Bubuk Diethyltoluamide

CAS: 134-62-3
Penampilan: Cairan Clear
Standar: 99%
Aplikasi: Obat Nyamuk
Merk: YIHUI
Packing: 200 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Diethyltoluamide Powder?

bubuk diethyltoluamide, biasane dikenal minangka DEET, minangka repellent bug sing umum digunakake. Bisa diakses ing macem-macem rencana, kalebu bubuk, moisturizer, pancuran, lan krim. A macem-macem serangga, kalebu kutu, kutu, chiggers, lan laler biting, bisa èfèktif nyingkiri karo DEET. 


Informasi dhasar

Jeneng produk: N,N-Diethyl-3-methylbenzamide / DEET

CAS: 134-62-3

MF:C12H17NO

MW: 191.27

EINECS: 205-149-7

Nomer MDL: MFCD00009046

Purity: 99%

Paket: 200Kg/Drum

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

134.webp

Spesifikasi lan Parameter

katon

pengujian kadar logam

Gravitasi spesifik

Indeks refractif

Water

Netralisasi

Nomer

Werna

Quantity

Achromatic kanggo Cairan kuning cahya

99.00% min

ing25 ℃ 0.994-0.999

ing 25 ℃

1.520-1.524

0.20% max

mgKOH/g 0.2 maks

(APHA)

100 max

kg

Cairan achromatic

99.62

0.999

1.522

0.15

0.08

30

1000

Komposisi Kimia

Pangertosan dhasar produk kita penting banget. Punika risak saka komposisi kimia saka 99% DEET:

SenyawaKomposisi Persentase
Diethyltoluamide98%
Bahan Inert2%

Peran lan Fungsi

Bubuk Diethyltoluamide minangka repellent bug sing umume digunakake kanggo nglawan macem-macem kewan omo, kalebu nyamuk, kutu, serangga, lan chiggers. Wêdakakêna DEET minangka fixing fleksibel sing bisa digunakake ing macem-macem rencana, kalebu pancuran semprotan, krim, pelembab, lan bubuk tidying. Ing ngisor iki minangka fungsi lan peran bubuk DEET:


Repelensi: Salah sawijining repellents serangga sing paling efektif ing pasar yaiku bubuk DEET, sing efektif banget kanggo ngusir serangga. Kerjane kanthi ngganggu reseptor kewan omo sing nyata, dadi angel kanggo nemokake lan ngoyak wong.


Keamanan sing bisa dipercaya: Iku menehi keamanan awet marang nomer akeh kewan omo, asring kelakon kanggo sawetara jam sawise aplikasi. Amarga iki, iku becik kanggo fishing, hiking, lan camping ing njobo gedhe.


Versatilitas: Bisa digunakake ing macem-macem rincian, nggawe mbenakake fleksibel ing macem-macem item repellent bug. Bisa ditambahake ing lotion, krim, lan semprotan kanggo menehi wong macem-macem cara kanggo nglindhungi awake saka gigitan serangga.


Keslametan: Iki dianggep aman kanggo panggunaan manungsa nalika digunakake minangka koordinasi. Wis akeh dicoba kanggo profil dermatologis lan toksikologis, lan spesialis administratif wis netepake aturan kanggo panggunaan sing dilindhungi ing barang panuku.


Penak: Ora angel ditrapake lan bisa digunakake ing kulit lan sandhangan. Iki nggawe keputusan sing migunani kanggo wong sing kudu njaga awake dhewe saka serangan serangga nalika melu latihan udara terbuka.


Efektif Biaya: Umume irit lan bisa menehi asuransi sing bisa dipercaya kanggo nibbles bug. Amarga iki, iki minangka pilihan sing terjangkau kanggo wong sing mbuwang akeh wektu ing njaba lan mbutuhake perlindungan serangga sing efektif.


Efek ing Lingkungan: Nduwe mbebayani banget kanggo makhluk non-target nalika digunakake minangka terkoordinasi. Nanging, penting banget kanggo nyegah najis sumber banyu lan sistem biologi, utamane ing wilayah sing nggunakake barang sing ngemot DEET.


Ing rundown, pakaryan lan kemampuan bubuk DEET yaiku kanggo menehi keamanan sing sregep lan tahan marang serangan bug, kanggo menehi keluwesan ing rincian, lan dadi keputusan sing cerdas lan mbiyantu kanggo latihan udara terbuka. Pembeli bisa nggunakake bubuk DEET kanthi aman kanggo nglindhungi awake dhewe saka nibbles bug nalika mbatesi efek ekologis.

