Ekstrak Rhodiola Rosea bubuk

Jeneng produk: Ekstrak Rhodiola Rosea
Jeneng Latin: Rhodiola rosea. L.
Spesifikasi: Rosavins/Rosavin 1-5%/1-3% HPLC
Salidrosides 1-10% HPLC
Karakter: Red Brown Powder
Bagian Digunakake: ROOT
Nyedhiyani Sampel Gratis
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake bubuk Ekstrak Rhodiola Rosea

We spesialis ing furnishing kualitas dhuwur Ekstrak Rhodiola Rosea bubuk, dijupuk saka werna saka pabrik Rhodiola. Kutipan kita ngemot pukulan penting kanthi mupangat kesehatan sing akeh, kalebu nyuda stres, fokus sing luwih apik, lan swasana ati sing luwih apik. Kita ngati-ati banget ing proses lair kanggo mesthekake yen produk kita murni lan kuat kanthi alami, tanpa pelengkap sing mbebayani. kita Rhodiola Rosea Rosavin iku becik kanggo sing looking kanggo ameliorate kesejahteraan sakabèhé lan kajelasan internal. Coba dhewe lan deleng prabédan sing bisa ditindakake ing urip sampeyan.

 

Apa Ekstrak Rhodiola Rosea?

Rhodiola Rosea Salidroside minangka suplemen herbal alami sing saya suwe saya populer amarga parcel salutary. Iki disimpulake saka oyod pabrik Rhodiola Rosea, sing tuwuh ing wilayah Arktik lan Alpine ing Eropa lan Asia. Kutipan kasebut wis digunakake pirang-pirang abad dening para dukun tradisional amarga kemampuane kanggo ningkatake kinerja fisik lan internal, nyuda stres, lan ningkatake kesejahteraan sakabehe.

Ekstrak ROOT Rhodiola Rosea ngemot macem-macem komposit aktif, kalebu Rosavin, Salidroside, lan Tyrosol. Zat kasebut dikenal kanthi kemampuan kanggo mbantu awak adaptasi karo stres lan tenaga fisik. Dheweke kerjane kanthi ngatur kahanan hormon stres, padha karo kortisol lan adrenalin, lan nambah kekosongan energi menyang sel.

Salah sawijining mupangat penting yaiku kemampuan kanggo nambah fungsi kognitif. Wis ditampilake kanggo nambah memori, manungsa waé, lan kinerja internal ing wong kabeh periode. Uga duwe efek sing nyenengake ing sistem saraf, sing bisa ningkatake swasana ati lan nyuda kuatir.

iku uga wis diatur dadi efektif ing nambah kinerja atletik. Wis ditampilake kanggo nambah abidance, nyuda karusakan otot, lan ameliorate wektu Recovery sawise olahraga. Iku uga antioksidan kuat, kang tegese bisa bantuan kanggo nutupi awak saka karusakan disebabake revolusioner free.

Sakabèhé, iku tambahan alam penting sing bisa menehi macem-macem keuntungan kesehatan. Iku aman, uga-diijini, lan wis digunakake kanggo abad ing obat tradisional. Apa sampeyan minangka atlit sing pengin nambah kinerja, murid sing pengin nggedhekake fungsi kognitif, utawa mung pengin nyuda stres lan nambah kesejahteraan sakabèhé, iki minangka tambahan sing kudu ditimbang.

produk-1-1

Informasi dhasar

Jeneng produk: Ekstrak Rhodiola Rosea
Jeneng Latin: Rhodiola rosea. L.

Jeneng liya: Ekstrak Root Rhodiola Rosea, Ekstrak Rhodiola

Spesifikasi: Salidroside 3% ~ 98%

Rosavins(Rosavin + Rosarin + Rosin)≥5% Rosavin≥1%

Rosavins(Rosavin + Rosarin + Rosin)≥5% Rosavin≥2%

Rosavins (Rosavin + Rosarin + Rosin) ≥ 3% Salidroside ≥ 1%

Rosavins (Rosavin + Rosarin + Rosin) ≥5% Salidroside ≥%

Karakter: Red Brown Powder

Bagian Digunakake: ROOT

Metode deteksi: HPLC

Nomer CAS: 84954-92-7 (Rosavins);10338-51-9 (Salidrosides)

Bobot Molekul: 428.43 (Rosavins); 300.30 (Salidrosides)

Pelarut Ekstrak: Etanol, Banyu

Struktur Formula

produk-360-241

Asal: China

Wektu pangiriman: ing saham

 

Spesifikasi Teknis kanggo Rosavins ≥ 3% Salidroside ≥ 1%

ANALISIS

SPESIFIKASI

RESULTS

METODE

pengujian kadar logam

Rosavins≥3%

Salidroside≥1%

3%

2.06%

HLPC

HPLC

Rosavin≥2.2

2.39%

HPLC

Organoleptik

 

katon

Bubuk coklat

Selaras

visual

ambu ora enak

karakteristik

Selaras

 

Dirasakake

karakteristik

Selaras

 

Karakteristik fisik

 

Nyemak analisis

95% lulus 80 mesh

Selaras

 

Mundhut ing Pangatusan

≤5%

3.59%

EP8.0

Ash

≤5%

1.72%

EP8.0

Sisa Pelarut

Nyukupi syarat USP<467>

Selaras

USP34

Sisa Pestisida

Nyukupi syarat USP<561>

Selaras

USP34

Metals heavy

 

Total Logam Heavy

≤10ppm

Selaras

Penyerapan atom

As

≤1ppm

Selaras

Penyerapan atom

Pb

≤1ppm

Selaras

Penyerapan atom

Cd

≤1ppm

Selaras

Penyerapan atom

Hg

≤0. 1 ppm

Selaras

Penyerapan atom

Tes Mikrobiologi

 

Jumlah Plate

≤1000CFU/g

Selaras

USP34

Ragi & Mold

≤100CFU/g

Selaras

USP34

E.Coli

Negative

Selaras

USP34

Salmonella

Negative

Selaras

USP34

*Bahan iki bebas GMO, 100% alami, Bebas Alergen, Bebas iradiasi, Sertifikat Kosher, Sertifikat Halal.

Paket: 1kg; 25 kg

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing nyenyet, tahan cahya, supaya ora kena sinar srengenge langsung, kelembapan lan panas banget.

Urip beting: 24 wulan

 

fungsi

Rhodiola sacara substansial ngandhut fenilpropanoid lan flavonoid. Faktor kimia aktif sing unik yaiku fenilpropanoid, rosavin (paling aktif), rosin, rosarin, rhodiolin, salidroside, lan aglycone, videlicet p-tyrosol. Mung Rhodiola rosea ngemot rosavin, rosin, lan rosarine.

Ningkatake fungsi sing rawan

Rhodiola Rosea Rosavin ngrangsang sistem ngrugekke liwat rong jalur pisanan, liwat stimulasi khusus langsung saka pertahanan ngrugekke ( ngrangsang salah siji saka jinis paling penting saka sel rawan sel pembunuh alam). Sel NK nggoleki lan ngrusak sel sing kena infeksi ing awak. mbenakake impunitas sel T lan mulihake sistem sing rawan dadi normal. Iki nuduhake yen bisa ningkatake resistensi awak marang racun sing dikumpulake sajrone perkembangan infeksi bertahap. 2. Nggawe awak kurang rentan kanggo stres. Nalika kita ngalami stres suwe lan terus-terusan menehi energi saka sistem liyane, dampak sakabèhé yaiku penurunan respon sing rawan lan nyuda kesehatan. uga bisa ningkatake impunitas sel B kanthi nyegah inhibisi sing disebabake dening stres lan kesel.

Melankolis

Ing uji coba kewan, Ekstrak Rhodiola Rosea bubuk, dijenengi rosavin lan salidroside, nuduhake peningkatan kecepatan prekursor serotonin, triptofan, lan transportasi 5-hydroxytryptophan menyang otak. Serotonin minangka kelas zat neurotransmiter otak sing diteliti sacara ekstensif sing sacara kimia kalebu macem-macem fungsi. Serotonin sing ora stabil digandhengake karo negara internal sing ora normal warna-warni kaya depresi klinis. mangkono, Rhodiola iki digunakake piyambak utawa dicampur karo antidepressants dening ilmuwan Soviet kanggo ameliorate negara internal wong, njupuk tamba larang regane kanggo wong-wong sing manggon ing negara lan mangsa ngendi siklus tahunan iki lengkap lan padha ora ngakoni cukup cahya srengenge. Ing uji klinis sing kasedhiya kanggo nguji khasiat ekstrak Rhodiola kanggo nyuda gejala depresi, 128 kasus diwenehi ekstrak Rhodiola (padha karo SAD, sing umume disetel ing negara Nordik). iku èfèktif soothed utawa tilar gejala depresi ing 65 kasus.

Njaga fungsi kardiovaskular

Rhodiola Rosea Salidroside wis ditampilake kanggo palliate stres yakin karusakan andhuk jantung lan penyakit fungsi. bisa mbantu nyuda kontraktilitas jantung sing disebabake dening tekanan lingkungan sajrone pembekuan geni kanthi cepet lan mbantu nyetabilake kontraktilitas. Pretreatment karo Rhodiola katon kanggo mbangkitake respon adaptif salutary kanggo jinis stres iki. Nalika tikus ngalami pembekuan kanthi cepet sawise njupuk Hongjing, penurunan kontraktilitas jantung dihindari, dene kontraktilitas stabil andhuk jantung tetep sajrone perfusi.

Laporan liyane suggest sing nggunakake extract Rhodiola bisa nutupi andhuk kardiovaskuler saka clurut ing stress nggawe percoyo catecholamine release lan palliate adrenaline yakin arrhythmia. Efek anti unrhythmic kasebut diyakini minangka efek sekunder saka kemampuane kanggo ngindhuksi biosintesis peptida opioid lan melu stimulasi reseptor opioid kappa tambahan. uga nuduhake barang remedial ing kaku- yakin utawa worsening masalah jantung. Efek ing kahanan kasebut adhedhasar kemampuan kanggo nyuda jumlah total katekolamin lan steroid sing dibebasake kelenjar adrenal amarga stres. Penyimpangan sing ora normal saka hormon stres kasebut bisa nyebabake paningkatan tekanan getih, kolesterol, kahanan kalium, lan tambah ancaman keluhan jantung. Rhodiola wis disetel kanggo ngedhunake lipid getih sing mbebayani lan mulane nyuda ancaman keluhan jantung. Iki uga nyuda jumlah total sirkulasi AMP (c-AMP) sing dibebasake menyang sel jantung. Sirkulasi AMP lan ATP (adenosin trifosfat) minangka mote energi utama ing awak fana. C-AMP minangka 'runner alternatif' utawa penghubung antarane lingkungan intrasel lan ekstrasel. Mbantu aliran kalsium intraselular menyang jantung, ningkatake energi implisit kanggo kompresi otot jantung. Rhodiola ngatur denyut jantung lan nyegah arrhythmia minangka asil.

Antioksidan kuat

Rhodiola nduweni kapasitas antioksidan sing efektif (1). Kanthi matesi barang saleh saka karusakan radikal bebas, bisa kanthi efektif ngusir kahanan sing disebabake tuwuh.

Ningkatake fungsi mortal

Kaya ginseng Siberia, asring dijupuk dening atlit kanggo ningkatake fungsi mortalitas. Sanajan medium kasebut ora dimangerteni kanthi lengkap, mula bisa nambah tingkat otot/lemak lan nambah hemoglobin getih lan kahanan sel getih abang.

Latihan antitumor

Ngonsumsi wis nuduhake implisit minangka obat ananti-kanker lan bisa uga efektif banget yen digunakake ing kombinasi karo sawetara obat anti-tumor. Tikus sing nyebar kanthi adenokarsinoma Ehrlich sing solid lan limfosarkoma Pulis metastatik, nambahi nyegah pangembangan kabeh jinis ekskresi, nyuda metastasis ing ati, lan nyeret wektu urip. Njupuk bisa langsung nyandhet wutah lan metastasis sawetara excrescences awon paru-paru Lewis transplanted. Nalika digunakake ing kombinasi karo cyclophosphamide obat anti-tumor kanggo nambani model excrescence padha, iku èfèktif nambah theanti-tumor lan anti metastatic barang saka medicine. Anane revolusioner bebas langsung ana hubungane karo mutasi sel, sing dadi penyebab kanker. Kajaba iku, ilmuwan Soviet nyetel yen administrasi lisan Rhodiola nyegah wutah excrescence dening 39 ing tikus eksperimen lan suda metastasis dening 50 ing tikus. Bisa ameliorate andhuk ngenani babagan pipis lan impunity saka kasus kanker nguyuh. Ing uji coba kanker liyane, kalebu adenokarsinoma (adenokarsinoma handuk kelenjar sing padha karo kanker balung) lan penyakit paru-paru. Ing kutipan saka Rhodiola redounded ing Tambah pinunjul ing tingkat kaslametané.

Ningkatake fungsi seksual

Panggunaan ekstrak Rhodiola kanggo ningkatake kinerja seksual nduweni sejarah sing dawa ing masyarakat Rusia lan Timur Jauh. Ing uji klinis mbukak sing nglibatake wong 35 sing nandhang disfungsi ereksi, interjeksi sing ora cocog, utawa loro-lorone, 26 saka 35 kasus ngakoni paningkatan substansial ing fungsi seksual sawise perawatan nonstop kanthi ekstrak 100-150 mg Rhodiola sajrone 3 sasi.

Memori memori

Ing uji coba plasebo sing dikontrol babagan barang ekstrak akar Rhodiola babagan kinerja intelektual, 120 wong kerja kanggo uji coba proofreading. Subyek kasebut ngliwati uji coba sadurunge lan sawise njupuk utawa plasebo. Cathetan saka klompok eksperimen nuduhake paningkatan sing signifikan, nalika ora ana owah-owahan ing klompok sing dikontrol. Anggota saka loro kelompok kasebut terus-terusan diuji kemampuane kanggo ngrampungake uji coba proofreading sajrone 24 jam sawise njupuk kutipan utawa plasebo. Jumlah salah ejaan ing grup sing dikontrol saya tambah akeh sajrone uji coba proofreading, dene klompok sing njupuk duwe sawetara penurunan fungsi sing luwih murah.

 

Tindakan farmakologis

1. Efek anti kelelahan Administrasi lisan malaikat geografi abang sing sempit godhonge ndawakake wektu climbing, wektu nglangi, lan wektu nglangi kargo tikus. Bisa ndhelikake wektu sing dibutuhake kanggo pulih sawise kesel, nambah kahanan enzim, RNA, lan protein, lan ngaktifake otot pulih sanalika sawise kesel.

2. Efek Rhodiola ing intercessors sistem saraf pusat Rhodiola bisa homogenize 5- kahanan hydroxytryptamine ing clurut ing kahanan nglangi, sing, bener utawa tekan kahanan normal saka intercessors sistem saraf pusat ing tumpukan pantai. Edging ing salidroside (30-300mg / kg) menyang tikus bisa nyuda posisi serotonin.

3. Efek anti hypoxia Kutipan lisan saka Rhodiola, Rhodiola narrow leaved, lan Rhodiola sanguine bisa Ngartekno nutup kerugian mode hypoxia warni ing jalmo eksperimen, karo barang kuwat saka ginseng lan Acanthopanax senticosus.

4. Efek anti-tuwuh Kutipan alkohol saka Rhodiola grandiflora bisa ningkatake tenaga SOD ing sel getih abang lan ati tikus, lan nduweni tren nambahake tenaga SOD miokardium. Ngombe kutipan Rhodiola rosea bisa nyuda umur fly Red Wild Flax, kanthi tingkat urip sing luwih maju tinimbang ginseng. Rhodiola duweni efek promosi proliferasi sel 2BS lan nyuda mortalitas, nyegah peroksidasi lipid ing sel tikus lan nambah tenaga serum superoxide dismutase.

5. Anti excrescence Rhodiola duweni efek nyegat tartamtu ing sel S180, lan ing sisih thenon-beracun sawetara tamba, efek iki mundhak karo nambah manungsa waé. administrasi lisan nonstop kutipan Rhodiola bisa nyuda karusakan carcinogenic saka eritromisin kanggo tembok usus cilik tikus lan ameliorate kemampuan anti-kanker awak.

6. Efek detoksifikasi Rosavins Rhodioloside duweni efek negatif ing keracunan strychnine, sing bisa ningkatake tingkat kaslametan tikus sawise keracunan strychnine nganti luwih saka 50; Uga nduweni efek racun sing bentuke rod lan bisa nglawan racun bakteri warna-warni sing padha karo tetanus, nambah wektu kaslametan utawa tingkat kaslametan tikus sing njupuk racun kuwat, natrium sianida, lan natrium nitrit.

 

Hubungi perusahaan Yihui

minangka profesional Ekstrak Rhodiola Rosea bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi