Difluoxacin Hydrochloride

CAS: 91296-86-5
Penampilan: bubuk putih utawa meh putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Animal Antibakteri
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Difluoxacin Hydrochloride?


Difluoxacin Hydrochloride minangka antibiotik fluoroquinolone spektrum sing amba sing digunakake ing obat Veterinary kanggo ngobati infeksi bakteri ing kewan. Iku utamané efektif marang sawetara saka sudhut bakteri gram-negatif lan gram-positif, nggawe migunani ing perawatan saka ambegan, saluran kemih, lan infèksi kulit ing kéwan.

Difloxacin Hcl dianggo kanthi nyandhet enzim DNA gyrase bakteri, sing penting kanggo replikasi DNA lan ndandani bakteri. Iki ngganggu kemampuan sel bakteri kanggo proliferasi lan nyebabake pati bakteri kasebut.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Difluoxacin hydrochloride

CAS: 91296-86-5

MF:C21H20ClF2N3O3

MW: 435.85

EINECS: 1806241-263-5

Nomer MDL: MFCD03840489

Purity: 99%

Paket: 25Kg/Drum

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

91296.webp

Spesifikasi lan Parameter

parameterValue
katonPutih bubuk putih-putih
kelarutanLarut ing banyu, arang larut ing etanol
Titik lebur218-222 ° C
Kemurnian≥ 98% (HPLC)
Kondisi PanyimpenanSimpen ing papan sing adhem lan garing

Komposisi Kimia

Difluoxacin HydrochlorideKomposisi kimia kasebut ditampilake ing tabel ing ngisor iki:

ComponentKomposisi Persentase
C21H17F2N3O3 · HCl100%

Standar Standar

Pedoman kualitas barang kasebut, padha karo sawetara obat liyane, penting kanggo njamin keamanan, kelangsungan, lan konsistensi. Mangkene sawetara bagean penting saka prinsip kualitas item kasebut:

Purity: Prodhuk kudu ketemu model immaculateness abot kanggo njamin sing ngemot tingkat dhuwur saka mbenakake tamba dinamis (Antarmuka Programming) lan debasements ora pati penting. Sabisane kanggo debasement, kayata zat sing ana gandhengane, sisa pelarut, lan logam bobot, ditondoi ing monograf farmakope utawa aturan administratif sing jelas.

identifikasi: Kepribadian produk kudu ditata kanthi nggunakake teknik logis sing cocog, kayata spektroskopi inframerah, reverberasi menarik atom (NMR), utawa spektrometri massa kromatografi cairan (LC-MS). Tes kasebut nuduhake manawa sampel kasebut pancen produk lan cocog karo standar referensi.

pengujian kadar logam: Tes sing diukur nemtokake sentralisasi antarmuka Pemrograman ing item produk. Iki njamin yen obat kasebut ngemot ukuran sing wis ditemtokake ing njero titik potong OK, kanthi rutin dikomunikasikake minangka tingkat jumlah sing ditandhani.

Pembubaran: Tes disintegrasi ngira tingkat tablet utawa wadhah produk rusak ing medium sing wis ditemtokake. Tes iki ngevaluasi kapasitas obat kanggo ngirim antarmuka Pemrograman kanthi bener lan njamin retensi obat sing stabil lan ora nggumunake ing awak.

Tes Mikrobiologi: Item sing ngemot kudu ngetutake prinsip mikrobiologis kanggo njamin keamanan lan ora katon mikroorganisme sing ora aman. Tes kasebut kalebu survey kabeh count praktis, tes kanggo mikroorganisme sing ditemtokake, lan ngarahake tes endotoksin.

Stabilitas: Pasinaon solidness diarahake kanggo netepake periode kegunaan lan status kapasitas kasebut. Pemeriksaa kasebut ngevaluasi sifat fisik, sintetik, lan mikrobiologi obat sajrone jangka panjang kanggo njamin supaya tetep sukses lan dilindhungi sajrone wektu sing wis ditemtokake kanggo kegunaan nyata.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Difloxacin Hcl, minangka obat anti-mikroba, nduweni aplikasi sing beda ing macem-macem usaha. Ing ngisor iki sawetara lapangan sing paling penting sing digunakake:


Industri Obat: Produk kasebut utamane digunakake ing bisnis obat-obatan kanggo definisi obat-obatan Veterinary. Umume digunakake ing pangembangan tablet lisan, kasus, utawa jawaban injeksi kanggo perawatan kontaminasi bakteri ing makhluk, utamane ing unggas, kewan ternak, lan kewan kanca.


Obat Veteriner: Produk kasebut nduweni peran penting ing obat Veterinary, kanthi jelas ing perawatan saka ambegan, urin, lan kontaminasi gastrointestinal ing makhluk sing disebabake dening organisme mikroskopis sing ora duwe daya. Iku meksa nglawan ruang lingkup mikroba gram-negatif lan gram-positif, kalebu Escherichia coli, Salmonella spp., Pasteurella spp., Apa maneh, Staphylococcus spp.


Budidaya kewan: Produk kasebut digunakake kanggo budidaya kewan kanggo njaga kesejahteraan makhluk lan nyegah panyebaran penyakit bakteri. Iki mbantu ngontrol lan ngobati kontaminasi bakteri sing kanthi pengalengan mengaruhi efisiensi lan pitulungan pemerintah kanggo makhluk. Kanthi njamin kekiyatan kewan lan unggas, nambahake pangembangan barang-barang panganan sing ditemtokake makhluk sing dilindhungi lan paling dhuwur.


Pusat Veteriner: Produk kasebut digunakake ing rumah sakit lan klinik Veterinary kanggo nambani infeksi kewan sing disebabake dening bakteri. Dokter hewan bisa menehi saran Difluoxacin Hydrochlorideresep adhedhasar kanggo nambani akeh kontaminasi bakteri, kayata penyakit pernapasan, penyakit kulit, lan penyakit parcel urin ing pets lan kéwan domestik.


Pangembangan lan Riset: Iki uga digunakake ing latihan kerja inovatif sing ana gandhengane karo investigasi oposisi antimikroba, farmakokinetik, lan farmakodinamik. Peneliti bisa uga nggunakake produk kasebut minangka sumber senyawa perspektif utawa nyoba ing macem-macem model uji coba kanggo entuk bit kawruh babagan kelangsungan, kesejahteraan, lan aplikasi sing bisa ditindakake.


Iki minangka bagean saka lapangan aplikasi ing ngendi Difloxacin Hcl nglacak nggunakake. Kecukupan kanggo kontaminasi bakteri ndadekake piranti penting ing obat Veterinary lan nambah kesejahteraan makhluk, pitulungan pemerintah, lan pangembangan panganan sing aman.

Hubungi Kita

Yihui, produsen lan panyedhiya sing bisa dipercaya Difluoxacin Hydrochloride, fokus ing kualitas lan konsistensi karo pedoman donya. Konfirmasi ISO, Sah, Halal, lan GMP nyoroti kewajiban kita ngirim barang obat sing cocog karo tolok ukur industri sing paling dhuwur. Kanggo pitakon utawa tuku premium kita, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi