Moxidectin bubuk

Nomer CAS: 113507-06-5
Penampilan: bubuk amorf putih utawa kuning pucet
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Moxidectin API

Kita produsen Moxidectin API, obat parasit penting sing akeh digunakake ing obat Veterinary. Produk kita minangka kesucian lan kualitas sing paling dhuwur, efektifitas maksimal kanggo nambani macem-macem sponger kalebu cacing, diminutif, lan kutu. nduweni efek sing terus-terusan lan pinggiran safety sing amba, dadi pilihan populer ing antarane para dokter hewan lan sing duwe kewan uga. Apa sampeyan butuh Moxidectin bubuk kanggo sapi, nags, tykes, utawa jalmo liyane, kita bisa menehi karo asil tengen. Dipercaya kita kanggo Moxidectin sing bisa dipercaya, bukti, lan terjangkau.

 

Apa bubuk Moxidectin API?

Moxidectin minangka obat antiparasit sing kuat lan diapason sing umume digunakake ing obat Veterinary. Iki amarga kemampuane efektif ngontrol macem-macem sponger ing makhluk, kalebu diminutif, kutu, kutu, lan nematoda. iku belongs kanggo kulawarga lactone macrocyclic obat-obatan lan workshop dening snooping karo sistem syaraf spongers, anjog kanggo lumpuh lan pati.
Umume efektif nglawan sawetara sponger Veterinary penting, kalebu heartworm, cacing usus, lan diminutives mange. Iku uga efektif marang spongers njaba padha kutu lan kutu, nggawe alat larang regane ing operasi saka kéwan lan jalmo kanca. Exertion broad-diapason iki ndadekake pilihan remedial disenengi kanggo akeh veterinarians.
Salah sawijining kaluwihan penting yaiku durasi tumindak sing dawa. Iki tegese tamba siji bisa menehi pangayoman terus-terusan marang infèksi parasit kanggo liwat kanggo sawetara minggu. Iki ora mung nyuda frekuensi dosis sing dibutuhake nanging uga nambah selaras karo aturan perawatan. Kajaba iku, umume diidini, kanthi akeh barang sisih sing dilaporake.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Moxidectin

CAS: 113507-06-5

MF:C37 H53 N O8

MW: 639.82

EINECS: 635-129-7

Nomer MDL: MFCD00866560

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Antiparasit

Titik lebur: 132 ° C

Titik didih: 790.0 ± 70.0 ° C (Prediksi)

Kapadhetan: 1.23 ± 0.1 g/cm3 (Diprediksi)

Kelarutan: ing etanol≥ 128 mg/mL; ing DMSO≥ 129.4 mg/mL; Ing panas entheng lan ultrasonik, banyu ≥ 3.27 mg / mL

 

Keterangan Technical:

Item Tes

Keterangan

Result

katon

Wêdakakêna amorf putih utawa kuning pucat

Putih

amatir

wêdakakêna

 

identifikasi

Spektrum IR sampel cocog karo bahan referensi

Tundhuk

 

Wektu penylametan puncak utama solusi Sampel cocog karo solusi Standar, kaya sing dipikolehi ing Assay.

Tundhuk

Water

≤1.3%

0.6%

Turahan ing kontak

≤0.2%

0.04%

logam berat

≤20ppm

<20ppm

Assay (anhydrous basis)

92.0% ~ 102.0%

98.2%

Organik

reged

Eluting awal

reged

Moxidectin butenyl analog (A) ≤1.5%

0.1%

5'-Demethyl moxidectin (B) ≤0.5%

0.2%

Moxidectin pentenyl analog(C) ≤1.5%

0.4%

Moxidectin 17a-epimer(D) ≤2.5%

0.2%

Jumlah moxidectin 19-S-17a-ene lan isomer etil moxidectin(E+F)≤1.7%

0.3%

Milbemycin B analog (moxidectin open ring)(G) ≤1.5%

Ora dideteksi

Eluting najis individu liyane sadurunge analog milbemycin B (dering mbukak moxidectin) ≤0.5%

 

0.2%

Telat-eluting

reged

Moxidectin deoxydienea. lan 4'-Methylthiomethoxymoxidectin(H+I)≤1.0%

Ora dideteksi

20b-Methylthiomoxidectin(J) ≤0.5%

Ora dideteksi

20-Nitrobenzoylmoxidectin(k) ≤0.5%

Ora dideteksi

Kotoran individu liyane sing eluting sawise milbemycin B

analog (moxidectin open ring) ≤0.5%

Ora dideteksi

Organik total

reged

≤7.0%

1.7%

Residu pelarut

Metanol ≤3000ppm

Ora dideteksi

Metilen klorida ≤300ppm

Ora dideteksi

Isopropil asetat ≤5000ppm

Ora dideteksi

N-heptana ≤5000ppm

72ppm

BHT

0.3% ~ 0.6%

0.49%

kesimpulan

Produk tundhuk karo spesifikasi (USP)

Lumbung

Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik, tahan cahya, lan simpen ing suhu kamar

 

Paket: 100g; 1 kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: Simpen ing papan sing peteng, atmosfer inert, 2-8 ° C

 

Informasi Safety

Label barang mbebayani: T, N

Kode kategori bebaya: 25-50

instruksi safety: 45-61-24/25

Nomer transportasi barang mbebayani: 2588

WGK Jerman: 3

Nomer RTECS: PY5438800

Tingkat bebaya: 6.1 (b)

Kategori kemasan: III

Kode Pabean: 29322090

 

Apa tumindak farmakologis saka Moxidectin API?

Moxidectin API minangka agen antiparasit spektrum sing amba sing kalebu kelas senyawa lakton makrosiklik. Iki asalé saka galur Streptomyces cinnamoneus lan strukturé padha karo lakton makrosiklik liyané kayata ivermectin lan doramectin.

tumindak farmakologis liwat aktivasi kuat lan selektif saluran ion klorida glutamat-gated (GluCls) ing sistem saraf parasit. Iki nyebabake tambah excitability neuronal, lumpuh, lan pungkasane mati parasit. nduweni karemenan dhuwur lan efek long-tumindak ing GluCls nematoda lan arthropoda, dadi perawatan efektif kanggo macem-macem infestasi parasit ing kéwan.

iku banget efektif marang macem-macem parasit, kalebu nematodes usus, lungworms, mites, lan kutu. Wis ditampilake nyedhiyakake perlindungan kanthi cepet lan tahan suwe marang penyakit heartworm ing asu lan kucing. Uga efektif nglawan nematoda gastrointestinal ing sapi, wedhus, lan jaran.

nduweni keracunan sing sithik ing mamalia lan ditoleransi kanthi becik dening umume kewan, kalebu wanita ngandhut lan lactating. Iku gampang diserap lan disebarake ing saindhenging awak sawise administrasi, kanthi setengah umur kira-kira 28 dina ing sapi lan 42 dina ing wedhus.

Kesimpulane, iki minangka agen antiparasit sing kuat lan efektif sing menehi perlindungan kanthi cepet lan jangka panjang marang macem-macem parasit ing kewan. Cara tumindak sing unik lan keracunan sing sithik ndadekake alat sing migunani kanggo nglawan serangan parasit.

 

Apa aplikasi Moxidectin API?

Moxidectin bubuk minangka parasiticide sing efektif banget digunakake kanggo nambani lan nyegah macem-macem infestasi parasit. Obat kuat iki nduweni spektrum aktivitas sing akeh, saengga efektif nglawan parasit internal lan eksternal kayata heartworms, roundworms, mites, lan kutu.

umume digunakake ing industri Veterinary kanggo nambani macem-macem spesies kewan, kalebu asu, kucing, jaran, lan sapi. Biasane diwenehake kanthi lisan utawa disuntikake kanthi subkutan, gumantung saka aplikasi tartamtu lan spesies kewan.

Saliyane digunakake ing kesehatan kewan, uga digunakake ing perawatan saka infèksi parasit manungsa tartamtu. Contone, wis digunakake kanggo nambani wuta kali, lelara sing ngrusak sing disebabake dening cacing parasit sing nyebabake mayuta-yuta wong ing saindenging jagad.

iku tamba Highly efektif lan aman, lan digunakake digunakake amarga khasiat, safety, lan versatility. Spektrum kegiatan sing wiyar ndadekake alat sing migunani kanggo nglawan infeksi parasit ing kewan lan manungsa. Kanthi akeh aplikasi lan rekaman sukses sing wis kabukten, mula ora kaget yen terus dadi pilihan populer kanggo dokter hewan, dokter, lan peneliti ing saindenging jagad.

 

Rentang panggunaan kewan

Moxidectin wis disetujoni kanggo digunakake ing perawatan filariasis, miturut rong panaliten sing ditindakake ing taun 2018 ing wong sing umur 11 taun lan ndhuwur ing Amerika Serikat sing wuta kali. Sampeyan perlu nganakake uji coba jangka panjang liyane kanggo ngevaluasi keamanan lan efektifitas moxifloxacin kanggo ngobati infeksi nematoda ing bocah lan wanita kanthi kesuburan. Moxibustin samesthine bisa mbantu nggayuh tujuan ngilangi penyakit kasebut. Asu: Nyegah filariasis. Jaran: Perawatan kanggo parasit kalebu roundworms lan gastro chemical book robot kayata gastrointestinal lan usus cilik. Sapi: Perawatan kanggo parasit kayata cacing gastrointestinal, kerang, lan cacing paru-paru, cacing plasenta. Wedhus: Perawatan kanggo nematoda, cacing gelang, lan nematoda tumbak getih bengkong. Nematoda bisa ngembangake resistensi silang antarane moxicycline lan agen parasit liyane sing padha, kayata ivermectin, doxorubicin, lan avermectin. Moxicycline lagi dievaluasi minangka perawatan kanggo kudis ing manungsa, utamané nalika lagi tahan kanggo terapi liyane.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka supplier saka  Moxidectin bubuk , Xi'an Yihui nduweni pengalaman produksi sing sugih lan kawruh teknis, produk berkualitas tinggi, kapasitas produksi sing fleksibel, lan layanan pelanggan sing berkualitas, sing bisa nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

yen sampeyan butuh Moxidectin API, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi