Bubuk abamektin

CAS: 71751-41-2
Penampilan: kristal putih utawa kuning
Uji: TEKNIK: B1a+B1b≥96%, B1a≥93%
Merk: YIHUI
Packing: 25kg/drum
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: antibiotik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk abamektin?


Abamectin minangka insektisida lan acaricide sing akeh digunakake sing kalebu klompok senyawa avermectin. Iki asalé saka bakteri lemah Streptomyces avermitilis lan umume digunakake ing tetanèn kanggo ngontrol hama kayata mites, leafminers, lan macem-macem jinis cacing ing tanduran kaya woh-wohan, sayuran, lan tanduran hias.

bubuk abamektin minangka formulasi abamectin sing bisa gampang dicampur karo banyu kanggo nggawe semprotan cair kanggo aplikasi ing tanduran. Kerjane kanthi ngganggu impuls saraf serangga lan mites, sing pungkasane nyebabake lumpuh lan pati.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Abamectin

CAS: 71751-41-2

MF:C49H74O14

MW: 887.11

EINECS: 200-096-6

Nomer MDL: MFCD28010814

Purity: 99%

Paket: 25kg

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

71751.webp

Spesifikasi lan Parameter:

tes

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa kuning-putih

conforms

identifikasi

IR

Cocog karo standar CRS

conforms

HPLC

Wektu panyimpenan kanggo B1a lan B1b cocog karo persiapan standar

conforms

Rugi ing pangatusan (%)

NMT 2.0

0.9

Aseton ora larut (%)

NMT 0.2

0.045

pH

4.5-7.0

6.72

α (B1a/B1b)

NLT 4.0

27.7

Assay(%)

B1a NLT 90.0

92.42

B1b   NLT 95.0

95.47

kesimpulan

Selaras karo standar

Ora: nyimpen ing 2 ℃ -8 ℃

Komposisi Kimia:

Abamektin TC utamane kasusun saka rong komponen sing raket banget: Avermectin B1a lan B1b. Senyawa kasebut asalé saka fermentasi bakteri lemah Streptomyces avermitilis.

SenyawaStruktur kimia
Avermectin B1a90.0
Avermectin B1b95.0

Efek lan Fungsi:

Bubuk abamektin punika semprotan bug lan acaricide sing ndadekake sawetara impact lan bisa ing kontrol keganggu. Ing ngisor iki minangka bagean saka pengaruh penting lan unsur kasebut:

Dampak insektisida: A macem-macem serangga, kalebu mites, aphids, penambang rwaning, thrips, caterpillars, beetles, lan mabur, èfèktif matèni dening iku. Tumindak kanthi mbatesi reseptor eksplisit ing sel saraf saka iritasi kasebut, nyebabake ilang gerakan lan liwati.

Dampak Acaricidal: Abamektin bisa banget nglawan vermin, kalebu parasit serangga, parasit karat, lan vermin ekspansif. Iku ngganggu sistem sensori, nyebabake ilang gerakan lan liwat. Dampak acaricidal abamektin ndadekake piranti kasebut minangka piranti sing penting kanggo ngontrol panyebaran bug ing tanduran.

Sisa Tindakan: Insektisida Abamektin nduweni aktivitas residual, saengga bisa ngontrol hama kanggo wektu sing suwe. Iki nyedhiyakake proteksi sing terus-terusan marang infestasi hama ing tanduran sing diolah kanggo wektu sing wis ditemtokake.

Jaminan Tanaman: Abamektin digunakake ing kapas, tembakau, tanduran hias, sayuran, woh-wohan, lan tanduran liyane. Kelangsungane nglawan macem-macem gangguan nglindhungi panen kasebut saka karusakan lan njamin asil sing luwih apik.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Produk kasebut nglacak aplikasi ing macem-macem perusahaan amarga sifat insektisida lan acaricidal sing kuwat. Ing ngisor iki minangka lapangan aplikasi utama saka macem-macem perusahaan:


Pertanian: Produk kasebut umume digunakake ing agribisnis kanggo ngontrol serangga ing panenan kaya sayuran, produk organik, katun, kedele, lan jagung. Kasil fokus ing macem-macem iritasi kalebu vermin, aphids, penggali godhong, thrips, ulat, lan crawlies serem. Aktivitas dhasar kasebut menehi jaminan sing tahan kanggo ngrusak iritasi, nambah panenan lan kualitas panen sing luwih dhuwur.


Floriculture lan kebon: Ing budidoyo lan ngolah kebon, ditrapake kanggo tanduran hias, blossoms, lan finishing vegetasi kanggo perang ngganggu pervasions. Aktivitas translaminar nganggep sukses ngontrol iritasi ing permukaan godhong ndhuwur lan ngisor, mula penting kanggo njaga kesejahteraan lan rasa tanduran.


Budidaya kewan domestik: Abamectin digunakake ing pengobatan Veterinary kanggo ngontrol parasit njero lan njaba ing kéwan domestik kayata steers, wedhus, lan babi. Iki ngawasi invasi nematoda gastrointestinal, cacing paru-paru, parasit, lan kutu, nambah kesejahteraan lan efisiensi makhluk.


Pertimbangan Pet: Industri pertimbangan pet digunakake kanggo ngawasi pervasions parasit ing makhluk kanca kaya taring lan kucing. Digunakake ing rencana kanggo obat-obatan, sampo, lan cipratan sing tepat ing target kanggo ngontrol kewan omo, kutu, lan ektoparasit sing beda-beda, ningkatake kamakmuran pets.


Kesejahteraan Umum: Kanthi ngontrol vektor sing nggawa penyakit kayata lalat pasir lan nyamuk, abamectin nyumbang kanggo aplikasi kesehatan masyarakat. Digunakake ing proyek kontrol nyamuk kanggo nyuda transmisi penyakit sing ditularake vektor, nambah upaya kesejahteraan umum ing kabupaten endemik.


Kehutanan: Produk kasebut digunakake ing layanan ranger kanggo nglindhungi wit supaya ora ngrusak kutu, contone, ngrusak serangga lan parasit. Iki ndhukung praktik kehutanan sing lestari kanthi njaga kesehatan lan vitalitas ekosistem alas liwat aktivitas spektrum sing amba.


Administrasi Kontrol Gangguan: Administrasi kontrol gangguan sing kompeten digunakake kanggo ngawasi panyebaran hama ing setelan pribadi, bisnis, lan modern. Iki diterapake minangka komponen saka proyek eksekutif sing ngganggu kanggo ngontrol akeh kewan omo njero ruangan lan mbukak, njamin kontrol gangguan sing sukses kanthi efek alami sing ora bisa ditindakake.


Pangobatan kanggo wiji: Abamectin digabungake ing definisi perawatan wiji kanggo nglindhungi wiji lan tunas enom saka serangga sing tetep ing lemah lan invasi bug awal musim. Aplikasi iki nambah kanggo laying metu stands ngasilaken swara lan ngurangi gamble gawe piala bug sak tataran pembangunan awal dhasar.


Secara garis besar, produk kasebut duwe macem-macem lapangan aplikasi ing agribisnis, tetanèn, budidaya kewan ternak, pertimbangan pet, kesejahteraan umum, layanan ranger, administrasi kontrol bug, lan obat-obatan wiji, cenderung ngganggu kabutuhan papan ing macem-macem bisnis nalika ndhukung gangguan sing cukup lan eling. latihan kontrol.

Hubungi kita:

Yihui, produsen biso dipercoyo lan supplier saka Bubuk abamektin, njamin kualitas paling dhuwur. Kanthi sertifikasi kalebu ISO, Kosher, Halal, lan GMP, komitmen kita kanggo keunggulan ora tegang. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. 

Kirimi