Home /Produk

Products

0
  • Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt

    CAS: 606-68-8
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti-Aging
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Etacridine Lactate

    Jeneng produk: Rivanol; Etacridine Lactate
    Nomer CAS: 1837-57-6
    Penampilan: bubuk kristal kuning
    Standar: EP
    Aplikasi: Pengawet
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • N-Acetyl Cysteine ​​Powder

    CAS: 616-91-1
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Enhancer Nutrisi Asam Amino
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Gabapentin

    Nomer CAS: 60142-96-3
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-tirosin

    CAS: 60-18-4
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: AJI92, USP, EPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Sumber: 20000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Enhancer Nutrisi Asam Amino
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Gadobutrol API

    Nomer CAS: 138071-82-6
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih-putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-Tryptophan

    CAS: 73-22-3
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: USPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Eletriptan hydrobromide API

    Nomer CAS: 177834-92-3
    Penampilan: bubuk kuning
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-Theanine

    CAS: 3081-61-6
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: JPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Eplerenone API

    Nomer CAS: 107724-20-9
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Loperamide Hydrochloride API

    CAS: 34552-83-5
    Penampilan: bubuk putih sing apik
    Standar: EPBrand: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-leucine bubuk

    CAS: 61-90-5
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
340