We spesialis ing nyediakake kualitas dhuwur bahan baku veteriner lan wis nggawe kehadiran sing kuat ing industri farmasi amarga keunggulan produk lan rega sing kompetitif sing ditawakake kanggo para klien. Bahan mentahan kita pancen aman, kanthi efek samping minimal sawise digunakake. Njaga reputasi konsisten kanggo pangiriman pas wektune, kita wis entuk kredibilitas ing industri.


Kesuwur ing lapangan, kita diakoni kanggo nggawe lan ngekspor macem-macem bahan mentah premium kanggo obat-obatan Veterinary menyang klien sing dihormati. Bahan kasebut bisa digunakake ing industri Farmasi lan kosmetik. kita bahan baku veteriner regane kompetitif, njamin regane pelanggan.

Atribut Utama Bahan Baku Veteriner:

  1. Rega terjangkau kanggo kabeh bahan.

  2. Bebas saka kontaminasi, njamin formulasi kimia sing tepat.

  3. Standar kualitas dhuwur.

  4. Dibungkus kanthi aman ing bahan sing tahan tamper.


Bahan Baku Veteriner

0
  • Bubuk abamektin

    CAS: 71751-41-2
    Penampilan: kristal putih utawa kuning
    Uji: TEKNIK: B1a+B1b≥96%, B1a≥93%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: antibiotik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Amitraz bubuk

    CAS: 33089-61-1
    Penampilan: bubuk kuning cahya
    Standar: teknologi 99%, 98%
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 50kg
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Acaricide spektrum amba
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Diethyltoluamide

    CAS: 134-62-3
    Penampilan: Cairan Clear
    Standar: 99%
    Aplikasi: Obat Nyamuk
    Merk: YIHUI
    Packing: 200 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Difluoxacin Hydrochloride

    CAS: 91296-86-5
    Penampilan: bubuk putih utawa meh putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Animal Antibakteri
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Fipronil

    CAS: 120068-37-3
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning cahya
    Standar: 99% TC, 98% TC, 97% TC, 96% TC
    Aplikasi: Pestisida & Insektisida
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Ivermectin Kab

    CAS: 70288-86-7
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Spesifikasi: 98% Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antibiotik agen antiparasit
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Moxidectin powder

    Nomer CAS: 113507-06-5
    Appearance: White or pale yellow amorphous powder
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Milbemycin oxime API

    Nomer CAS: 129496-10-2
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: EP/USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Marbofloxacin api

    CAS: 115550-35-1
    Penampilan: Kuning cahya, daya kristal
    Standar: EP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk spinosad

    CAS: 131929-60-7 
    Penampilan: Meh putih utawa abu-abu cahya utawa bubuk jambon cahya utawa kristal
    Standar: USP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Furazolidone

    CAS: 67-45-8
    Penampilan: bubuk kuning
    Standar: BP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
11