Clorsulon API

No CAS: 60200-06-8
Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Clorsulon API

We offer Clorsulon API. utamané dipigunakaké kanggo nambani infèksi parasit ing ternak, kayata flukes ati. Produk kita wis ngalami proses produksi profesional lan apik kanggo njamin kemurnian dhuwur, aktivitas dhuwur lan stabilitas dhuwur. Kita bisa nyedhiyakake laporan pemeriksaan kualitas produk sing cocog karo standar, lan janji bakal tundhuk karo peraturan sing cocog sajrone transportasi lan panyimpenan kanggo mesthekake yen kualitas produk ora kena pengaruh. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo njaga kesehatan ternak sampeyan.

 

Apa Clorsulon API?

Clorsulon minangka obat anthelmintik sing umume efektif lan bisa dipercaya sing umume digunakake ing obat Veterinary. Obat kuat iki digunakake sacara ekstensif kanggo nambani infèksi parasit warna-warni ing kéwan kaya sapi, wedhus, lan kambing hitam. Iku struktural diklasifikasikaké minangka benzimidazole outgrowth lan duwe rumus molekul unik saka C14H18Cl2N2O4S.

API iki dianggo kanthi nargetake saluran pencernaan cacing serangan lan nyebabake lumpuh, sing nyebabake pati. Iki mbantu nyuda beban cacing ing kewan inang, nyebabake masalah kesehatan lan produktivitas sing luwih apik. Obat kasebut nduweni setengah umur kira-kira patang jam, lan efek kasebut bisa tahan nganti 24 jam, dadi pilihan perawatan sing bisa dipercaya. bisa ditindakake kanthi lisan utawa injeksi, gumantung saka pilihan dokter hewan lan kondisi kewan sing kena infeksi. Nduwe diapason sing wiyar kanggo nglawan spesies serangan warna-warni, kalebu Fasciola hepatica, Fasciola gigantica, lan Dicrocoelium dendriticum, lan liya-liyane. Obat iki nduweni profil safety sing apik lan umume diidinake dening kewan. isih, minangka karo tamba sembarang, sawetara barang sisih bisa keno, kalebu mutahke, diare, lan anorexia. Mulane, penting kanggo ngetutake instruksi dosis lan takon karo dokter hewan sadurunge menehi obat iki.

Kesimpulane, iki minangka obat anthelmintik sing paling efektif lan bisa dipercaya sing digunakake kanggo ngobati infeksi parasit warna-warni ing kewan. Pakaryan sing kuat nglawan cacing serangan, digabungake karo diapason sing wiyar lan profil safety sing apik, ndadekake pilihan perawatan sing cocog kanggo dokter hewan lan petani uga.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Clorsulon

CAS No .: 60200-06-8

MF:C8H8Cl3N3O4S2

MW: 380.66

EINECS: 262-100-2

Nomer MDL: MFCD00072006

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: obat antischistosomiasis

Titik lebur: 194-203 ℃

Titik didih: 651.7±65.0 ℃ (Prediksi)

Kapadhetan: 1.800 ± 0.06 g/cm3 (Diprediksi)

 

Keterangan Technical

TESING

STANDARD

RESULTS

Ciri

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

Bubuk kristal putih

IDENTIFIKASI

IR

HPLC

COMPLIES

SOLUBILITY

Larut ing metanol

 

MELTING RANGE

197 ℃ -203 ℃

198 ℃ ~ 201.5 ℃

RUGI ON PENGERING

≤0.5%

0.35%

RESIDUE ON IGNITION

≤0.1%

0.02%

LOGAM AWET

30PPM

9PPM

KEmurnian kromatografi

Total impurity≤2.0%
Sembarang impurity≤0.5%

COMPLIES

COMPLIES

ASSAY (ing basis garing)

98.0% ~ 101.0%

99.7%

kesimpulan: Materi sing kasebut ing ndhuwur cocog karo Spesifikasi USP33.

Paket: 1kg; 25kg

Kondisi panyimpenan: Tansah ing panggonan sing peteng, atmosfer Inert, 2-8 ℃

 

Apa fungsi Clorsulon API?

Clorsulon API minangka bahan pharmaceutical aktif sing digunakake ing formulasi obat-obatan Veterinary. Wis akeh digunakake kanggo ngontrol lan nyegah infeksi fluke ati ing ternak, utamane ing sapi. Obat iki efektif nglawan Fasciola hepatica tahap diwasa lan durung diwasa, saéngga nyedhiyakake perlindungan lengkap marang parasit kasebut.

Fungsi utama yaiku ngganggu proses metabolisme sel ati, sing nyebabake pati. Sawise diwenehake, obat kasebut diserap menyang aliran getih kewan, ing endi lelungan menyang ati, situs utama infestasi fluke. kerjane kanthi nyandhet enzim ATP-synthase, sing tanggung jawab kanggo ngisi macem-macem proses seluler. Tanpa ATP, flukes ora bisa ngasilake energi sing dibutuhake kanggo urip, saengga bisa nyebabake pati.

iku obat kuat sing dirumusake kanthi teliti kanggo nyedhiyakake khasiat maksimal nalika nyuda efek samping. Umume aman lan ditrima dening umume kewan nalika digunakake kaya sing diarahake. Nanging, penting kanggo takon karo dokter hewan sing dilisensi sadurunge menehi obat kewan kanggo ternak.

Minangka pemasok utama Clorsulon, kita ngasilake produk berkualitas tinggi sing cocog karo standar internasional kanggo safety lan khasiat. Produk kita diprodhuksi ing fasilitas canggih kanthi nggunakake teknologi paling anyar lan netepi standar kontrol kualitas sing ketat. Kita mesthekake yen saben kumpulan Clorsulon ketemu utawa ngluwihi standar industri kanggo kemurnian, potency, lan stabilitas.

Kesimpulane, iki minangka obat Veterinary penting sing digunakake kanggo nyegah lan ngontrol infeksi fluke ati ing ternak. Iki minangka obat kuat sing ngarahake proses metabolisme flukes, sing nyebabake pati. Clorsulon berkualitas tinggi njamin khasiat lan safety maksimal nalika digunakake kaya sing diarahake dening dokter hewan sing dilisensi.

 

Apa aplikasi Clorsulon API?

Clorsulon minangka bahan farmasi aktif sing digunakake ing perawatan infeksi fluke ati ing kewan. Iku kalebu kulawarga turunan benzimidazole lan dianggo kanthi ngganggu metabolisme energi parasit, nyebabake pati.

Aplikasi utama yaiku ing kedokteran hewan, ing ngendi digunakake kanggo perawatan fascioliasis lan clonorchiases. Penyakit-penyakit kasebut disebabake dening cacing pipih parasit sing nginfèksi ati sapi, wedhus, lan wedhus. Kéwan sing kena infeksi nuduhake gejala kayata mundhut bobot, produksi susu suda, lan karusakan ati, sing bisa nyebabake pati yen ora ditangani.

iku biasane diterbitake cublak utawa injeksi, lan dosis gumantung ing bobot lan keruwetan infèksi. Obat kasebut umume aman lan ditoleransi kanthi apik, nanging sawetara kewan bisa ngalami efek samping kayata diare, muntah, lan lesu. Penting kanggo tindakake pandhuan dosis kasebut kanthi teliti, lan njaluk saran Veterinary yen ana reaksi salabetipun.

iku alat kuat kanggo ngontrol infèksi fluke ati ing ternak, kang bisa duwe impact pinunjul ing kesejahteraan kewan lan produksi. Kanthi ngilangi parasit kasebut, para petani bisa ningkatake kesehatan lan produktivitas ternak, sing ngasilake asil sing luwih dhuwur lan keuntungan sing luwih apik. Mulane, minangka komponen penting ing arsenal obat-obatan Veterinary sing digunakake kanggo nglawan penyakit infèksius ing kéwan.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi Kita

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya Clorsulon API pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi