Bubuk Fipronil

CAS: 120068-37-3
Penampilan: bubuk putih nganti kuning cahya
Standar: 99% TC, 98% TC, 97% TC, 96% TC
Aplikasi: Pestisida & Insektisida
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Fipronil?

Fipronil bisa uga minangka semprotan bug sing nduweni panggonan ing kursus kimia phenylpyrazole. Biasane digunakake ing hortikultura, pengobatan Veterinary, lan kontrol gangguan kulawarga kanggo target macem-macem kewan omo kayata semut, rayap, kecoak, serangga, kutu, lan kumbang.

bubuk Fipronil bisa dadi fipronil sing bisa dicampur karo banyu utawa operator liyane kanggo nggawe pengaturan utawa udan kanggo aplikasi kontrol gangguan. Kerjane kanthi ngganggu kerangka cemas tengah saka crawlies sing serem, nyopir eksitasi saraf lan bisa ilang gerakan lan liwat.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Fipronil

CAS: 120068-37-3

MF:C12H4Cl2F6N4OS

MW: 437.15

EINECS: 424-610-5

Nomer MDL: MFCD00867812

Purity: 99%TC, 98%TC, 97% TC, 96%TC

Paket: 25Kg/Drum

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

120068.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Item kanggo Ndeteksi

Hasil Standar

Hasil Deteksi

katon:

Cahya kuning kanggo bubuk Offwhite

Wêdakakêna kuning cahya

Purity:

98.0% min

98.1%

Rugi ing pangatusan (w/w,%)

1.0% max

0.5%

PH

4.0-8.0

4.3

Indissolving Ing Acetone

0.5% max

0.2%

kesimpulan:

Iku cocog karo specification.

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia saka Fipronil 97% minangka faktor kunci kanggo efektifitas nglawan hama. Kanthi unsur karbon, hidrogen, nitrogen, lan belerang, Fipronil ngganggu sistem saraf pusat serangga, njamin kontrol hama sing ditarget lan efisien.

Peran lan Fungsi:

Fipronil 98% minangka pestisida sing umum digunakake sing nduweni panggonan karo kulawarga senyawa phenylpyrazole. Kondhang amarga efisiensi kanggo ngilangi macem-macem serangga, mites, lan kutu. Fipronil tumindak kanthi fokus ing sistem sensori fokus saka gangguan kasebut, ngganggu kerja biasa lan pungkasane nyebabake mati. Kita kudu nyelidiki proyek lan unsur-unsur kasebut kanthi luwih rinci.

Proses sintesis:

Campuran kasebut kalebu siklus sing cepet kanggo njamin kabecikan lan daya tahan. Diwiwiti kanthi anteseden, campuran kasebut maju liwat pirang-pirang fase respon, reresik, lan kristalisasi. Kanggo njamin yen saben batch ketemu standar paling dhuwur, Yihui nggunakake teknologi mutakhir lan netepi prosedur kontrol kualitas sing ketat.

Standar Kualitas:

Komitmen Yihui kanggo kualitas dibayangke ing standar sing ketat sing ditrapake Bubuk Fipronil. Produksi kita tundhuk karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, mbuktekake manawa produk kasebut tundhuk karo benchmark kualitas internasional. Tes sing ketat ing saben tahap produksi njamin kemurnian, stabilitas, lan safety.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fipronil 98% nemokake aplikasi serbaguna ing antarane industri, negesake pentinge ing manajemen hama:

  1. Pertanian: Fipronil nglindhungi tanduran saka akeh hama, ningkatake panenan lan njamin keamanan pangan.

  2. Perawatan Veterinary: Ing wangun formulasi pet-friendly, Fipronil nglindhungi kewan saka kutu lan kutu, ningkatake kesejahteraan kewan.

  3. Kesehatan Masyarakat: Insektisida Fipronil minangka instrumental kanggo ngontrol vektor penyakit, nyumbang kanggo inisiatif kesehatan masyarakat sacara global.

  4. Pengawetan Kayu: Fipronil minangka pengawet kayu sing efektif, nyegah serangan rayap lan njamin umur dawa struktur kayu.

Sorotan pungkasan:

Yihui, minangka kondhang Bubuk Fipronil manufacturer, ensures product quality through adherence to international standards. Our ISO, Kosher, Halal certifications testify to our commitment. For inquiries and purchases, contact us at sales@yihuipharm.com.

Kirimi