Home /Produk

Products

0
  • Polimiksin B Sulfat

    CAS: 1405-20-5
    Paket: 100g/bag; 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sorafenib Tosylate

    CAS: 475207-59-1
    Penampilan: Bubuk putih nganti putih
    standar: ing omah
    Paket: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antitumor, Antikanker utawa riset laboratorium
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pizotifen Malate

    CAS: 5189-11-7
    MF:C23H27NO5S
    MW: 429.53
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Scopolamine Butylbromide

    CAS: 149-64-4
    Penampilan: Bubuk putih nganti putih
    standar: ing omah
    Paket: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pimobendan Api

    Nama produk: Pimobendan
    CAS No.:74150-27-9
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 10kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pyrantel Pamoate bubuk

    CAS: 22204-24-6
    Penampilan: bubuk kuning
    standar: USP,Ing omah
    Paket: 20kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: antiparasit
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Piracetam bubuk

    CAS: 7491-74-9
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    standar: BP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nootropics
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Paclitaxel bubuk

    CAS: 33069-62-4
    MF:C47H51NO14
    MW: 853.92
    Paket: 10g/bag; 100g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Phenolphthalein bubuk

    CAS: 77-09-8
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning pucat
    standar: BP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 Kg
    Kemampuan Penyetor: 100000Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Paracetamol bubuk

    CAS: 103-90-2
    Katon: Wêdakakêna putih
    standar: USP / BP / EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 Kg
    Kemampuan Penyetor: 100000Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antipiretik lan Analgesik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Miltefosin

    CAS: 58066-85-6
    MF:C21H46NO4P
    MW: 407.57
    Paket: 1kg; 5 kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Oxandrolone bubuk

    CAS: 53-39-4
    Penampilan: bubuk putih nganti beige
    standar: ing omah
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 100G; 1KG
    Kemampuan Penyetor: 100Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
340