Home /Produk

Products

0
  • Diltiazem hidroklorida bubuk

    No CAS: 201530-41-8
    Penampilan: bubuk putih utawa putih-putih
    Standar: ing omah, 99%
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti-anemia
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Deferasirox API

    Nomer CAS: 201530-41-8
    Penampilan: bubuk putih utawa putih-putih
    Standar: ing omah, 99%
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti-anemia 
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sodium Fusidate bubuk

    No CAS: 751-94-0
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: EP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Bahan Baku Antibakteri
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk asam fusidic

    Nomer CAS: 6990-06-3
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: EP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Bahan Baku Antibiotik 
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Diritromisin

    No CAS: 62013-04-1
    Penampilan: bubuk putih utawa meh putih
    Standar: EP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antibiotik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • MDV3100

    No CAS: 915087-33-1
    Penampilan: bubuk putih utawa meh putih
    Standar: ing omah, 99%
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antineoplastik ;Anti Kanker
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk sodium Fondaparinux

    Nomer CAS: 114870-03-0
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Fulvestrant

    Nomer CAS: 129453-61-8
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • AZD-9291 mesylate

    Nomer CAS: 1421373-66-1
    Penampilan: bubuk kristal kuning nganti kuning
    Standar: standar ing omah
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Letrozole bubuk

    Nomer CAS: 112809-51-5
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Terbinafine hidroklorida bubuk

    No CAS: 78628-80-5
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: EP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Butenafine Hcl Kab

    Nomer CAS: 101827-46-7
    Penampilan: Putih, kristal utawa bubuk kristal
    Standar: JP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
322