Quercetin Anhudrous

CAS: 117-39-5
Nama Botani: Sophora JaponicaSpesifikasi: HPLC95%/UV98%Bagian bekas: BungaPenampilan: Bubuk halus kuning hijauPaket: 25kg
Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Pambuka kanggo Quercetin Powder

Quercetin, flavonoid alami sing akeh ditemokake ing woh-wohan lan sayuran, wis entuk perhatian sing signifikan amarga akeh keuntungan kesehatan. Yihui, produsen lan pemasok terkemuka, nyedhiyakake kualitas dhuwur Bubuk Quercetin, digawe kanthi tliti kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan para panuku profesional lan dealer global. Pambuka iki menehi wawasan lengkap babagan rincian produk, spesifikasi, komposisi kimia, efek lan fungsi, proses sintesis, standar kualitas, lapangan aplikasi, lan kasedhiyan layanan OEM.

Rincian produk:

Produk kasebut minangka senyawa flavonoid sing ditemokake kanthi alami ing macem-macem panganan lan woh-wohan sing adhedhasar tanduran. Wis diwaca kanthi wiyar kanggo kaluwihan medis sing potensial, kalebu nyuda, penguatan sel, lan sifat antikanker. Sumber, sifat, lan aplikasi bisa ditemokake ing informasi ing ngisor iki:


sumber:Quercetin bisa ditemokake biasane ing macem-macem sumber panganan tanduran, kalebu bawang, apel, woh wohan beri, produk alami jeruk, salad sayuran ijo, lan teh. Uga kasedhiya minangka suplemen produk utawa kapsul.


Properties:Quercetin minangka bubuk kaca kuning sing ora wangi lan rasa atos. Iku larut ing etanol, aseton, lan pelarut organik liyane nanging ora larut ing banyu. Prodhuk kasebut ajeg ing kondisi kapasitas biasa lan nduweni wektu panggunaan kira-kira rong taun.


migunakake:Produk kasebut asring digunakake minangka suplemen diet, kanthi dhewe utawa bebarengan karo bahan alami liyane. Asring dipromosekake kanggo penguatan sel lan sifat nyuda, sing bisa mbantu nglindhungi penyakit sing terus-terusan kaya penyakit koroner, pertumbuhan ganas, lan diabetes. Produk kasebut uga wis diwaca kanggo kemampuan kanggo ngembangake eksekusi latihan lan nyuda efek samping sensitivitas lan asma.


Produk kasebut uga bisa digunakake ing industri liyane saliyane nggunakake suplemen panganan. Ing ngisor iki sawetara model:


Industri panganan: Quercetin minangka pewarna panganan khas sing bisa digunakake ing macem-macem barang, kalebu barang dagangan sing disiapake, omben-omben, lan barang-barang toko manis. Iki uga bisa dadi aditif, mbantu nggedhekake wektu panggunaan nyata kanggo macem-macem panganan tartamtu.


Industri make up: Produk kasebut wis diwaca kanthi kapasitas sing sejatine minangka mungsuh kanggo ndandani barang-barang produk perawatan kecantikan. Bisa mbantu nyuda anané kinks lan beda langka kanthi nglindhungi tekanan oksidatif lan iritasi.


Industri obat: Potensi Quercetin minangka perawatan kanggo macem-macem penyakit, kalebu kanker, kelainan neurodegeneratif, lan penyakit kardiovaskular, wis diselidiki. Bisa digunakake dhewe utawa karo obat liyane supaya bisa luwih apik.


Industri pertanian: Quercetin bisa uga duweni potensi minangka pestisida karakteristik, amarga wis ditampilake nduweni sipat insektisida lan antifeedant. Bisa uga menehi pilihan sing luwih aman lan luwih aman kanggo ekosistem sing beda karo pestisida sing diprodhuksi.


Umumé, produk kasebut minangka senyawa karakteristik kanthi ruang lingkup keuntungan medis sing potensial. Nalika dhasar digunakake minangka paningkatan diet, bisa uga ana aplikasi ing macem-macem perusahaan, kayata panganan, produk perawatan kecantikan, obat-obatan, lan tani. Kajaba karo piranti tambahan utawa barang normal, penting kanggo ngobrol karo layanan medis sing ahli sadurunge digunakake.

