Bubuk Resveratrol Kab

CAS: 501-36-0
Bubuk Alfacalcidol: ekstrak Polygonum Cuspidatum
Bagean sing Digunakake: Root Polygonum Cuspidatum
Bahan aktif: Trans-resveratrol
Spesifikasi: 50%, 98% HPLC
Penampilan: Bubuk putih
Solusi ekstrak: banyu / etanol
Metode tes: HPLC
Paket: 25kg
Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Resveratrol Powder?

Resveratrol minangka senyawa alami sing ditemokake ing kulit anggur, woh wohan beri, kacang, lan tanduran liyane. Resveratrol bubukr minangka suplemen panganan sing ngemot jumlah konsentrasi senyawa iki. Asring digunakake kanggo keuntungan kesehatan potensial, kalebu nyuda inflamasi, nglindhungi stres oksidatif, lan ningkatake kesehatan kardiovaskular. Kajaba iku, resveratrol wis ditampilake duwe sipat neuroprotective, dadi perawatan potensial kanggo kelainan neurologikal kayata penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngonfirmasi efek kasebut lan nemtokake dosis optimal kanggo kahanan kesehatan sing beda.

Spesifikasi lan Parameter:

Item Analisis

specifications

test Cara

katon

Putih kanggo mateni bubuk putih

visual

Trans-resveratrol

(Kakulasi ing basis garing)

98% Min.

HPLC

Emodin

0.5% Maks.

HPLC

Moisture

3% Maks.

CP2010

Ash

0.5% Maks.

CP2010

ukuran partikel

NLT 95% liwat 60 Mesh

CP2010

logam berat

≤10ppm

CP2010

Lead

2.0ppm maks.

CP2010

arsenik

1.0ppm maks.

CP2010

Mercury

0.1ppm maks.

CP2010

Kadmium

1.0ppm maks.

CP2010

Jumlah Plate

1,000 cfu/g Maks.

CP2010

Ragi & Mold

100cfu/g Maks.

CP2010

Salmonella

Negative

CP2010

S. Aureus

Negative

CP2010

Packing & Panyimpenan

25kg / Serat drum, tas film PE kaping pindho Internal-Packing Utawa miturut syarat customer. Disimpen ing panggonan garing sing adhem.

Urip beting: rong taun ing panyimpenan sing tepat.

Komposisi Kimia:

Mbukak inti saka Resveratrol liwat komposisi kimia sawijining, tombol kanggo sawijining ngédap sifat.

SenyawaKomposisi Persentase
resveratrol≥ 98%
Trans-Resveratrol≥ 99%
Emodin≤ 0.3%
Quercetin≤ 0.2%

Efek lan Fungsi:

Bubuk Resveratrol Murni wis diwaca kanthi akeh babagan kemungkinan pengaruhe lan bisa digunakake kanggo kesejahteraan manungsa. Produk kasebut duwe sawetara efek lan fungsi sing penting, nanging luwih akeh riset dibutuhake kanggo ngerti mekanisme tumindake:

Properti agen pencegahan kanker: Resveratrol dikenal kanthi aksi penguatan sel sing kuat. Iki mateni ekstremis bebas sing ngrusak ing awak, sing bisa njaga sel saka tekanan oksidatif lan cilaka. Dampak penguatan sel iki bisa nambah keuntungan medis sing beda.

Kesehatan Jantung: Bubuk Resveratrol Kab wis diwaca kanggo kemungkinan kaluwihan kardiovaskular. Bisa mbantu ningkatake kesejahteraan jantung kanthi ngembangake aliran getih, nyuda rasa nyeri, lan ndhukung tingkat kolesterol padhet. Dampak kasebut bisa mbantu nyuda perjudian penyakit kardiovaskular kaya penyakit koroner lan stroke.

Dampak Mitigasi: Panyakit sing terus-terusan disambungake karo pirang-pirang penyakit, kalebu penyakit koroner, pertumbuhan ganas, lan masalah neurodegeneratif. Resveratrol wis nuduhake sifat mitigasi, sing bisa mbantu nyuda iritasi ing awak lan bisa uga nyuda penyakit kasebut.

Aging uga: Resveratrol wis entuk pertimbangan kanggo mungsuh sing diarep-arep saka impact diwasa. Bisa ningkatake kesehatan sel lan ngaktifake gen sing ana gandhengane karo umur dawa. Uga, resveratrol wis ditampilake kanggo nglindhungi saka degradasi mental sing gegandhengan karo umur lan luwih ngembangake kemampuan memori lan pikiran ing studi makhluk.

Proses sintesis:

Kita Bubuk Resveratrol Kab digawe kanthi teliti liwat proses sintesis sing canggih. Diwiwiti kanthi ekstraksi kulit anggur, kita nggunakake teknik canggih kanggo ngisolasi lan ngresiki Resveratrol. Komitmen kita kanggo kualitas mesthekake yen saben langkah tundhuk karo standar sing ketat, ngasilake produk kanthi kemurnian lan khasiat sing ora ana tandhingane.

Standar Kualitas:

Norma-norma kualitas minangka dhasar kanggo njamin immaculateness, kekuatan, lan kesejahteraan barang kasebut. Nalika milih produk, njupuk menyang akun standar kualitas sing gawan iku penting:

Purity: banget Ekstrak Polygonum Cuspidatum kudu nduweni tingkat immaculateness sing luwih dhuwur, tegese dibebasake saka polutan, pengisi, lan debasement. Telusuri item sing wis dicoba kanggo kabecikan dening lab wong njaba sing terhormat. Endorsement of Examination (COA) kudu mriksa kekurangan logam bobot, pestisida, lan zat sing mbebayani liyane.

Sumber Resveratrol: Sumber bubuk resveratrol iku penting. Sumber reguler, contone, anggur abang, knotweed Jepang, lan woh wohan beri iku normal. Sistem perakitan kudu njamin yen resveratrol dicopot lan fokus nggunakake strategi sing nglindhungi sifat bioaktif.

Standardisasi: Isi resveratrol ing wêdakakêna kudu dinormalisasi kanggo tingkat tartamtu, ajeg ditampilake ing tandha item. Iki njamin manawa saben porsi ngemot jumlah bahan aktif sing padha, ngidini dosis lan efektifitas sing tepat.

Metode Produksi: Kantor assembling kudu tetep ing Great Assembling Practices (GMP) kanggo njamin kualitas lan konsistensi item kasebut. Sertifikat GMP nuduhake manawa kantor kasebut netepi aturan sing abot kanggo nggawe, nguji, lan kontrol kualitas.

Tes lan Ujian: Kualitas dadi liwat testing pepek kabeh liwat siklus nggawe. Iki nggabungake tes bahan sing ora diresiki kanggo immaculateness, mimpin tes ing proses nalika ngrakit, lan nindakake pemeriksaan asil pungkasan kanggo negesake kekuwatan lan sifat bubuk sing wis rampung.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Ekstrak Polygonum cuspidatum Resveratrol wis entuk pertimbangan lan kapentingan ing macem-macem bisnis amarga keuntungan medis sing potensial. Ing ngisor iki sawetara lapangan aplikasi sing diselidiki:

Farmasi: Penguatan sel Resveratrol, calming, lan sifat antikanker potensial ndadekake senyawa sing bisa dijanjekake kanggo aplikasi obat. Riset terus kanggo neliti panggunaane kanggo nggawe obat kanggo penyakit kardiovaskular, terapi penyakit, masalah neurodegeneratif, lan kahanan metabolik kaya diabetes.

Nutraceuticals lan Tambahan Diet: Resveratrol biasane digunakake minangka mbenakake penting ing nutraceuticals lan dandan dietary. Iki diiklanake kanggo kaluwihan medis sing potensial, kalebu bantuan kardiovaskular, nglawan dampak sing diwasa, bobot papan, lan perbaikan mental. asring digabung menyang formulasi multi-bahan utawa didol ing kapsul, tablet, utawa bubuk.

Produk kecantikan lan perawatan kulit: Penguatan sel Resveratrol lan sifat sing nyenengake wis nyebabake konsolidasi dadi item restoratif lan perawatan kulit. Ditampa kanggo mbantu nglindhungi kulit saka tekanan oksidatif, nyuda kakehan, lan nyegerake kulit sing wis mateng. Krim, serum, lotion, lan topeng kanthi efek anti-tuwa, firming, lan padhang ngemot.

Panganan lan Ombenan: Resveratrol biasane kedadeyan ing sumber pangan lan minuman sing spesifik, utamane ing anggur abang, anggur abang, kacang, lan woh wohan beri. Nanging, sumber alam ngemot resveratrol sing relatif sithik. Produk kasebut digunakake kanggo nyegerake panganan lan panganan, contone, minuman berkafein, minuman berkafein, coklat, lan tambahan diet, kanggo nganyarke konten penguatan sel lan keuntungan medis sing potensial.

Layanan OEM:

Yihui ngluwihi layanan OEM, ngidini sampeyan ngatur formulasi produk kanggo nyukupi syarat tartamtu. Tim kita kolaborasi karo klien kanggo nggawe solusi sing digawe khusus, mesthekake yen produk pungkasan cocog karo visi sampeyan.

Hubungi kita:

Yihui, sing misuwur Bubuk resveratrol akeh Produsèn lan supplier, punika sumber dipercaya kanggo kualitas premium. Ketaatan kita marang standar internasional lan sertifikasi bergengsi (ISO, Kosher, Halal, lan GMP) minangka conto komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. 

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi