Bubuk Ivermectin Kab

CAS: 70288-86-7
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Spesifikasi: 98% Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antibiotik agen antiparasit
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Ivermectin?

bubuk Ivermectin minangka obat sing nduweni panggonan karo klompok obat avermectin. Pangobatan anthelmintik utamane digunakake kanggo nambani penyakit parasit ing wong loro lan makhluk kasebut. Ivermectin wis dituduhake kuat marang macem-macem jinis parasit kaya nematoda, kewan omo, lan kutu.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Ivermectin

CAS: 70288-86-7

MF:C48H74O14

MW: 875.09

EINECS: 274-536-0

Nomer MDL: MFCD00869511

Purity: 99%

Paket: 25Kg/Drum

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

70288.webp

Spesifikasi lan Parameter:


tes

Keterangan

Result

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa kuning-putih

qualified

identifikasi

IR

Cocog karo standar CRS

qualified

HPLC

Wektu retensi kanggo H2B1a lan H2B1b cocog karo persiapan standar

qualified

Katon saka solusi

Clear lan ora luwih intensely colored saka BY7

qualified

Rotasi optik spesifik (zat anhidrat lan bebas pelarut), °

-17~ -20

-18.6

Bahan sing gegandhengan (%)

Kotoran individu (RRT1.3-1.5) ≤2.5

1.8

Kotoran individu liyane≤1

0.5

Total≤5

3.2

Nglirwakake watesan≤0.05

0.05

Etanol lan Formamide (%)

Etanol≤5.0

3.3

Formamide≤3.0

2.50

Logam berat (%)

≤0.002

0.002

Banyu (%)

≤1.0

0.1

Awu sulfat (%)

≤0.1

<0.1

Sisa pelarut (toluene)

≤890ppm

<890 ppm

Assay (%)

(HPLC, Dasar Pengeringan)

H2B1a/(H2B1a +H2B1b)≥90.0

96.8

95.0≤H2B1a +H2B1b≤102.0

96.2

kesimpulan

Selaras karo syarat EP


Komposisi Kimia:

Konstituen senyawa kasebut koordinat 22,23-dihydro avermectin B1a lan 22,23-dihydro avermectin B1b.

Peran lan Fungsi:

Bubuk Ivermectin Kab nganggep bagean kritis ing bidang pengobatan lan ilmu kedokteran hewan amarga sifat anthelmintik sing kuwat. Ing ngisor iki sawetara proyek kritis lan unsur kasebut:


Perawatan saka penyakit parasit: Kemampuan sing penting yaiku kanggo ngobati kontaminasi parasit ing wong loro lan makhluk kasebut. Iku sregep nglawan akeh parasit, kalebu nematoda, vermin, lan kutu. Ivermectin kerjane kanthi mateni lan mateni parasit, kanthi cara iki ngilangi penyakit kasebut.


Obat Veteriner: Ing pengobatan Veterinary, digunakake digunakake kanggo nambani kontaminasi parasit ing kéwan domestik, kuda, lan ternak liyane. Iki mbantu ngontrol parasit njero lan njaba, kalebu cacing gelang, cacing paru-paru, kewan omo, lan kutu. Ngawasi lan ngobati penyakit kasebut bisa ningkatake kesejahteraan kewan lan ningkatake efisiensi budidaya.


Pangobatan manungsa: Produk kasebut uga digunakake ing obat manungsa kanggo nambani kontaminasi parasit tartamtu. Onchocerciasis, kondisi sing disebabake dening parasit Onchocerca volvulus, minangka salah sawijining panggunaan utamane. Ivermectin mbantu ngresiki mikrofilaria (fase larva) parasit saka awak, nyuda efek samping lan nyegah transmisi luwih lanjut. Iki uga digunakake ing perawatan saka macem-macem kahanan kaya kudis lan kutu sirah.


Kontrol penyakit tropis sing diabaikan: bubuk Ivermectin wis dadi instrumental kanggo ngontrol penyakit tropis sing dibuwang (NTDs) ing saindenging jagad. Penyakit-penyakit iki mengaruhi populasi ing negara-negara sing mbayar kurang lan kalebu kahanan, contone, filariasis limfatik lan helminthiasis sing dikirim menyang lemah. Liwat program organisasi obat massal, ivermectin wis nyuda bobote penyakit kasebut lan ngupayakake kesejahteraan umum ing wilayah sing kena pengaruh.


Kontrol Penyakit Heartworm: Produk kasebut umume digunakake kanggo nyegah penyakit heartworm ing asu lan kucing. Organisasi biasa resep adhedhasar ivermectin nglindhungi pets saka kondisi sing bisa nyebabake bisa nyebabake parasit Dirofilaria immitis. Iki minangka bagean dhasar saka layanan medis pet, utamane ing wilayah sing nyebar cacing jantung.


Pangembangan lan Riset: Riset lan pangembangan produk isih aktif banget. Peneliti nyelidiki kemungkinan aplikasi ing macem-macem lapangan, kalebu onkologi, penyakit sing ora bisa ditolak, lan uga terapi Coronavirus. Pemeriksaan terus-terusan nyinaoni sifat antivirus lan kemampuane kanggo nyegah replikasi infeksi tartamtu.

Proses sintesis:

Interaksi kombinasi kasebut kalebu sawetara tahapan. Ringkesan prosedur sing disederhanakake bisa ditemokake kaya ing ngisor iki:


Fermentasi: Fermentasi Streptomyces avermitilis, bakteri sing manggon ing lemah sing ngasilake avermectin, dadi titik wiwitan proses kasebut. Ing langkah iki, organisme mikroskopik sing olahan ing tank baja tempered ageng karo stock sugih tambahan, lan sakwise dikembangaké kanggo sawetara dina.


Ekstraksi: Sawise mateng, cara urip saham dituku lan diolah nganggo pelarut kanggo misahake avermectins. Kombinasi sakteruse banjur dekontaminasi liwat proses filtrasi lan siklus ekstraksi kanggo medhot ivermectin.


Owahan sintetis: Ivermectin diowahi sacara sintetik kanthi nanggapi karo anhidrida asam kanggo nggawe senyawa sing luwih ajeg sing diarani 22,23-dihydroavermectin B1a. Owah-owahan iki mbangun kekuatan lan solidness obat kasebut.


Kristalisasi: Pure prodhuk diprodhuksi dening crystallizing senyawa dipunéwahi. Langkah iki kalebu dissolving senyawa ing dissolvable lan ngidini kanggo kelangan mboko sithik lan solidify. Produk kasebut diprodhuksi kanthi ngumpulake, ngumbah, lan garing kristal sing diasilake.


Proses union produk kasebut mbingungake lan mbutuhake hardware lan bakat tartamtu. Immaculateness lan sifat asil pungkasan gumantung marang sawetara variabel, kalebu kahanan mateng, prosedur ekstraksi, lan teknik filtrasi. Langkah-langkah kontrol kualitas sing abot penting kanggo njamin asil pungkasan tundhuk karo pedoman administratif lan ok digunakake ing obat lan ilmu kedokteran hewan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Produk kasebut minangka resep sing kuat sing digunakake ing macem-macem usaha kanggo akeh aplikasi. Iki minangka bisnis sing paling kondhang lan panggunaane:


Kesehatan Manungsa lan Kewan: Produk kasebut umume digunakake minangka spesialis anthelmintik kanggo ngobati penyakit parasit ing manungsa lan makhluk. Biasane digunakake kanggo nambani kondisi kaya gangguan visual stream, scabies, lan penyakit heartworm ing canines. Obat kasebut dianggo kanthi mateni lan mateni parasit, kanthi sukses ngilangi kontaminasi.


Peternakan lan Kewan Domestikasi: Produk kasebut uga digunakake ing bisnis agribisnis lan kewan ternak kanggo ngontrol kontaminasi parasit ing makhluk kaya sapi, wedhus, lan kuda poni. Bisa diakses minangka bahan tambahan feed utawa ing struktur sing bisa disuntik, menehi jawaban sing migunani lan sregep kanggo ngawasi pervasions parasit sing bisa mengaruhi kesejahteraan lan efisiensi makhluk.


Kontrol gangguan: Kajaba iku, tungau, kutu, lan kutu bisa diberantas kanthi bantuan minangka insektisida. Iki minangka pilihan serbaguna kanggo ngontrol hama ing macem-macem setelan amarga bisa ditrapake sacara topikal utawa lisan. Ivermectin wis digunakake kanthi efektif kanggo ngontrol gangguan ing panen kaya kentang, stroberi, lan produk alami jeruk.


Bioteknologi: Riset bioteknologi uga wis digunakake. Wis ditampilake duwe sifat antivirus, kanthi kemungkinan aplikasi ing perawatan kontaminasi virus kaya Coronavirus. Salajengipun, spesialis wis nyelidiki kemungkinan panggunaan ing perawatan penyakit lan minangka spesialis imunomodulator.


Kabeh, iku obat sing fleksibel kanthi aplikasi ing macem-macem bisnis. Kemampuan kanggo ngobati penyakit parasit ing manungsa lan makhluk, ngontrol iritasi, lan bisa digunakake ing riset bioteknologi ndadekake piranti dhasar kanggo nggarap kesejahteraan lan efisiensi entitas organik sing urip.

Hubungi kita:

Yihui Pharmaceuticals bangga dadi pabrikan lan pemasok utama Bubuk Ivermectin Kab. Kewajiban kita kanggo kualitas jelas amarga ketaatan kita marang norma-norma ing saindenging jagad, kaya sing dibuktekake dening konfirmasi ISO, Fit, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, Ivermectin usp dening Yihui Pharmaceuticals minangka bukti saka dedikasi sing ora tegang kanggo keunggulan lan misi kita kanggo menehi kontribusi kanggo kesejahteraan individu lan kewan ing saindenging jagad.

Kirimi