Home /Produk

Products

0
  • Sodium Copper Chlorophyllin Powder

    Bahan aktif: Sodium Copper Chlorophyllin
    Assay: Paling ora 90%
    Penampilan: Bubuk Ijo-bubuk ijo peteng
    CAS: 28302-36-5
    Cara Tes: HPLC
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Lycopene

    Bahan aktif: Lycopene
    Spesifikasi: Wangun bubuk - 5%, 10%; Suspensi lenga -6%,10%,15%,20% Mikrokapsul - 5%,10%; Kristal: 80%, 96%
    Karakter: Bubuk abang peteng
    CAS: 502-65-8
    Cara Tes: HPLC
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ekstrak biji anggur bubuk

    Nama Produk: Ekstrak Biji Anggur
    Penampilan: bubuk Ungu peteng
    Sumber botani: Vitis vinifera L.
    Bagéyan saka tanduran sing digunakake: Wiji
    Bahan Aktif: Polifenol; OPC Proanthocyanidins 95% UV Polifenol 80%, 85%, 90%, 95% UV Proanthocyanidins larut banyu 95% UV Proanthocyanidins/ Oligomer 95% UV/ 60% HPLC
    Spesifikasi: OPC 95%;
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ekstrak Marigold Lutein

    Nama produk: Lutein
    Penampilan: Wêdakakêna oranye-kuning, tempel utawa cairan
    Jeneng Latin: Tagetes erecta L
    Bagian Digunakake: Kembang
    Bahan aktif: Lutein, zeaxanthin, Xanthophyll
    Cara Tes: HPLC / UV
    Specifications:5%、10%、20%、30%、50%、60%、80%、90% & Customized
    Penampilan: Wêdakakêna oranye-kuning, tempel utawa cairan Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ekstrak Rhodiola Rosea bubuk

    Jeneng produk: Ekstrak Rhodiola Rosea
    Jeneng Latin: Rhodiola rosea. L.
    Spesifikasi: Rosavins/Rosavin 1-5%/1-3% HPLC
    Salidrosides 1-10% HPLC
    Karakter: Red Brown Powder
    Bagian Digunakake: ROOT
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Epimedium Extract bubuk

    Jeneng produk: Ekstrak Epimedium Grandiflorum
    Jeneng Latin: Epimedium Brevicornum Maxim
    Rasio spesifikasi: Icarrin, 10%, 20%, 50%, 98%
    Bagian sing Digunakake: Batang lan godhong
    Penampilan: bubuk kristal kuning cahya bubuk putih
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk asam Corosolic

    Nama Produk: Ekstrak Daun Banana
    Bahan aktif: asam Corosolic
    Sumber Botani: Eriobotrya japonica (Thunb.) Lindl. 
    Bagian sing digunakake: Godhong
    Kemurnian: 1%, 2%, 10%, 20%, 30% Asam Corosolic
    Metode tes: HPLC
    Katon: Wêdakakêna coklat
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ekstrak Wiji Brokoli

    Nama Produk: Ekstrak Biji Brokoli
    Bahan baku: Brokoli, wiji Brokoli, tunas Brokoli
    Bahan aktif: Glucoraphanin + Sulforaphane
    Spesifikasi: Glucoraphanin 1%; 10%; 13%; 20% Sulforaphane 1%; 10%; 98% Glucoraphanin 13.5% + Sulforaphane1%
    Cara tes: HPLC
    Penampilan: bubuk kuning nganti coklat entheng
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ekstrak mrica ireng bubuk

    Jeneng produk: Black Pepper Extract
    Sumber botani: Piper nigrum L.
    Bagéyan saka tanduran sing digunakake: Wiji
    Bahan aktif: Piperine
    Specification: 10%;50%;90%; 95%;98%
    Cara tes: HPLC
    Penampilan: bubuk alus kuning cahya
    Nyedhiyani Sampel Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Inulin Bulk

    Sumber: Jerusalem Artichoke
    Bagian sing Digunakake: Tuber
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning
    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi Banyu
    Larut banyu: 100% larut
    Inulin: 90%; 95%
    Tuladha: Gratis
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Melanotan-II

    Nomer CAS: 121062-08-6
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa meh putih
    Standar: Enterprise Standard
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Melanotan I

    Nomer CAS: 75921-69-6 (basa gratis)/1566590-77-9 (asetat)
    Urutan: Ac-Ser-Tyr-Ser-Nle-Glu-His-D-Phe-Arg-Trp-Gly-Lys-Pro-Val-NH2 Penampilan: Bubuk putih
    Standar: Enterprise Standard
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
340