Pure Curcumin Powder

CAS: 458-37-7
Jeneng Latin: Curcuma longa L.
Bagéyan saka Tanduran sing Digunakna: Rootstalk saka curcuma longa
Penampilan: bubuk kuning alus
Standar: 95% Curcumin
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Curcumin?

Senyawa alami sing kuat kanthi akeh keuntungan kesehatan bisa ditemokake ing Pure Curcumin Powder. Penguatan sel, calming, lan mungsuh potensial saka sifat wutah ganas ndadekake dandan janji kanggo maju ing kesejahteraan umum lan kamakmuran. Nalika riset terus neliti babagan kaluwihan curcumin, kapasitas sejatine minangka solusi karakteristik kanggo macem-macem penyakit pancen njanjeni.


Jeneng produk: Curcumin

Sumber botani: Curcuma longa L.            

Bagéan sing Digunakna: Rhizome  

Curcumin alami:

Bubuk Termerik Mentahan

Larut banyu 10%

Curcumin 95%


Bubuk Curcumin.webp

Spesifikasi lan Parameter:

ANALISIS ITEM

SPESIFIKASI

RESULT

METODE

katon

Kuning utawa oranye

bubuk alus

Tundhuk

visual

ambu ora enak

karakteristik

Tundhuk

Organoleptik

Mundhut ing Pangatusan

≤2.0%

1.34%

105 ℃ / 3 jam

Tetep ing Ikatan

≤1.0%

Tundhuk

750 ℃ / 5 jam


Metals heavy    

Pb

As

Hg

Cd


<20ppm

<5ppm

<3ppm

<0.5ppm

<0.5ppm


Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk


CP2010

AAS

AAS

AAS

AAS

Sisa Pelarut

Etanol

Métanol

Acetone


≤5000ppm

≤50ppm

≤50ppm


2400ppm

Tundhuk

Tundhuk


GC

GC

GC

Jumlah Plate

<1000cfu / g

100 cfu / g

CP2010

Ragi & Mold

<100cfu / g

20 cfu / g

CP2010

E.Coli

Negative

Tundhuk

CP2010

Salmonella

Negative

Tundhuk

CP2010

pengujian kadar logam




Curcuminoids

Curcumin

Demethoxycurcumin

Bisdemethoxycurcumin

≥95.0%

≥65.0%

/

/

95.52%

65.72%

16.67%

13.13%

HPLC

HPLC

HPLC

HPLC

Panyimpenan Simpen ing panggonan sing kelangan lan garing, Tetep adoh saka cahya lan panas sing kuwat.

Umur beting yaiku 2 taun yen disimpen kanthi bener.

Komposisi kimia:

SenyawaPersentase miturut Bobot
Curcumin95% lan ndhuwur
Demethoxycurcumin≤2%
Bisdemethoxycurcumin≤2%
Curcuminoids≥99%

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan


Peran lan Fungsi:

bubuk curcumin murni, sing dipikolehi saka rasa kunir, nduweni peran gedhe kanggo ningkatake kesejahteraan lan kamakmuran amarga sifat lan kemampuan sing luar biasa:

  1. Penguatan sel biasa: Iki minangka antioksidan kuat sing nglindhungi sel saka karusakan oksidatif lan netralake radikal bebas. Tekanan oksidatif dijerat ing macem-macem penyakit sing terus-terusan, kalebu pertumbuhan ganas, penyakit koroner, lan masalah neurodegeneratif.

  2. Spesialis Calming: Sifat anti-inflamasi saka curcumin mbantu nyuda inflamasi awak. Panyakit sing terus-terusan ana gandhengane karo macem-macem penyakit, kayata nyeri sendi, penyakit usus provokatif, lan asma.

  3. Potensi mungsuh penyakit Senyawa: Riset ngusulake manawa kurkumin bisa nyebabake pengaruh penyakit, nyegah pangembangan lan panyebaran sel pertumbuhan ganas. Bisa uga nambah daya tahan obat-obatan penyakit biasa, nyuda efek sekunder lan asil sing luwih berkembang.

  4. Keamanan kanggo Cell: Gerakan agen pencegahan kanker Curcumin nglindhungi sel saka karusakan sing ditimbulake dening revolusioner bebas, nyuda perjudian penyakit sing terus-terusan.

  5. Regulasi Kekerasan: Sifat anti-inflamasi saka curcumin mbantu nyuda inflamasi lan gejala, sing bisa migunani kanggo wong sing ngalami inflamasi.

  6. Potensi Musuh pertumbuhan ganas Tindakan: Efek anti-kanker Curcumin bisa uga kalebu nambah efektifitas kemoterapi lan terapi radiasi, nyebabake apoptosis (mati sel sing diprogram), lan nyegah pertumbuhan sel kanker.

  7. Kapabilitas Kesejahteraan Potensial Liyane: Sanajan riset luwih akeh dibutuhake kanggo njlentrehake fungsi kasebut kanthi lengkap, kurkumin uga bisa ndhukung fungsi kognitif, ningkatake kesehatan jantung, mbantu pencernaan, lan ningkatake kesehatan kulit.

bubuk ekstrak curcumin minangka suplemen sing njanjeni kanggo ningkatake kesejahteraan sakabehe amarga macem-macem sifat sing ningkatake kesehatan lan sifat antioksidan lan anti-inflamasi alami. Nalika riset terus neliti babagan kaluwihan curcumin, kapasitas sejatine minangka solusi karakteristik kanggo macem-macem penyakit pancen njanjeni.

Proses sintesis:

Kita Pure Curcumin Powder digawe kanthi teliti liwat proses ekstraksi sing canggih. Oyod kunir ngalami serangkaian langkah pemurnian lan ekstraksi kanggo ngisolasi curcuminoids, njamin potensi maksimal. Proses iki ora mung njaga kemurnian curcumin nanging uga ngilangake impurities sing ora dikarepake, ngasilake produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane.

  1. Persiapan Bahan Baku: Rimpang kunir garing di resiki, diurut, lan digiling dadi bubuk alus. Wêdakakêna iki minangka bahan wiwitan kanggo ekstraksi kurkumin.

  2. Ekstraksi: Iku ngalami proses extraction solvent. Pelarut sing umum digunakake kalebu etanol, aseton, utawa kombinasi pelarut. Proses ekstraksi nduweni tujuan kanggo mbubarake lan ngekstrak kurkumin lan kurkuminoid liyane saka bubuk kunir.

  3. Filtrasi lan Konsentrasi: Ekstrak sing dipikolehi saka langkah sadurunge disaring kanggo mbusak impurities sing ora larut. Filtrat, sing ngemot kurkumin lan senyawa liyane, banjur dikonsentrasi nggunakake teknik kayata penguapan rotary utawa distilasi vakum kanggo mbusak pelarut.

  4. Kristalisasi: Ekstrak klempakan ngalami kristalisasi kanggo ngisolasi kurkumin murni. Iki kalebu cooling extract ing kahanan kontrol, nyebabake curcumin kanggo crystallize metu saka solusi.

  5. Sesuci: Kanggo nyisihake kotoran sing isih ana, kristal kurkumin luwih diresiki. Iki bisa uga kalebu rekristalisasi utawa langkah filtrasi ekstra.

  6. Pangatusan lan Crushing: Watu larang regane curcumin sing didekontaminasi dikeringake kanggo ngilangi sisa sing bisa larut utawa lembab. Banjur digiling dadi bubuk alus kanggo njaluk bubuk curcumin sing ora dicampur.

Standar kualitas:

Yihui nduweni komitmen kanggo keunggulan, netepi standar kualitas sing ketat. kita Pure Curcumin Powder diproduksi sesuai dengan sertifikasi ISO, Kosher, Halal, dan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske dedikasi kita kanggo ngirim produk sing ora mung cocog nanging ngluwihi pathokan kualitas internasional, njamin safety lan khasiat.

  1. Kandungan Curcumin: Metrik kualitas sing penting yaiku jumlah curcumin sing ana ing bubuk curcumin. Prinsip nemtokake isi kurkumin dhasar, kanthi rutin saka 95% nganti cedhak 100%. Iki njamin yen wêdakakêna ngandhut konvergensi dhuwur saka senyawa dinamis.

  2. Polusi lan Racun: Wêdakakêna curcumin sing ora dicampur kudu dibebasake saka debasement lan polutan sing ngrusak. Norma mbatesi tingkat logam bobot, pestisida, rereged mikroba, lan kemungkinan rereged liyane kanggo njamin kesejahteraan barang kasebut.

  3. Standardisasi: Sampeyan kudu dinormalisasi kanggo njamin kualitas lan intensitas sing bisa diprediksi. Normalisasi kalebu dissecting lan ngganti isi curcumin kanggo ketemu tekad foreordained. Iki njamin yen tingkat curcumin lan aktivitas biologi saka macem-macem batch bubuk curcumin bisa dibandhingake.

  4. Sifat fisik lan senyawa: Prinsip kualitas uga nemtokake sifat fisik lan senyawa bubuk kurkumin sing ora dicampur, kayata nada, mambu, rasa, solvency, lan titik cair. Watesan kasebut mbantu mbedakake lan misahake bubuk kurkumin sing ora dicampur saka barang-barang kualitas sing najis utawa ala.

  5. Bundling lan Simpenan: Prinsip-prinsip uga ngatasi kahanan bundelan lan panyimpen bubuk curcumin sing ora dicampur kanggo njaga kualitas lan kesehatane. Isi curcumin dilestarekake lan dicegah supaya ora rusak kanthi bantuan bahan kemasan lan kahanan panyimpenan sing cocog.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

image.png

Yihui kang Pure Curcumin Powder nemokake aplikasi ing macem-macem industri:

  1. Farmasi: Bahan utama ing pirang-pirang suplemen kesehatan lan formulasi farmasi.

  2. Panganan lan Minuman: Nambah sentuhan warna lan mupangat kesehatan kanggo macem-macem produk.

  3. Kosmetik: Digunakake ing produk perawatan kulit amarga sifat anti-inflamasi lan antioksidan.

  4. Nutraceuticals: Kalebu ing suplemen diet kanggo keuntungan kesehatan sing holistik.

Layanan OEM:

Yihui bangga nawakake layanan OEM, ngidini kustomisasi kanggo nyukupi syarat klien tartamtu. Tim berpengalaman kita njamin yen Kunyit bubuk Curcumin aligns seamlessly karo kabutuhan produk, nyediakake pinggiran unik ing pasar.


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui muncul minangka produsen lan supplier sing misuwur Curcumin bubuk akeh. Berkomitmen kanggo standar internasional, kita duwe sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo sing nggoleki puncak keunggulan curcumin, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi