Bubuk Ekstrak Daun Ginkgo Biloba

Sumber Tanaman: Daun Ginkgo Biloba
Cara Tes: HPLC
Katon: Wêdakakêna coklat
Sertifikasi: ISO, HACCP, HALAL, KOSHER
Kapabilitas sumber: 2000KG / sasi
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg/bag
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Tuladha: Gratis
Asal: China
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Ekstrak Daun Ginkgo Biloba

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Ekstrak Daun Ginkgo Biloba bubuk. Kita bisa ngasilake Ekstrak Ginkgo Biloba kanthi konten sing dhuwur. Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, rincian perawatan kesehatan, utawa produk kosmetik, lan cocog karo norma USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan sing apik kanggo pemasok Ekstrak Ginkgo Biloba sing bisa dikira yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI11.webp

Apa Ekstrak Daun Ginkgo Biloba?

Ekstrak Ginkgo Biloba bubuk yaiku ekstrak tanduran alami sing asale saka godhong wit Ginkgo biloba. Wit Ginkgo biloba minangka spesies kuna sing terus-terusan dianggep minangka "arkonservatif sing urip," lan godhonge wis akeh digunakake ing obat tradisional Cina kanggo nambani macem-macem rasa.

Ekstrak ginkgo biloba sugih ing pirang-pirang campuran aktif, kalebu flavonoid, ginkgolides, asam fenolat, lan asam organik. Faktor-faktor kasebut diyakini duwe pirang-pirang fungsi fisiologis, aseditious analog, nambah fluks getih, lan paket neuroprotective.

Ekstrak Daun Ginkgo Biloba 1.webp

Informasi dhasar

[Produk Naku]: Ekstrak Daun Ginkgo Biloba

[Jeneng Latin]: Ginkgo bilobaL.

[Jeneng liyane]: Ekstrak Ginkgo biloba; Ekstrak daun Ginkgo biloba; Ginkgo Biloba Flavone; Ekstrak Ginkgo Biloba Bubuk; Ekstrak Ginkgo biloba 24/6; Ekstrak daun Ginkgo biloba

[CAS NO.]:90045-36-6

[EINECS]: 289-896-4

[Bahan efektif]:Flavonoid lan terpene lakton
[Bagian digunakake]: Godhong garing saka Ginkgo Biloba L., tanduran sing kagolong kulawarga Ginkgoaceae.

[Komponen utama]: Flavonoid ginkgo, lactones terpene, katekin, polifenol, uga vitamin C, vitamin E, karotenoid, kalsium, fosfor, boron, selenium lan unsur mineral liyane.

[Sumber bahan baku]: Diprodhuksi ing paling wilayah China, utamané ing Guangxi, Sichuan, Henan, Shandong, Hubei, Liaoning, Jiangsu lan panggonan liyane.

[Riwayat produk]:

Ekstrak Daun Ginkgo Biloba bubuk dicopot saka godhong tanduran Ginkgo Biloba, sing nduweni godhong sing bentuke ketagihan sing ijo utawa emas unheroic ing musim sing beda-beda. Ginkgo Biloba umume asli saka China, Jepang, lan Korea; isih, uga wiwit ditandur ing Eropah watara 1730. Wit Ginkgo Biloba dianggep minangka salah siji saka spesies wit veritably lawas, dating bali liwat 3.5 milyar kaping, lan bisa disebut "reaksioner urip". Padha disebarake sacara ekstensif ing Asia lan Amerika sajrone periode Jurassic ing periode Mesozoic, nanging kanthi bertahap mudhun sajrone periode Cretaceous. Kira-kira 500,000 kaping agone, gletser Quaternary papat wiwit, lan kadhemen matèni sakabehe Ginkgo Biloba. Kanggo sawetara alasan, mung sawetara spesies ing China sing bisa slamet saka bencana iki. mangkono, iku bruited online sing Ginkgo Biloba punika "urip reaksioner" saka donya wit. Amarga gagal Ginkgo Biloba alam bébas, wong wiwit tuwuh dhewe kanggo nutupi spesies langka iki; lan ing jaman saiki," macem-macem spesies wit splint" wis populer, lan Ginkgo Biloba akeh digunakake minangka wit dalan. Wit Ginkgo Biloba tuwuh alon-alon, umure dawa, lan bisa urip nganti ewonan kaping. Dikandhakake yen wit Ginkgo Biloba paling tuwa dumunung ing tabernakel ing Provinsi Shandong, China, lan bisa ditelusuri maneh ing Dinasti Shang luwih saka 3,500 kali agone.

[Kahanan panyimpenan]: Simpen adoh saka cahya ing wadhah sing disegel.

[Spesifikasi]: Ekstrak Ginkgo Biloba

Total kandungan flavonoid: 24-26% (HPLC)

Total konten terpene lakton: 8-10% (HPLC)

Bilobalide ≥2.5%

Ginkgolides A≥1.4%

Ginkgolides B≥1.2%

Ginkgolides C≥0.9%

Total asam ginkgolic <10ppm

[Penampilan]: Wêdakakêna wêdakakêna kuning-coklat cahya kanthi ambu sing khas lan rasa pait.

[Ukuran partikel]: 30 ~ 100 bolong, utawa miturut syarat customer.

[Metode deteksi]: HPLC

standar kualitas

item

Keterangan

Asil tes

Assay BY HPLC

Total Ginkgo flavon Glycosides≥24%

24.56%

Quercetin

11.16%

kaempferol

11.50%

Isorhamnetin

1.80%

Total Terpene Lakton≥6%

6.67%

Ginkgolides (A)

1.95%

Ginkgolides (B)

1.50%

Ginkgolides (C)

1.44%

Bilobalides

1.76%

Asam ginkgolic ≤5ppm

2.1PPM

(Quercetin/Kaempferol)

0.8 ~ 1.5

0.97

Kontrol kimia lan fisik

identifikasi

(+)

positif

katon

Wêdakakêna Coklat Kuning Cahya

Selaras

Rasa / Bau

karakteristik

Selaras

ukuran partikel

100% Liwat 80Mesh

100% lulus

Akeh Kapadhetan

0.55-0.68 g / ml

0.65g / ml

Isi awu

≤5.0%

3.60%

Moisture

≤5.0%

3.25%

Heavy metal

10PPM

Selaras

arsenik

≤1ppm

Selaras

Lead

≤2ppm

Selaras

Mercury

≤1ppm

Selaras

Kadmium

≤1ppm

Selaras

Sisa pelarut

Ketemu Eur. Ph. 7.0<5.4>

Selaras

Kontrol mikrobiologis

Cacahing piring total

≤1000CFU/GM

Selaras

Ragi & jamur

≤50CFU/GM

Selaras

Salmonella

Ora ana

Selaras

E. coli.

Ora ana

Selaras

GMO gratis

Selaras

Selaras

kesimpulan

Sesuai karo standar ing omah lan CP

Lumbung

Kelangan, Peteng & Garing


packing

Drum 25kg


aplikasi

Ekstrak ginkgo biloba digunakake sacara ekstensif ing lapangan warna-warni. Banjur sawetara wilayah operasi umum

tambahan nutrisi bisa digunakake minangka tambahan salutary kanggo nyukupi syarat-syarat antioksidan, memori lan fungsi kognitif, lan mromosiaken rotasi getih serebral.

Nyegah lan perawatan kondisi serebrovaskular Amarga barang-barang kasebut kanggo nyempurnakake rotasi getih serebral lan nyuda lipid getih, digunakake kanggo nyegah lan perawatan adjuvant saka kondisi serebrovaskular sing padha karo stroke, infark serebral, lan arteriosklerosis serebral.

nambah fungsi kognitif sing digunakake kanggo nambah memori, literasi, lan fungsi perhatian. Umume digunakake kanggo ngatasi gangguan kognitif entheng, mbantu lan nambani keluhan Alzheimer, lan ningkatake kemampuan literasi.

Barang antidepresan lan anti-kuatir sing dipercaya duwe barang antidepresan lan anti-kuatir, mbantu ningkatake swasana ati, nyuda stres, lan kuatir.

Perawatan kulit digunakake ing produk perawatan kulit kanggo paket antioksidan lan anti-inflamasi. Iku mbantu nglawan karusakan radikal bebas, nyuda inflamasi kulit, lan menehi moisturization lan aliment.

Aplikasi liyane: uga digunakake kanggo perawatan gangguan pendengaran, masalah penglihatan, komplikasi diabetes, lan disfungsi seksual. Nanging, khasiat khusus ing wilayah kasebut isih mbutuhake riset lan validasi luwih lanjut.

Wigati dimangerteni manawa ekstrak godhong ginkgo biloba duwe macem-macem keuntungan, reaksi lan toleransi individu bisa beda-beda. Sadurunge nggunakake ekstrak, disaranake takon karo dhokter utawa profesional kesehatan kanggo menehi saran lan tindakake pandhuan dosis lan panggunaan sing cocog.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp


Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp


Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp


Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Ekstrak Daun Ginkgo Biloba bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal nggawe Ekstrak Ginkgo Biloba kita katon ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Ginkgo Biloba Flavone, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Ekstrak Daun Ginkgo Biloba, bubuk Ekstrak Ginkgo Biloba, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Stok, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi