Home /Produk

Products

0
  • Ascorbyl tetra-2-hexyldecanoate

    No CAS: 183476-82-6
    Penampilan: Cairan ora ana warna utawa kuning pucet
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 3-O-Etil-L-asam askorbat

    Nomer CAS: 86404-04-8
    Penampilan: kristal putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ectoine bubuk

    Nomer CAS: 18507-89-6
    Penampilan: Bubuk putih nganti putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Wêdakakêna Magnesium L-Threonate

    Nomer CAS: 778571-57-6
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: standar ing omah
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Methylcobalamin bubuk

    Nomer CAS: 13422-55-4
    Penampilan: Kristal abang peteng utawa bubuk kristal
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • D-glukosamin Sulfat 2KCl

    Nomer CAS: 31284-96-5
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • D-glukosamin hidroklorida

    Nomer CAS: 66-84-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk N-Asetil-D-Glucosamine

    Nomer CAS: 7512-17-6
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • D-glukosamin Sulfat 2NaCl

    Nomer CAS: 38899-05-7
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Alpha Arbutin Powder

    Bahan aktif: Alpha Arbutin Spesifikasi: 99% Karakter: Bubuk kristal putih CAS: 84380-01-8 Cara Tes: Kemampuan Pasokan HPLC: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyakake Pembayaran Sampel Gratis: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Beta Arbutin bubuk

    Bahan aktif: Beta Arbutin Spesifikasi: 99% Karakter: Bubuk Putih, Tanpa oder khas. CAS:497-76-7 Cara Tes: Kemampuan Pasokan HPLC: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyakake Pembayaran Sampel Gratis: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bromelain bubuk

    Bahan aktif: Bromelain
    Sumber lan Asal: 100% buah nanas murni lan alami Tingkat Aktivitas: 200GDU/g~2400GDU/g Ukuran partikel: 40 mesh, 60 mesh, 80 mesh (bisa disesuaikan) Penampilan: bubuk halus kuning putih CAS:9001-00-7
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
322