Dihydromyricetin bubuk

CAS: 27200-12-0
Jeneng Latin: Ampelopsis grossedentata
Bagéyan saka Tanduran sing Digunakna: Godhong
Penampilan: bubuk coklat utawa meh putih
Standar: Dihydromyricetin 30%, 50%, 98%
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Dihydromyricetin Powder?

Dihydromyricetin bubuk minangka alternatif alami sing nyenengake kanggo pemanis buatan amarga 200 nganti 300 kaping luwih manis tinimbang sukrosa. Nduweni rasa manis lan resik tanpa rasa terus-terusan sing ora nyenengake sing kerep disambungake karo gula palsu. DHM uga tahan panas, saengga bisa digunakake kanggo masak lan manggang.

Ekstrak teh anggur bubuk dihydromyricetin diekstrak saka batang lan godhong Ampelopsis Grossedentata (umum disebut teh anggur). Ekstrak teh anggur dihydromyricetin utamane digunakake ing suplemen lan produk perawatan kulit.

Spesifikasi lan Parameter:

item

Keterangan

results

cara

Senyawa Marker

Dihydromyricetin> 98%

98.23%

HPLC

Penampilan & Warna

Bubuk ijo kuning

Ngganti

GB5492-85

Bau & Rasa

karakteristik

Ngganti

GB5492-85

Ekstrak Solvent

Banyu & Etanol

Ngganti

/

Ukuran Mesh

100% Liwat 80 Mesh

100%

GB5507-85

Mundhut ing Pangatusan

≤5.0%

1.27%

GB / T5009.3

Konten Ash

≤5.0%

1.52%

GB / T5009.4

Sisa Pelarut

Negative

Ngganti


Metals heavy

Total Logam Berat

≤10ppm

Ngganti


Arsenik (As)

≤0.5ppm

Ngganti

AOAC985.01,16th

Mimpin (Pb)

≤2ppm

Ngganti

AOAC985.01,16th

Kadmium (Cd)

≤1ppm

Ngganti

AOAC985.01,16th

Merkuri (Hg)

≤0.5ppm

Ngganti

AOAC985.01,16th

Sisa Pestisida

Negative

Ngganti

AOAC985.01,16th

Mikrobiologi

Jumlah Plate

≤10000cfu / g

Ngganti

GB / T4789.2

Total Ragi & Mold

≤1000cfu / g

Ngganti

GB / T4789.15

E. Coli

Negative

Ngganti

GB / T4789.3

Salmonella

Negative

Ngganti

GB / T4789.4

Staphylococcus

Negative

Ngganti

GB / T4789.10


Packing lan Panyimpenan

Nang: Kantong plastik dobel, njaba: Tong karton netral & Ninggalake ing papan sing garing lan adhem

beting urip

2 Taun Nalika Disimpen kanthi bener

Pengepakan & Pengiriman


5 yihui shipping.webp


Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis





Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan







Komposisi Kimia:

Komposisi kimia saka Ekstrak teh anggur Dihydromyricetin minangka simfoni senyawa alam. Konstituen utama kalebu Dihydromyricetin, flavonoid, lan polifenol, kabeh nyumbang kanggo sifat sing luar biasa saka ekstrak iki.

Efek lan Fungsi:

Dihydromyricetin bubuk minangka ekstrak botani serbaguna sing dirayakake kanggo keuntungan kesehatan sing akeh banget. Minangka antioksidan kuat, nglawan stres oksidatif, nglindhungi sel saka karusakan. Kajaba iku, sifat anti-inflamasi dadi pilihan sing apik kanggo ningkatake kesejahteraan sakabehe. Riset nyaranake potensial kanggo ndhukung kesehatan ati kanthi mbantu metabolisme alkohol.

Ngluwihi efek fisiologis, Iki dikenal kanggo keuntungan kognitif, nambah kajelasan mental lan fokus. Asal-usul alam lan mupangat macem-macem posisi kasebut minangka bahan sing digoleki ing macem-macem industri.

Proses sintesis:

Flavonoid alami Dihydromyricetin bubuk bisa ditemokake ing godhong wit Hovenia dulcis. Udakara udakara 200 nganti kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang sukrosa lan duwe kaluwihan medis potensial, kalebu bobot papan, eksekutif diabetes, tumindak agen pencegahan kanker, lan tumindak nyuda.

Sintesis DHM bisa ditindakake kanthi pirang-pirang cara, kalebu:

  • Kesatuan DHM, utamane liwat teknik substansi lan biokonversi, bisa rumit lan mbutuhake streamlining kahanan respon lan proses filtrasi kanthi ati-ati.

  • Aksesibilitas lan biaya bahan wiwitan lan produktivitas siklus serikat pekerja minangka unsur penting sing kudu ditimbang.

  • Kajaba iku, aplikasi aman saka DHM sing disintesis minangka aditif pangan utawa agen terapeutik gumantung kanggo njamin kemurnian lan kualitase.

  • Upaya kerja inovatif terus-terusan kanggo nggarap produktivitas lan kecukupan biaya campuran DHM.

  • Penyelidikan strategi serikat anyar, kalebu ilmu enzimatik lan ijo wis cedhak, njamin supaya luwih ekonomis lan ora mbebayani kanggo penciptaan ekosistem DHM.

  • Nalika eksplorasi terus mbukak kaluwihan medis sing potensial, minat kanggo gula normal lan spesialis sing mbiyantu iki bisa uga bakal nambah, nyopir luwih maju ing campuran lan nggawe.

Standar kualitas:

Yihui darmabakti kanggo njaga standar kualitas paling dhuwur ing produksi Ampeloptin. Fasilitas kita beroperasi miturut sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, mbuktekake komitmen kita kanggo keunggulan. Langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben tahapan produksi, mesthekake produk pungkasan selaras karo benchmark internasional.

  • Tetenger: Item kasebut kudu ditegesake minangka DHM nggunakake metode logis sing tepat kaya HPLC utawa spektroskopi NMR.

  • Purity: Item kasebut kudu ketemu tingkat kabecikan sing wis ditemtokake, kanthi rutin dikomunikasikake minangka tarif. Iki njamin yen isi DHM akeh banget lan dibebasake saka polusi lan zat asing.

  • Logam bobot: Item kasebut kudu dicoba amarga ana logam abot kaya timbal, merkuri, lan arsenik. Watesan disetel kanggo njamin yen logam sing bisa beracun iki ana ing sangisore tingkat sing cukup.

  • Simpenan pestisida: Item kasebut kudu dicoba amarga ana akumulasi pestisida. Watesan disetel kanggo njamin manawa pestisida sing isih ana ana ing titik potong sing aman.

  • Model Mikrobiologi: Item kasebut kudu memenuhi standar mikrobiologis, kalebu watesan kanggo jumlah mikroba lengkap, coliform, lan mikroorganisme patogen sing eksplisit. Iki njamin keamanan barang lan kewajaran kanggo panggunaan.

  • Sifat fisik lan senyawa: Item kasebut kudu cocog karo sifat fisik lan zat sing ditemtokake, kayata penampilan, macem-macem, mambu, pH, lan solvency. Properti kasebut mbantu njamin konsistensi lan kualitas barang kasebut.

  • Kekuwatan lan Wektu panggunaan nyata: Barang kasebut kudu dicoba kanggo kesehatane ing kahanan kapasitas sing beda, kayata suhu lan kelembapan. Rentang wektu panggunaan item kasebut kudu dirampungake kanthi adhedhasar studi kesahihan kasebut.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Iki nemokake aplikasi ing macem-macem industri. Ing sektor farmasi, regane amarga sifat antioksidan lan anti-inflamasi. Industri panganan lan omben-omben nggabungake dadi omben-omben lan suplemen fungsional. Kosmetik nggunakake kuwalitas rejuvenating kulit. Potensi ing sektor pertanian kanggo pangayoman tanduran luwih nambah utilitas.

  • Industri Pangan lan Refreshment: Kira-kira 200 nganti kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang sukrosa, dadi pengganti gula sing janjeni. DHM bisa digunakake ing macem-macem panganan lan panganan, kalebu soda pop, jus, permen, barang dagangan sing disiapake, lan produk susu.

  • Industri Obat lan Nutraseutikal: DHM duwe aplikasi sing bisa dadi spesialis restoratif amarga macem-macem kaluwihan medis. Iki diwaca kanggo tugas sing bisa ditindakake kanggo para eksekutif, dewan diabetes, tumindak agen pencegahan kanker, lan gerakan sing tenang.

  • Industri Perawatan Pribadi lan Kosmetik: Nduweni penguatan sel lan ora cocog karo sifat sing diwasa, saengga bisa ditrapake ing item pertimbangan sing entheng lan individu. Cenderung digunakake ing item perawatan kulit, item perawatan rambut, lan item pertimbangan lisan.

  • Industri pakan makhluk: Wis klempakan minangka zat tambahan feed potensial kanggo kewan domestik lan unggas. Bisa uga mbantu ngembangake eksekusi pangembangan makhluk, efektifitas feed, lan kemampuan sing ora bisa diganggu.

  • Industri Hortikultura: Bisa uga aplikasi ing hortikultura minangka pestisida lan fungisida karakteristik. Wis dituduhake kanggo nyandhet sawetara patogen lan hama.

  • Perusahaan sing beda-beda: Iki uga diselidiki kanggo aplikasi sing dikarepake ing macem-macem perusahaan, kayata bisnis material, bisnis kertas, lan bisnis gabungan.

Layanan OEM:

Yihui ngluwihi layanan OEM kanggo nyukupi syarat tartamtu. Kolaborasi karo kita kanggo ngarang Ekstrak teh anggur Dihydromyricetin formulasi sing selaras karo visi lan tujuan merek sampeyan.


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

2 pabrik yihui.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Hubungi kita:

Yihui, minangka pionir ing Dihydromyricetin bubuk produksi, njamin kualitas produk liwat ketaatan kanggo standar internasional. Kanggo pitakon utawa nggawe pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi