Home /Produk

Products

0
  • RTA-408

    CAS: 1474034-05-3
    Penampilan: bubuk putih
    Assay: 98%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 2000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Glecaprevir

    CAS: 1365970-03-1
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Assay: 98%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 2000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Palbociclib Kab

    Jeneng produk: Palbociclib;PD0332991;PD332991;PD-0332991
    CAS: 571190-30-2
    MOQ: 10G
    Assay: 99%
    Paket: 10g/bag; 100g/bag; 1kg/bag
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Olaparib bubuk

    Jeneng produk: Olaparib
    CAS: 763113-22-0
    MF:C24H23FN4O3
    MW: 434.46
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 2-Deoxy-D-glukosa bubuk

    Jeneng produk: 2-Deoxy-D-glucose;2-DG
    CAS: 154-17-6
    MF:C6H12O5
    MW: 164.16
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • API Kalsium Acamprosate

    Jeneng produk: Kalsium Acamprosate
    CAS No .: 50-76-0
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Digunakake: Kimia Laboratorium
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Brimonidine Tartrate API

    CAS: 70359-46-5
    MF:C15H16BrN5O6
    MW: 442.22
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Iodixanol API

    Jeneng produk: Iodixanol
    CAS: 92339-11-2
    MF:C35H44I6N6O15
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 5ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sodium 4-fenilbutirat

    CAS: 1716-12-7
    MF: C10H13NaO2
    MW: 188.2
    Paket: 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
  • Bubuk Natrium Tianeptine

    CAS: 30123-17-2
    MF: C21H24ClN2NaO4S
    MW: 458.93
    Paket: 1kg/bag; 5kg/bag; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ascomycin

    No CAS: 104987-12-4
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Febantel

    No CAS: 58306-30-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: ing omah; EP
    Aplikasi: Anti-parasit 
    Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
378