Proses Sintesis

Proses sintesis kanggo bubuk Diethyltoluamide (DEET) kalebu seri reaksi kimia sing ngowahi toluene dadi produk pungkasan. Proses bisa dipérang dadi sawetara langkah:

Nitrasi: Toluene pisanan dinitrasi nggunakake campuran asam nitrat pekat lan asam sulfat. Reaksi iki ngasilake campuran ortho, meta, lan para-nitrotoluene.

abang: Campuran nitrotoluene banjur dikurangi nggunakake katalis logam kayata paladium ing karbon lan gas hidrogen. Langkah iki nyebabake campuran isomer diethyltoluene.

asilasi: Campuran diethyltoluene banjur diasilasi nggunakake asetil klorida utawa anhidrida asetat kanthi anané katalis, kayata aluminium klorida. Langkah iki nyebabake pembentukan DEET.

Sesuci: DEET banjur diresiki liwat serangkaian langkah distilasi lan rekristalisasi kanggo entuk bubuk DEET murni.

Sakabèhé, proses sintesis kanggo bubuk DEET kalebu sawetara reaksi kimia kompleks sing mbutuhake peralatan khusus lan pancegahan safety. Proses kasebut kudu dikontrol kanthi ati-ati kanggo njamin kemurnian lan keamanan produk pungkasan.

Bidang Aplikasi

Wêdakakêna diethyltoluamide (DEET) umume digunakake ing lapangan aplikasi sing beda-beda amarga sifat repellent bug sing kuat. Ing ngisor iki sawetara lapangan penting ing ngendi bubuk DEET bisa migunani:


Perawatan Pribadi kanggo Serangga: Iki minangka mbenakake dinamis sing khas ing item repellent bug pribadi, contone, pancuran semprotan, krim, pelembab, lan roll-on. Item kasebut ditrapake sacara topikal ing kulit kanggo menehi asuransi marang nyamuk, kutu, kewan omo, lan kewan omo liyane.


Latihan njaba: Utamane misuwur ing antarane wong-wong sing melu latihan udara terbuka kaya nyetel kemah, mendaki, mancing, lan nandur. Nawakake jaminan sing bisa dipercaya marang nibbles bug ing kahanan sing mbukak kanggo kewan omo dhuwur.


Militer lan Pengamanan: Digunakake sacara wiyar dening staf militer lan pasukan pengawal sing kerja ing wilayah kanthi populasi bug sing dhuwur. Iki nglindhungi pasukan saka infèksi sing ditularake serangga lan ora nyaman sajrone kegiatan lapangan.


Sektor Pertanian: Digunakake ing wilayah hortikultura kanggo nglindhungi para ranchers lan buruh saka nibbles bug nalika makarya ing sawah utawa nurseries. Iki mbantu nyuda resiko penyakit sing disebarake dening serangga lan ningkatake produktivitas ing karya.


Aplikasi Veteriner: Bisa digabungake menyang barang-barang kanggo makhluk kanggo nglindhungi saka chomps bug lan pervasions. Iki nyegah pervasions bug lan obah ing pets lan kéwan.


Fleksibilitas bubuk DEET, kelangsungan hidup, lan keamanan sing bisa dipercaya ndadekake piranti kasebut minangka piranti sing penting ing lapangan aplikasi sing beda-beda ing ngendi repellency bug kritis. Iku mbantu wong lan buruh tetep shielded saka chomps bug, diminishing gamble saka penyakit lan menehi keterlibatan luwih sarujuk karo udhara mbukak lan kahanan resiko dhuwur.

Komitmen Yihui

Yihui bangga stands minangka Produsèn profesional lan supplier saka N, N-Diethyl-m-toluamide. Komitmen kita kanggo kualitas, ditambah karo ketaatan standar internasional, mesthekake yen sampeyan nampa produk kanthi keunggulan sing ora ana tandhingane. Kanggo solusi bespoke, kita nawakake layanan OEM, ngarang kita bubuk diethyltoluamide kanggo nyukupi syarat tartamtu sampeyan.

Kesimpulane, yen sampeyan nggoleki sing dipercaya lan berkualitas tinggi kanggo formulasi sampeyan, ora katon maneh. Hubungi Yihui ing sales@yihuipharm.com kanggo ngrembug kabutuhan lan ngalami epitome keunggulan repellent serangga.

Kirimi