Amitraz bubuk

CAS: 33089-61-1
Penampilan: bubuk kuning cahya
Standar: teknologi 99%, 98%
Merk: YIHUI
Paket: 25kg; 50kg
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Acaricide spektrum amba
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Amitraz Powder?

Amitraz (33089-61-1) minangka acaricide lan insektisida sing umum digunakake ing obat-obatan Veterinary lan tetanèn. Iki kalebu kelas senyawa formamidine lan efektif nglawan macem-macem hama, kalebu mites, kutu, lan serangga tartamtu.

Amitraz bubuk minangka formulasi amitraz sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Ing kedokteran hewan, asring digunakake kanggo nambani lan ngontrol parasit njaba ing kewan kayata asu, sapi, lan jaran. Iku mbantu kanggo mateni lan ngusir kutu, mites, lan kutu.


Informasi dhasar

Nama Produk: Amitraz

CAS: 33089-61-1

MF:C19H23N3

MW: 293.41

EINECS: 251-375-4

Nomer MDL: MFCD00069396

Purity: 99%

Paket: 25kg

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

33089.webp

Spesifikasi lan Parameter:

item

Keterangan

Result

katon

Wêdakakêna kristal putih nganti kuning pucat

Bubuk kristal kuning pucat

Content

≥98.0%

99.28%

Moisture

≤0.2%

0.08%

Alkalinitas (minangka NaOH)

≤0.1%

0.01%

Ora larut ing aseton

≤0.1%

0.06%

kesimpulan

qualified

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia produk kasebut dumadi saka Karbon (C), Hidrogen (H), lan Nitrogen (N). Kombinasi sing tepat saka unsur kasebut nyumbang kanggo khasiat ing kontrol hama.

Efek lan Fungsi: Amitraz bubuk minangka solusi serbaguna kanthi macem-macem aplikasi ing manajemen hama. Fungsi utami kalebu:

  1. Insektisida: Kanthi efektif ngontrol macem-macem hama ing setelan tetanèn lan Veterinary.

  2. Miticide: Target mites, njamin perlindungan potong sing kuat.

  3. Kontrol Kutu lan Kutu: Becik kanggo ngatur hama ing kéwan pendamping.

  4. Proteksi ternak: Nglindhungi ternak saka serangan parasit.

  5. Kontrol Mite Varroa: Penting ing apiculture kanggo nglawan serangan hama varroa.

Proses sintesis:

Gabungan produk kalebu sawetara tahapan, sing digambarake ing ngisor iki:

Susunan N, N-Dimethylformamide (DMF): Fase paling penting ing siklus amalgamasi yaiku kesiapan DMF, sing bisa dissolvable sing signifikan digunakake ing respon sing diasilake. DMF biasane diatur kanthi nanggapi dimethylamine karo karbon monoksida ing tekanan lan temperatur sing dhuwur nalika ndeleng impetus kaya tembaga.


Transformasi DMF dadi 2,4-dimethylaniline: Ing langkah iki, DMF diuripake kanthi lengkap dadi 2,4-dimethylaniline liwat progresi respon. DMF pisanan ditanggapi karo korosif hidroklorik lan natrium nitrit kanggo mbentuk N-nitrosodimethylamine. Senyawa iki banjur ditambah karo formaldehida lan hidrogen klorida kanggo nggawe 2,4-dimethylaniline.


Transformasi 2,4-dimethylaniline dadi Amitraz: Tahap ing ngisor iki kalebu owah-owahan 2,4-dimethylaniline dadi Amitraz. 2,4-dimethylaniline ditanggapi karo formaldehida lan hidrogen sianida ing ngarsane basa, biasane natrium hidroksida utawa kalium hidroksida. Tanggepan iki mbentuk N-(2,4-dimethylphenyl)-N'-metilformamidine moderat. Produk sing dikarepake, Amitraz, diprodhuksi kanthi reaksi luwih lanjut karo perantara iki kanthi agen klorinasi kaya thionyl klorida.

Standar Kualitas:

Yihui darmabakti kanggo njaga standar kualitas sing paling dhuwur. Produk kita tundhuk karo pathokan internasional, diconto karo sertifikasi kalebu ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk sing nyukupi syarat peraturan global.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri: Amitraz minangka bahan aktif nemokake aplikasi ekstensif ing macem-macem industri, kalebu:

  1. Pertanian: Njamin pangayoman potong kanthi ngontrol hama sing ngancam panenan.

  2. Veteriner: Nglindhungi kewan saka serangan parasit.

  3. Kesehatan Masyarakat: Ngurangi risiko penularan penyakit liwat kontrol hama.

  4. Apikultur: Penting kanggo njaga kesehatan koloni tawon kanthi nglawan tungau varroa.

  5. Perawatan kewan kanca: Kanthi efektif ngatur kutu lan kutu ing pets.

Layanan OEM:

Yihui kanthi bangga nawakake layanan OEM, kolaborasi karo mitra kanggo ngatur formulasi adhedhasar syarat tartamtu. Keahlian kita ing formulasi solusi unik ngidini kita kanggo ngebaki macem-macem kabutuhan klien kita.

Hubungi kita:

Yihui, produsen bentenaken lan supplier saka Amitraz bubuk, ngutamakake kualitas lan kepatuhan. Kanthi sertifikasi ing ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kita njamin klien kita produk sing ora mung ketemu nanging ngluwihi standar industri. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi