Marbofloxacin api

CAS: 115550-35-1
Penampilan: Kuning cahya, daya kristal
Standar: EP
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Marbofloxacin api

Kita bangga nawakake API Marbofloxacin, antibiotik sing paling efektif kanggo ngobati infeksi bakteri ing makhluk. Kerjane kanthi nyandhet replikasi DNA bakteri lan utamane efektif nglawan bakteri Gram-negatif. Produk kita minangka kualitas paling dhuwur lan diprodhuksi miturut norma-norma assiduity sing paling dhuwur. Iku cocok kanggo digunakake ing produk saka obatan Veterinary lan bisa selaras kanggo ketemu specificrequirements.Nanging, katon ora luwih saka kita Marbofloxacin bubuk, Yen sampeyan nggoleki asil sing bisa dipercaya lan efektif kanggo perawatan infeksi bakteri ing makhluk.

 

Apa Marbofloxacin API

Marbofloxacin minangka antibiotik diapason sing kalebu kelas spesifik antimikroba fluoroquinolone. Biasane digunakake ing obat Veterinary kanggo ngobati infeksi bakteri ing makhluk. Iki minangka obat bakterisida sing kuat sing kerjane kanthi nyegah gyrase DNA bakteri, sing penting kanggo replikasi, rekap, lan duplikasi DNA.

Bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem spesifik sing ditemtokake kanggo infeksi bakteri warna-warni ing makhluk. API diprodhuksi liwat proses conflation, sanctification, lan karakterisasi sing ketat kanggo njamin kualitas lan efektifitas. Iki minangka cat grease kristal putih sing tanggung jawab ing banyu lan deterjen organik.

Salah sawijining kaluwihan utama yaiku diapason nglawan bakteri gram-negatif lan gram-positif sing warni, kalebu sing tahan kanggo antibiotik liyane. Obat kasebut umume ditemtokake kanggo nambani infeksi ing sistem pernapasan, saluran kemih, kulit, lan apkin alus.

API Marbofloxacn minangka antibiotik kuat sing umume digunakake ing obat Veterinary kanggo ngobati infeksi bakteri ing makhluk. Iku efektif marang diapason amba saka bakteri, nggawe tamba migunani ing operasi saka kahanan contagious warni. isih, iku kudu digunakake kanthi ati-ati lan mung minangka kasebut dening veterinarian kanggo bantuan pangembangan resistance bakteri lan njamin nggunakake aman lan efektif.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Marbofloxacin

CAS: 115550-35-1

MF:C17H19FN4O4

MW: 362.36

EINECS: 640-416-5

Nomer MDL:MFCD00864820v

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

produk-1-1

Titik lebur: 268-269 ℃ (dec.)

Titik didih: 571 ℃

Kapadhetan: 1.55 ± 0.1g/cm3 (Diprediksi)

Titik nyala: >110 ° (230 °F)

Kelarutan: larut ing kloroform (rada panas)

 

Keterangan Technical:

Tekad

specifications

results

katon

Kuning cahya, daya kristal

Tundhuk

kelarutan

-Nalika

-Metilen klorida

- Etanol (96%)

 

Rada larut

Sparingly larut

Banget rada larut

 

Tundhuk

Tundhuk

Tundhuk

identifikasi

- Spektrum IR

Selaras karo spektrum bahan referensi

Tundhuk

Nyerep

≤0.20

0.08

 

 

Bahan sing gegandhengan (%)

 

 

Najis A

≤0.1

Ora dideteksi

Najis B

≤ 0.1

Ora dideteksi

Najis C

≤0.2

Ora dideteksi

Najis D

≤0.2

Ora dideteksi

Najis E

≤0.2

Ora dideteksi

Impurity sing ora ditemtokake

≤0.2

0.07

Total Impurity

≤0.5

0.16

Logam berat (ppm)

≤20

<20

Rugi ing pangatusan (% w/w)

≤ 0.5

0.04

Awu sulfat (% w/w)

≤0.10

0.02

Assay (%w/w Zat garing)

99.0 ~ 101.0

99.8

Sisa

pelarut

Etanol (ppm)

≤5000

236

Diklorometana (ppm)

≤600

Ora dideteksi

kesimpulan: Selaras karo Ph Eur

Kemasan: 1kg/bag; 25 kg/drum

Kondisi panyimpenan: suhu kamar, bukti cahya, tahan kelembapan, disegel lan garing

Kahanan transportasi: Transportasi ing suhu kamar

 

Informasi keamanan

Label barang mbebayani: Xi

Kode kategori bebaya: 52/53-36/37/38

instruksi safety: 61-36-26-60

WGK Jerman: 2

Nomer RTECS: UU8815140

Kode Pabean: 29349990

 

Apa aplikasi Marbofloxacn API?

Antibiotik fluoroquinolone digunakake kanggo nambani infèksi kulit jero lan dangkal, infèksi saluran kemih ing asu, infèksi kulit lan jaringan alus ing kucing, lan infèksi saluran napas ndhuwur akut.

Digunakake kanggo infeksi saluran pernapasan, pencernaan, saluran kemih, lan kulit sing disebabake dening bakteri sensitif ing sapi, babi, asu, lan kucing. Uga duwe efek terapeutik ing mastitis sapi lan wedhus, uga sindrom susu inflamasi uterus mastitis babi.

 

Pharmacology

API Marbofloxacin kalebu kelas fungisida, lan aktivitas bakterisida gumantung konsentrasi. Bakteri sing sensitif bisa mati sajrone 20-30 dina sawise paparan. Kaya obat fluoroquinolone liyane, maprofloxacin nuduhake efek pasca antibiotik sing signifikan marang bakteri Gram negatif lan positif, lan aktif ing fase stasioner lan pertumbuhan replikasi bakteri. Mekanisme tumindake ora dimangerteni kanthi lengkap, nanging dipercaya bisa tumindak kanthi nyandhet cyclooxygenase DNA bakteri (topoisomerase tipe II), nyegah pembentukan superheliks DNA lan sintesis DNA. Mapofloxacin lan obat fluoroquinolone komersial Veterinary liyane duwe profil aktivitas antibakteri sing padha. Obat-obatan kasebut nduweni aktivitas sing apik marang akeh bakteri lan cocci Gram negatif, kalebu umume spesies lan galur Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Escherichia coli, Enterococcus, Campylobacter, Shigella, Salmonella, Aeromonas, Haemophilus, Proteus, Yersinia, Vibrio, lan liya-liyane. bakteri sensitif kalebu Brucella, Chlamydia trachomatis, Staphylococcus (kalebu penicillinase producing lan bakteri tahan methicillin), Chlamydia, lan Mycobacterium. Obat fluoroquinolone duweni aktivitas sing beda-beda marang umume spesies Streptococcus lan umume ora dianjurake kanggo perawatan infeksi bakteri iki. Obat-obatan kasebut nduweni aktivitas sing lemah marang umume bakteri anaerob lan ora bisa nambani infeksi bakteri anaerob kanthi efektif. Amarga mutasi, galur tahan obat wis muncul, utamane Pseudomonas, Klebsiella pneumoniae, Acinetobacter, lan Enterococcus, nanging umume dipercaya manawa resistensi mediated plasmid jarang kedadeyan.

 

Aktivitas biologis

Marbofloxacin bubuk minangka antibiotik efektif sing nyegah replikasi DNA bakteri.

 

Riset in vitro

Iki minangka reagen antibakteri Fluoroquinolone sing dirancang khusus kanggo panggunaan Veterinary. Tumindak ing spektrum luas aerobik Gram negatif lan sawetara bakteri Gram positif, uga genus Mycoplasma, lan nduweni aktivitas bakterisida sing dhuwur. Minangka Fluoroquinolone generasi katelu, utamane target replikasi lan transkripase, kayata helikase DNA lan topoisomerase IV, sing loro-lorone penting kanggo urip bakteri. Iku sacara signifikan mateni pra flagella lan flagella intraselular saka parasit Leishmania, lan efek iki gumantung dosis lan luwih efektif tinimbang glucosamine antimonate lan sodium antimonate. Sawise perawatan karo Marbofloxacin, makrofag entuk kemampuan anti infeksi lan nambah liwat jalur NO synthase. Aktivitas anti Leishmania sing kuat.

 

Riset ing vivo

Ing vivo, iku nambani galur Mhyopneumoniae 116 alam bébas lan clone re diisolasi galur ing dosis terapeutik kanggo 4 dina, nuduhake efek positif mycoplasma ing phase logaritmik tinimbang phase lag. diobati kanthi dosis terapeutik, ora ngilangi M. hyopneumoniae. 87.5% nganti 100% babi isih nuduhake asil positif sawise dites lan ora bisa nyuda gejala klinis kanthi efektif. Nanging, perawatan kasebut bisa nyuda cedera paru-paru. perawatan kasebut kanthi dosis 6mg / kg ing struktur jaringan jaran sing kena infeksi Staphylococcus aureus, sapisan saben dina suwene 7 dina, ora bisa ngilangi infeksi Staphylococcus aureus kanthi efektif saka situs sing didhelikake.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional API Marbofloxacinpabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Marbofloxacin bubuk, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi