Ekstrak tanduran wis dadi populer ing macem-macem industri, nawakake macem-macem produk sing asale saka sumber botani. Ekstrak kasebut nggunakake sifat alami tanduran, menehi akeh keuntungan kanggo kesehatan, kaendahan, lan liya-liyane. Klasifikasi produk ekstrak tanduran bisa dikategorikake sacara wiyar dadi sawetara wilayah utama.

  1. Nutraceuticals:Nutraceuticals nyakup ekstrak tanduran sing digunakake kanggo nilai obat lan nutrisi. Produk kasebut asring ngemot tambahan, nutrisi, lan mineral sing diduweni ing omah, sing ndadekake kesejahteraan lan kesejahteraan umume.

  2. Kosmetik:Produk kasebut nggabungake kosmetik lan obat-obatan, nawakake solusi perawatan kulit sing diperkaya karo ekstrak botani sing misuwur amarga sifat-sifat rejuvenasi kulit.

  3. Rasa lan Wewangian:Ekstrak tanduran umume digunakake ing industri panganan lan minuman kanggo nganyarke rasa lan aroma. Ekstrak alami, kayata vanila, mint, lan jeruk, nyumbang kanggo pangembangan produk aromatik lan beraroma.

  4. Ekstrak Pertanian lan Pestisida: Sawetara ekstrak tanduran nuduhake sifat pestisida, dadi alternatif sing ramah lingkungan kanggo pestisida sintetik. Kajaba iku, asil panen lan kualitas bisa ditingkatake kanthi nggunakake ekstrak botani ing praktik pertanian.

  5. Farmasi:Sektor farmasi nggabungake ekstrak tanduran ing pangembangan obat-obatan. Saka obat herbal tradisional nganti obat modern sing asale saka senyawa tanduran, ekstrak kasebut dadi bagean penting ing riset lan produksi farmasi.

  6. Biopestisida lan Regulator Tuwuh Tanduran:Ekstrak tanduran digunakake ing formulasi biopestisida sing ngontrol hama lan penyakit ing tanduran, menehi alternatif sustainable kanggo pestisida kimia. Kajaba iku, ekstrak tartamtu minangka pengatur pertumbuhan tanduran, sing mengaruhi pangembangan tanduran.


Plant Extracts

0
  • Astaxanthin bubuk alami

    Bahan aktif: Astaxanthin
    Jeneng Latin: Haematococcus Pluvialis
    Sumber Asli: Haematococcus Pluvialis
    Spesifikasi: oli 5% 10% 20%
    bubuk 2% 3% 5% 6%
    bubuk mikrokapsul 1% 2% 3%
    Karakter: Wêdakakêna sing alus, mili bebas, lan seragam kanthi werna abang-oranye sing khas
    CAS: 472-61-7
    Cara Tes: HPLC
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bromelain bubuk

    Bahan aktif: Bromelain
    Sumber lan Asal: 100% buah nanas murni lan alami Tingkat Aktivitas: 200GDU/g~2400GDU/g Ukuran partikel: 40 mesh, 60 mesh, 80 mesh (bisa disesuaikan) Penampilan: bubuk halus kuning putih CAS:9001-00-7
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Beta Arbutin bubuk

    Bahan aktif: Beta Arbutin Spesifikasi: 99% Karakter: Bubuk Putih, Tanpa oder khas. CAS:497-76-7 Cara Tes: Kemampuan Pasokan HPLC: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyakake Pembayaran Sampel Gratis: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Alpha Arbutin Powder

    Bahan aktif: Alpha Arbutin Spesifikasi: 99% Karakter: Bubuk kristal putih CAS: 84380-01-8 Cara Tes: Kemampuan Pasokan HPLC: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyakake Pembayaran Sampel Gratis: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Ekstrak Daun Ginkgo Biloba

    Sumber Tanaman: Daun Ginkgo Biloba
    Cara Tes: HPLC
    Katon: Wêdakakêna coklat
    Sertifikasi: ISO, HACCP, HALAL, KOSHER
    Kapabilitas sumber: 2000KG / sasi
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg/bag
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Tuladha: Gratis
    Asal: China
  • Bubuk Phosphatidylserine

    Jeneng produk: Phosphatidylserine
    CAS No .: 51446-62-9
    Assay: 20%; 50%; 70%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Tuladha: Gratis
    Asal: China
  • Bubuk Ekstrak Ashwagandha

    Jeneng Latin: Withania somnifera
    Bagéyan saka tanduran sing digunakake: ROOT
    Penampilan: bubuk kuning coklat
    Standar: Withanolides 5%, 2.5%, 1.5%, 10%
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pure Curcumin Powder

    CAS: 458-37-7
    Jeneng Latin: Curcuma longa L.
    Bagéyan saka Tanduran sing Digunakna: Rootstalk saka curcuma longa
    Penampilan: bubuk kuning alus
    Standar: 95% Curcumin
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dihydromyricetin bubuk

    CAS: 27200-12-0
    Jeneng Latin: Ampelopsis grossedentata
    Bagéyan saka Tanduran sing Digunakna: Godhong
    Penampilan: bubuk coklat utawa meh putih
    Standar: Dihydromyricetin 30%, 50%, 98%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Diosmin

    CAS: 520-27-4
    Jeneng Latin: Citrus aurantium L.
    Bagéyan saka Tanduran Digunakna: woh
    Penampilan: Werna abu-abu kuning nganti kuning utawa bubuk kristal
    Standar: EP 9.0 90.0% -102.0% dening HPLC
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Wêdakakêna cangkang endhog

    Penampilan: bubuk putih mati
    Standar: bubuk bahan mentah
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Fisetin

    Ekstrak Smoketree
    Jeneng Latin: Cotinus coggygria Scop.
    Bagéyan saka tanduran sing digunakake: Steem
    Penampilan: Bubuk Halus Kuning
    Standar: Fisetin 50%, 98%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
35