Home /Produk

Products

0
  • L-Histidin Base

    CAS: 71-00-1
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Glutamine Bubuk Massal

    CAS: 56-85-9
    Penampilan: kristal berbentuk jarum putih
    Standar: FCCIV;USPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Carnitine L-Tartrate bubuk

    CAS: 36687-82-8
    Penampilan: Kristal Putih utawa Bubuk Kristal Putih
    Assay: 98% Paket: 25kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Benteng nutrisi, produk medis lan kesehatan, lan aditif panganan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Arginine Hydrochloride

    CAS: 1119-34-2
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: AJI92Merek: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Asam folat bubuk

    CAS: 59-30-3
    Penampilan: bubuk kristal kuning nganti oranye
    Standar: ep/usp
    Aplikasi: Suplemen NutrisiMerek: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 30000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ferrous Bisglycinate Powder

    CAS: 20150-34-9
    Penampilan: Coklat pucat nganti bubuk coklat
    Standar: 99%
    Aplikasi: Suplemen Besi
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dl-Carnitine Hydrochloride

    CAS: 461-05-2
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Spesifikasi: GBPPaket: 25kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nutrition fortifiers, pangan aditif lan feed aditif
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sianocobalamin bubuk

    CAS: 68-19-9
    Penampilan: kristal abang jero utawa bubuk kristal
    Standar: CP;USP;EP;BP
    Aplikasi: Food Grade / Pharmaceutical Grade
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/tin
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Carbocisteine

    CAS: 638-23-3
    Penampilan: Bubuk amorf putih nganti rada putih
    Standar: EP/AJI92
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kalsium Glutamat

    CAS: 19238-49-4
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ascorbyl Palmitate Powder

    CAS: 137-66-6
    Penampilan: bubuk putih nganti abu-abu pucet
    Standar: USP Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Testosteron Propionate Powder

    CAS: 57-85-2
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih Utawa Praktis Putih
    standar: USP utawa ing-house
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Hormon steroid utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
340