Tabel Parameter Spesifikasi:

QUERCETIN ANHYDROUS.webp

 Tabel Komposisi Kimia:

Senyawapersentasi
Quercetin≥ 95%
Isoquercetin≤ 5%
Flavonoid liyaneJumlah Trace
Konten Kelembapan≤ 5%

Efek lan Fungsi:


Ing macem-macem efek lan fungsi saka 117-39-5 ing awak wis subyek riset. Minangka senyawa flavonoid karakteristik, iku nuduhake orane katrangan saka kaluwihan medical potensial. Efek lan fungsi kasebut kalebu ing ngisor iki:


Tindakan agen pencegahan kanker: Quercetin minangka penguat sel sing kuwat, tegese bisa mateni revolusioner bebas sing ora aman ing awak. Revolusioner bebas minangka partikel goyah sing bisa nggawe sel-sel oksidatif mbebayani lan nambah penyakit sing terus-terusan kaya penyakit koroner, penyakit, lan masalah neurodegeneratif. Kanthi nggoleki ekstremis gratis, quercetin nglindhungi sel saka tekanan oksidatif.


Sifat sing tenang: Quercetin wis ditampilake kanggo nuduhake efek mitigasi kanthi nyegah nggawe lan tumindak spidol lan bahan kimia sing murub. Iritasi sing terus-terusan ana gandhengane karo macem-macem penyakit, kalebu nyeri sendi, sensitivitas, lan infeksi sistem kekebalan. Kanthi nyuda aggravation, quercetin bisa mbantu nyuda efek samping lan ningkatake kesejahteraan umume.


Kesehatan kardiovaskular: Riset ngusulake yen quercetin bisa duwe kaluwihan kardiovaskular. Wis ditemokake kanggo ngembangake kemampuan vena, nyuda tingkat pulsa, lan nyuda oksidasi kolesterol LDL (asring disebut kolesterol "elek"). Dampak kasebut bisa mbantu nyuda perjudian penyakit koroner lan kesehatan jantung.


Malignant growth counteraction: Quercetin wis diwaca kanggo kemungkinan antikanker. Wis nuduhake jaminan kanggo ngalangi pangembangan lan multiplikasi sel penyakit, nyebabake apoptosis (sel passing) ing sel pertumbuhan ganas, lan repressing angiogenesis (susunan vena sing nyedhiyakake kanker). Nalika pemeriksaan luwih akeh dibutuhake, panemuan kasebut ngusulake yen quercetin bisa dadi bagian pertahanan marang jinis pertumbuhan ganas tartamtu.


Dhukungan kerangka kerja sing ora bisa ditrapake: Quercetin duweni pengaruh imunomodulator, tegese bisa nyetel tumindak kerangka invulnerable. Wis ditemokake kanggo ningkatake kemampuan sel tahan spesifik, contone, sel algojo normal lan limfosit T, sing nduweni peran dhasar kanggo nyegah kontaminasi lan penyakit. Quercetin bisa mbantu nguatake kerangka kerja sing aman lan ningkatake kesejahteraan sing ora bisa diganggu.


Bantuan sensitivitas: Potensi Quercetin kanggo ngenthengake gejala alergi wis diselidiki. Dikira bisa nyegah histamin, zat alergen, supaya ora dirilis. Kanthi nyuda pelepasan reseptor, quercetin bisa mbantu nyuda efek samping kaya sniffling, tingling, lan penyumbatan irung sing ana gandhengane karo sensitivitas.


Iki tegese akeh sing kudu digatekake nalika nuduhake jaminan ing kana, luwih akeh eksplorasi bakal bisa ngerteni barang-barange lan mutusake pangukuran sing cocog. Salajengipun, terus-terusan diwènèhaké kanggo ngobrol karo ahli perawatan medis sadurunge miwiti rutinitas tambahan utawa terapi anyar.


Proses sintesis:

Kursus serikat pekerja quercetin murni kalebu extricating lan secluding senyawa saka sumber normal. Ringkesan prasaja babagan prosedur sintesis bisa ditemokake ing kene:


Pilih sumber: Quercetin bisa dibusak saka macem-macem sumber tanduran, kayata bawang, apel, lan woh wohan beri. Tanduran sing sugih quercetin dipilih kanthi ati-ati amarga konsentrasi senyawa kasebut.


Ekstraksi: Bahan tanduran sing dipilih disigar utawa digiling kanggo nggedhekake wilayah permukaan kanggo ekstraksi. Teknik ekstraksi normal kalebu ekstraksi sing bisa larut, sing bisa larut kaya etanol utawa metanol digunakake kanggo misahake quercetin saka bahan tanduran. Kombinasi kasebut banjur disaring kanggo ngilangi polusi.


Konsentrasi: Kanggo nambah jumlah quercetin ing solusi sing diekstrak, dikonsentrasi. Iki kudu ditindakake kanthi cara kaya ilang utawa panyulingan, sing ngilangi sing bisa larut lan nglirwakake konsentrasi konsentrasi.


udan: Kanggo ndhelikake quercetin minangka senyawa sing kuwat, konsentrasi konsentrasi kasebut kena udan. Nambahake agen precipitating sing cocok kanggo solusi, kayata banyu utawa aseton, perlu kanggo iki. Atom quercetin bakal diisolasi saka susunan lan struktur permata sing kuwat.


Filtrasi lan sanitasi: Permata quercetin sing cepet-cepet diklumpukake liwat filtrasi. Kanggo entuk senyawa quercetin murni, prosedur pemurnian tambahan kaya rekristalisasi utawa kromatografi bisa digunakake kanggo mbusak rereged sing isih ana saka kristal sing diklumpukake.


Pangatusan: Permata quercetin sing wis diresiki biasane dikeringake kanggo ngilangi kelembapan sing berlebihan. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake oven vakum utawa pengering udara.


Pangolahan lan bundling: Watu larang regane quercetin sing garing diolah dadi bubuk sing apik kanggo ngatasi lan dispersibilitas. Produk sakteruse banjur dibundel ing wadhah kedap kanggo nglindhungi saka kelembapan lan cahya.


Penting kanggo elinga yen siklus kombinasi tartamtu bisa beda-beda gumantung saka produsen lan sifat sing dikarepake. Ukuran kontrol kualitas ditindakake sajrone interaksi kanggo njamin kabecikan, kekuwatan, lan keamanan asil pungkasan.

Standar Kualitas:


Pedoman kualitas kanggo iku penting kanggo njamin keamanan, kabecikan, lan urip. Nalika nerangake produksi lan panggunaan, standar kasebut mbantu njaga konsistensi lan ketergantungan. Standar kualitas utama sing umum ditindakake yaiku:


Purity: Produk kasebut kudu nyukupi prasyarat kabecikan sing jelas kanggo njamin manawa ngemot konsentrasi senyawa sing dhuwur lan polusi sing bisa diabaikan. Jumlah quercetin ing wêdakakêna biasane ditulis minangka persentase, yaiku carane murni bubuk kasebut.


Bukti lan gambaran sing bisa dingerteni: Produk kasebut kudu diakoni kanthi tepat lan diterangake kanthi nggunakake strategi wawasan sing cocog. Iki kalebu mriksa konstruksi senyawa, bobot sub-atom, lan sifat-sifat penting liyane kanggo njamin supaya bisa nyukupi rincian sing wis ditemtokake.


Logam bobot lan polutan: Prodhuk kasebut kudu ngliwati tes sing tliti kanggo mesthekake yen bisa ketemu titik potong sing cukup kanggo logam bobot, kayata timbal, merkuri, arsenik, lan kadmium. Iki uga kudu dicoba kanggo polutan liyane sing dikarepake, kalebu pestisida, sisa pelarut, lan rereged mikroba.


Pelarut sing tetep: Pelarut bisa digunakake ing proses ekstraksi; iku kritis kanggo mesthekake yen sembarang solvents sing tetep ana ing watesan ditrima. Kanggo mesthekake yen produk pungkasan ora ngemot pelarut sing mbebayani, standar sing ketat ditetepake.


Watesan mikroba: Produk kasebut kudu dicoba kanggo pewarnaan mikroba, kalebu organisme mikroskopis, ragi, wangun, lan mikroorganisme sing beda. Titik potong sing marem ditondoi kanggo njamin keamanan lan jangka wektu panggunaan barang sing bisa dipercaya.


Stabilitas lan umur dawa: Stabilitas kasebut ing kahanan panyimpenan tartamtu kudu dievaluasi. Iki nemtokake wektu panggunaan sing realistis lan njamin manawa intensitas lan kualitase bisa ditindakake sawise sawetara wektu.


Great Assembling Practices (GMP): Peraturan GMP kudu ditindakake nalika nggawe quercetin akeh. GMP njamin proses manufaktur dikontrol kanthi apik, didokumentasikake, lan netepi standar kualitas sing ketat ing saben tahapan.


Konsistensi administratif: Produk kasebut kudu sarujuk karo prinsip administratif lan aturan sing ditemtokake dening ahli administratif ing negara utawa distrik sing dipamerake.


Produser kudu ngarahake tes kontrol kualitas normal lan tetep karo dokumentasi sing cocog kanggo nuduhake konsistensi karo pedoman kualitas kasebut. Kajaba iku, tes lan sertifikat wong njaba bisa menehi konfirmasi luwih lengkap babagan kualitas lan ketaatan barang kasebut.



Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Produk kasebut wis entuk pertimbangan lan panggunaan sing akeh ing macem-macem perusahaan amarga kaluwihan medis lan sifat sing bisa adaptasi. Ing ngisor iki sawetara kolom aplikasi sing nglacak panggunaan:


Industri obat: Prodhuk iki digunakake sacara wiyar ing bisnis obat kanggo nguatake sel, calming, lan antikanker. Digabungake menyang dandan diet, kasus, lan tablet kanggo mbantu kesejahteraan lan kesejahteraan umume. Kajaba iku, kemungkinan nggunakake quercetin kanggo nambani infeksi virus, alergi, lan penyakit kardiovaskular lagi diselidiki.


Industri Pangan lan Refreshment: Quercetin minangka pigmen alami sing ditemokake ing biji-bijian, sayuran, lan macem-macem woh-wohan. Digunakake minangka bahan tambahan pangan minangka utawa dibusak saka sumber biasa kanggo upgrade entuk manfaat sehat saka item. Kanggo dhukungan antioksidan lan keuntungan kesehatan potensial, panganan fungsional, omben-omben, lan suplemen diet ngemot quercetin.


Industri make up: Amarga sifat antioksidan lan anti-tuwa, digunakake ing formulasi kosmetik. Bisa uga ditemokake ing barang-barang perawatan kulit kaya krim, pelembab, lan serum, sing nglindhungi kulit saka tekanan oksidatif lan nggawe penampilan enom. Quercetin uga bisa mengaruhi kulit lan bisa digunakake ing item sing fokus ing kulit sing sensitif utawa gangguan.


Industri Nutraceutical: Nutraceuticals, yaiku barang sing nduweni sifat obat lan nutrisi, digawe karo produk kasebut. Quercetin digabungake menyang macem-macem panganan, omben-omben, lan tambahan diet sing migunani kanggo menehi kaluwihan medis ekstra sajrone rezeki dhasar.


Hortikultura lan keamanan tanduran: Produk kasebut digunakake minangka pelindung tanduran alami ing tetanèn. Bisa mbantu nglindhungi tanduran saka macem-macem kewan omo, mikroba, lan stres alami. Kajaba iku, quercetin kadhangkala digunakake minangka pengiklan pangembangan kanggo ningkatake asil lan sifat pametumu tani.


Pangembangan lan riset: Produk kasebut akeh dikonsentrasi ing bidang pemeriksaan biomedis. Aplikasi remedial sing bisa ditindakake, kayata sifat menenangkan lan antikanker, diteliti kanthi efektif. Sinau babagan efek quercetin ing proses seluler, model penyakit, lan pangembangan obat ditindakake kanthi bantuan bubuk quercetin.


Iki mung sawetara saka macem-macem lapangan ing ngendi produk digunakake. Kemampuan adaptasi lan keuntungan kesehatan potensial terus menehi inspirasi kanggo riset lan pangembangan ing macem-macem industri.

Sorotan pungkasan:

Yihui bangga dadi profesional Quercetin bubuk akeh pabrikan lan supplier. Kanthi komitmen kanggo kualitas sing selaras karo standar internasional, produk kita minangka bukti dedikasi kita. Kanggo sing ngupaya sumber dipercaya saka produk, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Ngalami prabédan karo Yihui - ing ngendi keunggulan ketemu keaslian.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi