We spesialis ing nyediakake kualitas dhuwur bahan baku veteriner lan wis nggawe kehadiran sing kuat ing industri farmasi amarga keunggulan produk lan rega sing kompetitif sing ditawakake kanggo para klien. Bahan mentahan kita pancen aman, kanthi efek samping minimal sawise digunakake. Njaga reputasi konsisten kanggo pangiriman pas wektune, kita wis entuk kredibilitas ing industri.


Kesuwur ing lapangan, kita diakoni kanggo nggawe lan ngekspor macem-macem bahan mentah premium kanggo obat-obatan Veterinary menyang klien sing dihormati. Bahan kasebut bisa digunakake ing industri Farmasi lan kosmetik. kita bahan baku veteriner regane kompetitif, njamin regane pelanggan.

Atribut Utama Bahan Baku Veteriner:

  1. Rega terjangkau kanggo kabeh bahan.

  2. Bebas saka kontaminasi, njamin formulasi kimia sing tepat.

  3. Standar kualitas dhuwur.

  4. Dibungkus kanthi aman ing bahan sing tahan tamper.


Bahan Baku Veteriner

0
  • bubuk Diclazuril

    Nomer CAS: 101831-37-2
    Penampilan: bubuk putih utawa kuning
    Standar: Kelas CP, 99%
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Tulatromisin A

    Nomer CAS: 217500-96-4
    Penampilan: Meh bubuk putih utawa putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Clorsulon API

    No CAS: 60200-06-8
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Toltrazuril

    No CAS: 60200-06-8
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Moxidectin bubuk

    Nomer CAS: 113507-06-5
    Penampilan: bubuk amorf putih utawa kuning pucet
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Milbemycin oxime API

    Nomer CAS: 129496-10-2
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: EP/USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Marbofloxacin api

    CAS: 115550-35-1
    Penampilan: Kuning cahya, daya kristal
    Standar: EP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk spinosad

    CAS: 131929-60-7 
    Penampilan: Meh putih utawa abu-abu cahya utawa bubuk jambon cahya utawa kristal
    Standar: USP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Furazolidone

    CAS: 67-45-8
    Penampilan: bubuk kuning
    Standar: BP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Oclavitinib Maleate

    No CAS: 1208319-27-0
    Katon: bubuk putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Antipruritic lan anti-inflamasi
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Febantel

    No CAS: 58306-30-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: ing omah; EP
    Aplikasi: Anti-parasit 
    Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ascomycin

    No CAS: 104987-12-4
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
22