Home /Produk

Products

0
  • Testosteron Cypionate Powder

    Jeneng produk: Testosteron Cypionate
    CAS No .: 58-20-8
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/bag; 5 kg/bag
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat; utawa riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kalsium Alpha Ketoleucine

    CAS: 51828-95-6
    MF: C6H12CaO3
    MW: 172.24
    Standar: CP, USP
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China Kapabilitas Pasokan: 3ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Anastrozole bubuk

    CAS: 120511-73-1
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: USP/EPBrand: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti tumor
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Acitretin API

    Jeneng produk: Acitretin
    CAS No .: 55079-83-9
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/bag; 5 kg/bag
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat; utawa riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Mitomycin C bubuk

    Nama Produk: Mitomycin C
    Formula Molekul: C15H18N4O5
    Bobot Formula: 334.33
    CAS No.:50-07-7
    Paket: 1g; 10g; 25g
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 10kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Tes Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
  • Alpha Lipoic Acid Powder

    Jeneng produk: Alpha Lipoic Acid
    CAS No .: 1077-28-7
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
    Standar: USP / EP Digunakake: Kelas Pharma, kelas panganan utawa kelas Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Ampicillin bubuk

    CAS: 7177-48-2
    Katon: Wêdakakêna putih nganti putih
    Standar: BP/USP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 100000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antibiotik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Cycloheximide bubuk

    CAS No .: 66-81-9
    Formula molekular: C15H23NO4
    Bobot Formula: 281.35
    Paket: 100g; 500g; 1kg
    Asal: China
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Alpha GPC Powder

    Jeneng produk: Choline glycerophosphate; Alpha GPC
    CAS No .: 28319-77-9
    MOQ: 1 kg
    Assay: 50%, 85%, 99%
    Packing: 1 kg/bag; 10 kg/drum; 25 kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraceutical, Panganan fungsional Kesehatan, Suplemen diet, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Bubuk Phosphatidylserine

    Jeneng produk: Phosphatidylserine
    CAS No .: 51446-62-9
    Assay: 20%; 50%; 70%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Tuladha: Gratis
    Asal: China
  • Amoxicillin bubuk

    CAS: 61336-70-7
    Katon: Wêdakakêna putih nganti putih
    Standar: CP/BP/USP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 100000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antibiotik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Azacytidine

    CAS: 320-67-2
    MF:C8H12N4O5
    MW: 244.2
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
322