Bubuk Phosphatidylserine

Jeneng produk: Phosphatidylserine
CAS No .: 51446-62-9
Assay: 20%; 50%; 70%
Merk: YIHUI
Packing: 25kg/drum
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Tuladha: Gratis
Asal: China
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Phosphatidylserine?

Wêdakakêna phosphatidylserine, uga dikenal minangka asam saraf kompleks utawa PS, minangka jinis fosfolipid. PS murni minangka padhet lilin putih sing larut ing pelarut nonpolar sing ngemot banyu sithik, nanging ora larut ing aseton anhidrat. Bisa diekstraksi saka sel jaringan nggunakake metode ekstraksi kloroform-metanol. Nalika PS larut ing banyu, mayoritas dadi micelles tinimbang solusi bener, karo mung pecahan cilik mbentuk solusi bener. 


Ing pH 7, PS nggawa rong muatan negatif lan siji muatan positif, sing ngasilake muatan negatif netto. Bisa dihidrolisis kanthi lemah alkali kanggo mbentuk uyah logam saka asam lemak, dene bagean sing isih ana ora dihidrolisis. Hidrolisis alkalin PS sing kuwat ngasilake asam lemak, serin, lan gliserol fosfat. PS sing kapapar hawa rentan kanggo oksidasi, mboko sithik ganti warna saka putih dadi kuning, lan pungkasane dadi ireng. PS ing kahanan alam meh ora kena pengaruh alkohol. PS jenuh lan alkohol mbentuk gel kaya rantai interpenetrasi, nalika dipalmitoyl-phosphatidylserine berinteraksi karo alkohol 5% ing suhu kamar kanggo ngindhuksi pembentukan gel biasa.



Informasi dhasar:

Jeneng produk: Phosphatidylserine

Assay: 20%; 50%; 70%

CAS:51446-62-9

MF:C42H82NO10P

MW: 792.07

EINECS: 000-000-0

Nomer MDL: MFCD00135635

Titik lebur: 816.3 ± 75.0 ° C

suhu panyimpenan: Simpen ing panggonan sing ditutup kanthi suhu sing kurang lan ora ana sinar srengenge langsung

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

51446.webp

Seri Phosphatidylserine:


Jeneng Product

Keterangan

katon

sumber

Phosphatidylserine (PS)

PS 20%

powder

Kedelai

PS 50%

PS 70%

PS 90% (Customized)

PS 20%

powder

Wiji kembang

PS 30%

PS 50%

PS 70%

PS 20% (Customized)

Oil

Kedelai

PS 30% (Customized)

PS 20% (Customized)

Oil

krill

Asam fosfat (PA)

PA 20%


powder



Kedelai

PA 50% (Disesuaikan)

PA 70% (Disesuaikan)

PA 20%

Oil

krill

Phosphatidylcholine (PC)

PC 20%

powder


Kedelai

PC 50%

Lilin padat

PC 70%

PC 90% (Disesuaikan)

standar kualitas

item

Keterangan

Result

cara

Informasi Produk dhasar




Negara Asal

China

Ngganti

/

Senyawa Marker




L-α-Phosphatidyl-L-serine

> 70.0%

71.6%

HPLC-ELSD

Data organoleptik




katon

Wêdakakêna sing alus

Ngganti

visual

Werna

Cahya Kuning

Ngganti

GB / T 5492-2008

ambu ora enak

karakteristik

Ngganti

GB / T 5492-2008

Rasa

karakteristik

Ngganti

GB / T 5492-2008

Karakteristik fisik





kelarutan

Larut ing kloroform, n-heksana, dietil eter, Petroleum eter;

Ora larut ing banyu, etanol, metanol.

Ngganti


visual

Nilai peroksida

<5.0 meq/kg

Ngganti

CP2010

Ukuran partikel

> 98.0% lulus 40 mesh

Ngganti

GB / T 5507-2008

Mundhut ing pangatusan

< 2.0%

0.98%

GB 5009.3

Bahan sing ora larut aseton

> 95.0%

Ngganti

SN/T 0802.2

Sisa Pelarut (n-heksana)

<290 ppm

Ngganti

Q/GJSW 0002S-2016

Metals heavy




Total Logam Heavy

<10.0 ppm

Ngganti

USP <231>, metode II

As

<2.0 ppm

Ngganti

GB 5009.11

Pb

<2.0 ppm

Ngganti

GB 5009.12

Cd

<0.5 ppm

Ngganti

GB 5009.15

Hg

<0.5 ppm

Ngganti

GB 5009.17

Mikrobiologi




Jumlah Plate

<10,000cfu/g

Ngganti

GB 4789.2

Mould

<1000cfu/g

Ngganti

GB 4789.15

E. Coli

<10cfu/g

Negative

GB 4789.3

Salmonella

Negative

Negative

GB 4789.4

fungsi

Wêdakakêna phosphatidylserine nduweni sawetara fungsi ing awak. Banjur sawetara papan sing penting

Struktur Membran Sel PS minangka unsur penting saka membran sel, utamane ing sel whim-whams. Iki mbantu njaga integritas lan fluiditas membran sel, nggawe komunikasi seluler lan sinyal sing optimal.

Neurotransmitter Release PS nduweni peran ing release neurotransmitter, padha karo asetilkolin, dopamin, lan serotonin. Ndhukung fungsi vesikel neurotransmitter sing bener lan nggampangake release menyang sinapsis kanggo sinyal neuronal sing efektif.

Fungsi Kognitif Bulk Phosphatidylserine wis ditliti banget kanggo entuk manfaat implisit kanggo nyempurnakake fungsi kognitif lan memori. Dipercaya bisa ndhukung kesehatan otak kanthi nambah komunikasi neuron, promosi produk faktor pertumbuhan whim-whams, lan njaga penurunan kognitif sing ana gandhengane karo umur.

Tanggapan Stress PS wis ditampilake mbantu ngatur respon stres awak kanthi nyuda tenaga kortisol, hormon sing dibebasake nalika stres. Kanthi modulasi kahanan kortisol, PS bisa mbantu nyuda stres lan ningkatake relaksasi.

Kinerja Latihan Sawetara panliten nuduhake yen suplemen PS bisa ningkatake kinerja olahraga lan nyuda stres olahraga-convulsive. Bisa ndhukung pemulihan otot, nyuda nyeri otot, lan nambah abidance kanthi nyuda stres oksidatif sing yakin olahraga.

Swasana lan Kesejahteraan Emosi PS wis digoleki kanggo barang stabilisasi swasana ati sing implisit. Bisa mbantu ngatur neurotransmiter sing melu regulasi swasana ati, padha karo serotonin lan dopamin, sing ndadékaké kesejahteraan emosional sing luwih apik lan swasana ati sing positif.

Paket anti-inflamasi PS nuduhake paket anti-inflamasi kanthi nyandhet prodhuk sitokin pro-inflamasi lan modulasi respon sing rawan.

Bisa mbantu nyuda inflamasi ing serbet awak sing warni lan nyumbang kanggo kesehatan sakabèhé.

Wigati dimangerteni manawa PS nuduhake janji ing wilayah kasebut, eksplorasi luwih lanjut isih dituntut kanggo ngerti mekanisme tumindak lan efektifitase. Suplemen PS kudu dijupuk miturut tuntunan profesional kesehatan, utamane kanggo individu sing duwe kondisi kesehatan tartamtu utawa sing njupuk spesifik.

aplikasi

Phosphatidylserine murni duwe sawetara saka sudhut operasi implisit ing wilayah kesehatan lan heartiness. Banjur sawetara operasi umume

Peningkatan kognitif PS wis ditliti kanggo mupangat implisit kanggo nyempurnakake memori, perhatian, lan fungsi kognitif liyane. Bisa uga digunakake kanggo ndhukung kesehatan otak lan kinerja kognitif ing wong diwasa, wong sing duwe gangguan kognitif entheng, utawa atlit sing golek keunggulan.

Pengurangan Stress Suplemen PS bisa mbantu ngatur respon stres awak lan nyuda stres negatif ing awak. Bisa digunakake kanggo ndhukung operasi stres lan ningkatake istirahat.

PS Dhukungan swasana ati wis diteliti babagan barang stabilisasi swasana ati sing implisit lan bisa digunakake kanggo ndhukung kesejahteraan emosional lan swasana ati sing positif.

Nutrisi Olahraga PS bisa mbantu ningkatake kinerja olahraga lan nyuda stres sing bisa ditindakake. Bisa digunakake dening atlit utawa nyedhot fitness sing pengin nambah abidance, ndhukung pemulihan otot, lan nyuda nyeri otot.

Anti-aging Phosphatidylserine bubuk akeh wis disaranake duwe parsel anti-tuwa lan bisa digunakake kanggo ndhukung penuaan sing sehat. Bisa mbantu nyuda penurunan kognitif sing ana gandhengane karo umur lan ningkatake kesehatan lan vitalitas sakabèhé.

Suplemen PS kasedhiya ing wangun warni, kalebu kapsul, tablet, lan maquillages. Umume bisa disetel ing toko panganan kesehatan utawa pengecer online. Penting kanggo milih suplemen PS sing bermutu saka pabrikan sing bisa dikira lan kanggo mesthekake lozenge lan operasi sing tepat ing sangisore tuntunan profesional kesehatan.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis


Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah


Term Pembayaran

pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Wêdakakêna phosphatidylserine pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe kita Phosphatidylserine bubuk akeh ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan perlu Phosphatidylserine, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Phosphatidylserine, 51446-62-9, Phosphatidylserine murni, Phosphatidylserine akeh, Phosphatidylserine bubuk akeh, Phosphatidylserine powder bulk, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi