Home /Produk

Products

0
  • Xylazine Hcl Kab

    Jeneng produk: Xylazine Hydrochloride
    CAS: 23076-35-9
    MF:C12H17ClN2S
    MW: 256.79
    Paket: 1kg; 10kg; 25kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
    Aplikasi: API Veterinary mung
  • Bismuth Kalium Sitrat

    CAS: 57644-54-9
    Penampilan: bubuk putih; Rasa asin lan higroskopis
    Standar: USP/CP
    Aplikasi: ulcer peptik, diare, enteritis, etc
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Vorikonazol bubuk

    CAS: 137234-62-9
    MF:C16H14F3N5O
    MW: 349.31
    Paket: 100g/bag; 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
  • Benzethonium klorida bubuk

    CAS: 121-54-0
    Katon: bubuk putih
    Standar: USP/BP/EP
    Aplikasi: Bakterisida
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 200kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Varenicline Tartrate Powder

    CAS: 375815-87-5
    MF:C17H19N3O6
    MW: 361.35
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Benzalkonium Klorida

    CAS: 8001-54-5
    Katon: bubuk putih 99%; Cairan: 50%, 80%
    Standar: CP
    Aplikasi: Bakterisida
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 200kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Trilostane Api

    Jeneng produk: Trilostane
    CAS No .: 13647-35-3
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 10kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 2-Undecanone

    CAS: 112-12-9
    Penampilan: Cairan sing ora ana warna nganti kuning cahya
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 160kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Rasa Pangan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Tiotropium Bromide bubuk

    CAS: 136310-93-5
    MF:C19H22BrNO4S2
    MW: 472.42
    Paket: 1g; 10 g; 100 g; 1 kg
    Asal: China
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Spermidin trihidroklorida

    CAS: 334-50-9
    Penampilan: bubuk putih
    standar: USP utawa ing-house
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nootropics utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Tigecycline

    CAS: 220620-09-7
    Paket: 100g; 1kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pro Xylane

    CAS: 439685-79-7
    Penampilan: Bubuk utawa Cairan
    standar: 30%; 100% (selaras)
    Kelas: Kosmetik Grade
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Bahan Comestics Anti-Aging Whitening Anti-Wrinkle
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
340