bubuk Honokiol

CAS: 35354-74-6
Jeneng Botani: Magnolia officinalis RehdSpesifikasi: 50%HonokiolBagian sing digunakake: kulit Penampilan: Bubuk putih-putih Metode Tes: HPLCPaket: 1kg;25kg
Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut UdaraSertifikat: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Honokiol Powder?

bubuk Honokiol, dijupuk saka wit magnolia, wis macem-macem sifat remedial, kalebu agen Nyegah kanker, calming, neuroprotective, antimikroba, antivirus, lan impact antikanker. Properti kasebut nyaranake aplikasi sing bisa digunakake kanggo ngobati penyakit sing beda-beda, kalebu penyakit neurodegeneratif, pertumbuhan ganas, penyakit sing ora bisa dilawan, tambah parah, lan kekacauan sing ana gandhengane karo tekanan oksidatif. Eksplorasi luwih lanjut bakal njlentrehake kemampuan honokiol sing migunani lan nyedhiyakake kesejahteraan lan kelangsungan hidup ing setelan klinis.

Spesifikasi lan Parameter:

Kanggo njamin transparansi, kita nyedhiyakake spesifikasi lan parameter rinci ing tabel ing ngisor iki:

item

Keterangan

Result

Konten Honokiol

≥98.0%

98.15%

Metode Inspeksi

 HPLC

 conforms

Part Digunakake

 Bark

 conforms

Pelarut Ekstraksi

 Etanol & Banyu

 conforms

Organoleptik



katon

 Wêdakakêna sing alus

 conforms

Werna

 Putih

 conforms

ambu ora enak

 karakteristik

 conforms

Rasa

 karakteristik

 conforms

Karakteristik Fisik



Ukuran partikel

 100% Liwat 80 Mesh

 conforms

Mundhut ing Pangatusan

5.0%

0.13%

Kandungan Ash

5.0%

0.25%

Akeh Kapadhetan

50-60g / 100ml

 conforms

Sisa Pelarut

 Eur. Pharm

 conforms

Sisa Pestisida

 Negative

 Negative

Logam abot



Total Logam Berat

≤10ppm

 conforms

arsenik

≤2ppm

 conforms

Lead

≤2ppm

 conforms

Tes Mikrobiologi



Total Plate Count

≤1000cfu / g

 conforms

Total Ragi & Mold

≤100cfu / g

 conforms

E. Coli.

 Negative

 Negative

Salmonella

 Negative

 Negative

Staphylococcus

 Negative

 Negative

 kesimpulan

 Sesuai karo spesifikasi.

 Lumbung

 Simpen ing papan sing adhem lan garing, adoh saka kekuwatan lan panas langsung.

 beting urip

 Rong taun yen disegel lan simpen adoh saka sinar srengenge langsung.

Komposisi Kimia:

SenyawaKomposisi Persentase
Honokiol≥ 98%
Magnolol≤ 1.0%
Bahan liyaneJumlah trace

Katrangan Peran lan Fungsi:

Ekstrak Honokiol murni duwe macem-macem keuntungan kesehatan, dadi obat alami sing digoleki. Sifat antioksidan lan anti-inflamasi nyumbang kanggo macem-macem efek positif. Ndhukung relief stres, mbantu gangguan turu, lan nuduhake potensial kanggo ngatur kuatir. Kajaba iku, Honokiol wis diteliti kanggo kualitas neuroprotective, nuduhake janji ing kesehatan kognitif.

Standar Kualitas:

Ing Yihui, kualitas minangka komitmen kita. kita bubuk Honokiol netepi standar paling dhuwur, ketemu pathokan internasional. Tes sing ketat ing saben tahap produksi njamin kemurnian, khasiat, lan safety. Dedikasi kita kanggo kualitas wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, njamin pelanggan produk sing ngluwihi pangarepan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Honokiol nemokake aplikasi ing macem-macem industri amarga keuntungan macem-macem. Ing sektor farmasi, digunakake ing formulasi kanggo ngatasi kesehatan mental, gangguan turu, lan inflamasi. Industri kosmetik nggabungake Honokiol kanggo atribut sing ramah kulit. Kajaba iku, entuk daya tarik ing industri suplemen panganan, nyumbang kanggo kesejahteraan holistik.

  • Penyakit otak: Dampak neuroprotective menehi saran supaya bisa digunakake kanggo nambani penyakit neurodegeneratif kaya Alzheimer lan Parkinson. Bisa mbantu nyuda gerakan penyakit bali, ngupayakake kemampuan mental, lan nyuda efek samping.

  • Kanker: Sifat antikanker kasebut ndadekake kemungkinan sing dikarepake kanggo perawatan penyakit. Kanggo nambah asil perawatan, bisa digunakake piyambak utawa bebarengan karo perawatan konvensional.

  • Penyakit infèksius: Latihan antimikroba lan antivirus bisa mbantu ngobati penyakit sing ora bisa ditolak sing disebabake dening organisme mikroskopis, infeksi, lan pertumbuhan. Bisa uga digunakake minangka pilihan liyane utawa asisten kanggo obat antimikroba lan antivirus tradisional.

  • Peradangan: Dampak sing nyuda bisa mbantu ngobati kahanan sing murub kaya nyeri sendi, penyakit usus provokatif, lan asma. Bisa mbantu nyuda iritasi lan efek samping sing entheng.

  • Kondisi sing gegandhengan karo tekanan oksidatif: Sifat penguatan sel Honokiol bisa uga larang regane ing kahanan sing ana gandhengane karo tekanan oksidatif, kayata penyakit kardiovaskular, maturing, lan masalah kulit. Bisa mbantu nglindhungi sel saka karusakan sing ditimbulake dening ekstremis gratis.

Yihui: Mitra Terpercaya Panjenengan

Yihui stands minangka Produsèn profesional lan supplier saka bubuk Honokiol. Komitmen kanggo keunggulan, kita ngasilake kanthi ketat kanthi standar internasional. Sertifikasi kita - ISO, Kosher, Halal, lan GMP - mbuktekake komitmen kita sing ora tegang kanggo kualitas.

Yen sampeyan minangka panuku sing wicaksana utawa bakul global sing nggoleki sing paling apik Ekstrak Honokiol, Yihui minangka mitra sing dipercaya. Hubungi kita ing sales@yihuipharm.com kanggo pitakonan lan pesenan.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi