Bubuk Rutin Kab

CAS: 153-18-4
Penampilan: bubuk kuning cahya
Spesifikasi: NF11, EP 9.0, DAB10, CP2005
Assay: 95.0% -101.5% dening UV
Jeneng Latin: Sophora japonica L.
Bagian Tanduran Digunakake: kembang Solusi Ekstrak: banyu/etanol Metode tes: HPLCPaket: 25kg
Kemampuan Sumber: 5000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Rutin Powder?

Ing inti saka Yihui Bubuk Rutin Kab punika prasetya kanggo kualitas lan kemurnian. Diekstrak saka sumber alam, utamane woh-wohan jeruk lan soba, produk kita nduweni tekstur sing apik, saengga bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Daya tarik estetis saka werna kuning cahya kasebut nggambarake kabecikan alam sing ana ing njero.

Jeneng Product

Rutin

Jeneng Latin

Sophora Japonica L.

katon

Kuning bubuk

Bahan aktif

Rutin

Keterangan

NF11

CAS Number

153-18-4

Formula molekul

C27H30O16

Cara Pangatusan

Semprotan pangatusan

beting urip

2 Taun

test Cara

HPLC UV

Parameter Spesifikasi

Ayo dadi delve menyang spesifik. Tabel ing ngisor iki negesake paramèter utama sing njamin konsistensi lan keunggulan kita 153-18-4.

Characters

specifications

results

katon

Kuning utawa ijo-kuning, bubuk kristal

Bubuk kristal ijo-kuning

kelarutan

Praktis ora larut ing kloroform lan eter

Tundhuk

Infinitesimally larut ing banyu adhem

Tundhuk

Sparingly larut ing nggodhok etanol lan nggodhok banyu

Tundhuk

Dissolves ing solusi alkali hidroksida

Tundhuk

identifikasi

ABC

Tundhuk

tes

Mundhut ing pangatusan

5.5-9.0%

5.60%

Tetep ing Ikatan

≤0.5%

0.41%

Impurity quercetin

≤5%

Tundhuk

Pigmen abang lan klorofil

≤0.004%

Tundhuk

Metal heavy

≤10ppm

<10ppm

Ukuran Mesh

100% lulus 80 mesh

Tundhuk

Assay (zat anhidrat) dening UV

95-101.5%

95.30%

Tes mikrobiologis

Cacahing piring total

≤1000CFU/g

Tundhuk

Ragi & Mold

≤100CFU/g

Tundhuk

E. Coli

absen

absen

Pseudomonas aeruginosa

absen

absen

Kesimpulan: asil tes cocog karo NF11

Panyimpenan: papan sing kelangan lan garing sing dilindhungi saka cahya, supaya drum tetep cedhak yen ora digunakake

Komposisi Kimia

Ngerteni dandanan molekul kasebut nambah apresiasi kanggo khasiat. Tabel ing ngisor iki ngemot komposisi kimia:

Senyawapersentasi
Rutin95%
Quercetin2-5%
diosmin
OthersJumlah trace

Efek lan Fungsi

bubuk Rutin minangka senyawa flavonoid sing biasane ditemokake ing macem-macem sumber panganan tanduran, kalebu produk organik jeruk, soba, lan asparagus. Dikenal amarga penguatan sel, calming, lan kemungkinan kaluwihan kardiovaskular. Mangkene bagean saka pengaruh lan unsur kasebut:


Properti agen pencegahan kanker: Rutin dadi agen pencegahan kanker kanthi nggoleki revolusioner gratis lan nglindhungi sel saka tekanan oksidatif. Iki nyoba mateni atom sing ora aman sing dikirim dening racun ekologis, radiasi UV, lan siklus metabolisme, sing bisa ngrusak DNA sel lan nambah penyakit lan mateng.


Keuntungan Calming: Rutin uga dianggep amarga efek sing nyuda. Iki mbantu nyuda aggravation kanthi nyuda sitokin lan wong tengah sing murub liyane. Akibaté, iku katon kaya senyawa janji kanggo nambani kelainan kulit, atritis, lan kondisi natoni nemen liyane.


Bantuan kanggo Jantung: Rutin wis ditampilake kanggo mbantu kesehatan kardiovaskular kanthi ngembangake aliran getih, nyuda tekanan sirkulasi, lan nyuda tingkat kolesterol. Iki mbantu nguatake vena kanthi nambah campuran kolagen lan elastin, yaiku protein dhasar sing menehi pitulung dhasar kanggo tembok vena. Rutin uga nyuda pangembangan klompok getih kanthi nyegah total trombosit.


Kesehatan Kulit: Produk kasebut digunakake ing item perawatan kulit kanggo ngembangake potensial kesehatan kulit. Sifat-sifat penguatan sel mbantu nglindhungi kulit saka karusakan UV lan nyegah kematangan sing durung wayahe. Rutin uga mbantu nyuda rasa lara lan nyepetake cedera, saengga migunani kanggo ngobati jerawat kulit, dermatitis, lan kahanan kulit liyane.


Backing Framework Tahan: Wis ditemokake yen rutin nambah aktivitas sel pembunuh alami lan sel kekebalan liyane, saengga bisa ngrangsang sistem kekebalan. Iki bisa mbantu nambah kemampuan tahan umum lan nyuda penyakit.


Potensi kanggo Nglawan Kanker: Rutin wis diteliti kanggo mungsuh potensial saka impact penyakit. Panliten wis nuduhake manawa bisa mbantu nyegah pangembangan lan panyebaran sel penyakit kanthi nyebabake apoptosis (sel passing) lan nyegah angiogenesis (penyusunan pembuluh getih seger sing ngasilake wutah).


Efek ing alergi: Kanthi nyandhet pelepasan histamin, sing dadi panyebab akeh reaksi alergi, rutin wis ditampilake kanggo nyuda gejala alergi. Iki ndadekake senyawa migunani kanggo ngawasi sensitivitas kanggo serbuk sari, asma, lan kahanan unfavorably rentan liyane.


Sifat Neuroprotektif: Rutin wis ditemokake duweni efek neuroprotective kanthi ngurangi tekanan oksidatif lan aggravation ing cerebrum. Bisa mbantu nggarap kemampuan mental, nyegah degradasi mental sing ana gandhengane karo umur, lan nyuda infeksi neurodegeneratif kaya Alzheimer lan Parkinson.


Umume, produk kasebut duwe akeh keuntungan medis sing potensial amarga bisa nguatake sel, menenangkan, lan ndhukung kardiovaskular. Digunakake sacara wiyar ing paningkatan diet, item perawatan kulit, lan macem-macem panganan lan minuman utilitarian. Apa wae, luwih akeh pamriksan bakal bisa ngerteni kecukupan, pangukuran sing cocog, lan kemungkinan komunikasi karo obat utawa tambahan sing beda. Sadurunge miwiti njupuk produk, kaya suplemen apa wae, penting kanggo ngobrol karo dhokter.

Proses Sintesis

Sintesis saka Bubuk Rutin Kab kalebu proses sing tliti. Pakar kita njamin cara ekstraksi lan pemurnian njaga integritas senyawa kasebut. Kanthi penekanan ing kualitas, proses kita njamin produk sing selaras karo standar internasional. Katrangan 300 tembung nggawa sampeyan ngliwati lelungan saka bahan mentah menyang produk pungkasan.

Standar Standar

Yihui bangga kanthi netepi standar kualitas sing paling dhuwur. Kanthi sistem kontrol kualitas lengkap, kita mesthekake yen saben kumpulan saka Rutin murni ketemu lan ngluwihi pangarepan industri. Komitmen kita kanggo keunggulan wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Fleksibilitas produk ngluwihi wilayah suplemen kesehatan. Kanthi aplikasi ing farmasi, kosmetik, lan industri panganan, sifat anti-tuwa lan anti-inflamasi digunakake kanggo macem-macem tujuan. 

Layanan OEM

Ing Yihui, kita ngerti pentinge kustomisasi. Layanan OEM kita menehi sampeyan keluwesan kanggo nggawe produk miturut syarat unik sampeyan. Apa iku nyetel formulasi utawa nggawe kemasan khusus, kita kolaborasi karo sampeyan kanggo nggawe visi sampeyan.

Hubungi Kita

Yihui ngadeg minangka mercusuar kapercayan Bubuk Rutin Kab manufaktur. Komitmen kita kanggo kualitas, standar internasional, lan sertifikasi (ISO, Kosher, Halal, GMP) negesake dedikasi kita. Kanggo pitakonan lan pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi