandha

Jeneng Latin: Withania somnifera
Bagéyan saka tanduran sing digunakake: ROOT
Penampilan: bubuk kuning coklat
Standar: Withanolides 5%, 2.5%, 1.5%, 10%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa itu Ashwagandha Extract Powder?

Miwiti perjalanan menyang kesejahteraan holistik karo Yihui Bubuk Ekstrak Ashwagandha, suplemen herbal ampuh digawe kanthi teliti kanggo ningkatake kesehatan. Asalé saka oyod tanduran Withania somnifera, Withanolides kita ngemot inti keajaiban terapeutik alam.

Ekstrak Ashwagandha Withanolides minangka tambahan alami sing dipikolehi saka dhasar tanduran Ashwagandha (Withania somnifera). Wis digunakake ing pengobatan Ayurveda adat kanggo wektu sing suwe banget kanggo ningkatake kesejahteraan lan kesejahteraan umume. Pemeriksaa logis saiki wis negesake sawetara tujuan konvensional Ashwagandha, nuduhake kemampuane kanggo mbantu macem-macem masalah medis.


Ashwagandha Extract Powder.webp

Nama Produk: suplemen ekstrak tumbuhan ashwagandha bubuk ekstrak akar 10% ksm-66 ashwagandha

Jeneng Latin: Withania somnifera

Penampilan: bubuk coklat

Spesifikasi: 1% 1.5% 2.5% 3%


Spesifikasi Withanolides 2.5%:

Item Ujian      

Standar Ujian  

Result

cara

katon

Wêdakakêna kuning-coklat

Tundhuk

visual  

Ukuran partikel

Rugi ing pangatusan

Ash

Logam abot

Pb

As

Cd

Hg

Sisa pelarut

95% liwat 80 mesh

5.0% maks

5.0% maks

10.0ppm maks

2ppm maks

2ppm maks

1ppm maks

1ppm maks

standar USP

Tundhuk

3.9%

3.3%

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk  

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk

Ukuran Partikel USP

USP<731>

USP<561>

USP<231>metode III

AAS

AAS

AAS

AAS

USP<467>

Analisis fitokimia




Withanolides  

2.5%

2.7%

Metode Gravitasi

Analisis mikrobiologi




Jumlah bakteri total

Jumlah cetakan & ragi

Staphylococcus aureus

Salmonella

E. Coli

10000cfu/g maks

1000cfu/g maks

Negative

Negative

Negative

100 cfu / g

100 cfu / g

Ora Dideteksi

Ora Dideteksi

Ora Dideteksi



CP2010 & USP

Packing: 25kg/drum.

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik ing suhu kamar, nglindhungi saka cahya, kelembapan lan infestasi hama

Urip beting: 3 taun. Non-GMO

Asil tes: Dites miturut Enterprise Standard, asil kasebut cocog karo Peraturan.

Komposisi Kimia:

SenyawaKomposisi Persentase
Withanolides5.0% - 10.0%
Alkaloid0.2% - 0.5%
Saponin2.0% - 4.0%
Flavonoid0.5% - 1.5%

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis



Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Efek lan Fungsi:

Mbukak kunci akeh keuntungan kesehatan nalika sampeyan gabungke Bubuk Ekstrak Ashwagandha menyang rutinitas saben dina. Keajaiban herbal iki misuwur amarga:

  1. Pengurangan Stress: Ngilangake stres lan kuatir, ningkatake kahanan mental sing tenang lan tenang.

  2. Sifat adaptogenik: Ningkatake daya tahan kanggo stres lingkungan, nambah kesejahteraan sakabèhé.

  3. Anti-inflamasi: Nglawan peradangan, ndhukung kesehatan sendi lan otot.

  4. Peningkatan Fungsi Kognitif: Ngapikake memori, konsentrasi, lan kabisan kognitif.

  5. Dhukungan Sistem Kekebalan: Nguatake sistem kekebalan kanggo kesehatan sing kuat.

Dening lan gedhe, Ekstrak Akar Ashwagandha bubuk nampilake macem-macem pengaruh lan karya sing mbantu macem-macem bagean saka kesejahteraan, kalebu nyuda tekanan, nggarap kemampuan mental, mbantu insensibilitas, ningkatake tingkat energi, lan ndhukung kesejahteraan masyarakat.

Proses sintesis:

It digawe liwat proses sintesis tliti sing njamin pengawetan sifat terapeutik. Proses kasebut kalebu:

  1. Panen lan pangatusan: Oyod Ashwagandha dipanen nalika diwasa, biasane sawise setaun tuwuh. Oyod diresiki kanthi sak tenane lan dicuci kanggo mbusak rereged.

  2. Ekstraksi: Oyod Ashwagandha garing digiling dadi bubuk alus kanggo mbangun wilayah permukaan kanggo ekstraksi. Woh-wohan sing diwêdakakêna kapapar teknik ekstraksi sing béda.

  3. Njupuk banyu: Bahan aktif ing ashwagandha diekstraksi kanthi memanasake oyod ing banyu.

  4. Fokus lan Refinement: Pengaturan sing dipisahake dikonsentrasi nggunakake disipasi utawa teknik sing beda kanggo ngilangi overabundance larut lan entuk konsentrasi konsentrasi. Konsentrasi klempakan bisa liwat gerakan refinement tambahan kanggo ngilangi kontaminasi, kayata filtrasi utawa kromatografi.

  5. Standardisasi: Ekstrak Ashwagandha standar kanggo njamin kualitas lan potensi sing konsisten. Standardisasi kalebu nganalisa ekstrak kanggo senyawa aktif, kayata withanolides, lan nyetel konsentrasi kanggo nyukupi standar tartamtu.

  6. Pangeringan lan bubuk: Ekstrak standar dikeringake kanthi cara kayata pangatusan semprotan utawa pangatusan beku kanggo entuk bubuk sing apik. Wêdakakêna iki luwih diproses kanggo nggayuh ukuran partikel lan konsistensi sing dikarepake.

  7. Quality ControlSaindhenging proses sintesis, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake kanggo njamin keamanan lan khasiat bubuk Ekstrak Root Ashwagandha. Iki kalebu tes kanggo logam abot, pestisida, lan kontaminasi mikroba.

Standar Kualitas:

Yihui njaga prasetya sing ora tegang kanggo kualitas, netepi standar internasional. kita Bubuk Ekstrak Ashwagandha ngalami tes sing ketat, njamin:

  1. Good Manufacturing Practices (GMP): Ekstrak Ashwagandha Withanolides pabrikan kudu netepi pedoman GMP, sing njamin yen barang kasebut digawe ing iklim sing dikontrol lan dinormalisasi. Konsistensi GMP kalebu ngetutake konvensi sing abot kanggo kebersihan, disinfeksi, dokumentasi, lan kontrol kualitas.

  2. Kepribadian lan Kautaman: Pengujian kepribadian negesake manawa konsentrasi kasebut dijupuk saka akar Ashwagandha sing sah (Withania somnifera). Tes kemurnian njamin yen konsentrat dibebasake saka polutan, kayata logam bobot, pestisida, lan kontaminasi mikroba.

  3. Standardisasi: Dinormalisasi kanggo njamin derajat campuran dinamis sing dipercaya, kanthi rutin karo anolida. Sastranegara normalisasi kalebu ngilangi konsentrasi nggunakake prosedur kaya kromatografi cairan eksekusi elit (HPLC) utawa spektrofotometri.

  4. Keamanan lan Bahaya: Pedoman kualitas netepake kesejahteraan lan keracunan kasebut. Pengujian keamanan bisa uga kalebu review keracunan sing kuat lan terus-terusan, ukuran genotoksisitas, lan tinjauan bahaya konseptif lan formatif.

  5. Stabilitas lan umur dawa: Stabilitas lan umur beting dievaluasi miturut standar kualitas. Pasinaon babagan urip beting ekstrak nemtokake suwene suwene bisa njaga kekuwatan lan kualitas ing kahanan panyimpenan tartamtu.

  6. Packaging lan Labeling: Norma kualitas uga ngatur tandha lan mbungkus bubuk Ashwagandha. Prasyarat jeneng kalebu data sing tepat babagan karakter, kekuwatan, pedoman pangukuran, lan kontraindikasi utawa asosiasi sing dikarepake. Prinsip bundling njamin yen konsentrat dibuwang lan dipindhah kanthi cara sing cocog karo kualitas lan nyegah najis.

Dijamin bakal nyukupi standar keamanan, khasiat, lan konsistensi sing paling dhuwur yen standar kualitas kasebut dipatuhi. Akibaté, konsumen nampa suplemen herbal sing bisa dipercaya lan migunani.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Jelajahi versatility saka Bubuk Ekstrak Ashwagandha ing macem-macem industri:

  1. Farmasi: Nggawe suplemen kanggo nyuda stres lan obat adaptogenik.

  2. Nutraceuticals: Ningkatake kandungan nutrisi suplemen kesehatan.

  3. Kosmetik: Infuse produk perawatan kulit kanthi sifat anti-inflamasi lan antioksidan.

  4. Panganan lan Ombenan: Nggawe panganan lan omben-omben fungsional sing nambah kesejahteraan.

Layanan OEM:

Yihui ngluwihi keahliane liwat layanan OEM, ngarang Withanolides formulasi kanggo nyukupi syarat tartamtu. Kolaborasi karo kita supaya visi sampeyan bisa urip.


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui ngadeg minangka dipercaya Bubuk Ekstrak Ashwagandha pabrikan lan supplier. Komitmen kanggo kualitas lan standar global, kita duwe sertifikasi ing ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi