YIHUI BIO dadi panyedhiya grosir saka bahan kosmetik darmabakti kanggo kemajuan kosmetik lan jamban. Rangkaian produk sing akeh nyedhiyakake macem-macem syarat kanggo klien cilik lan gedhe. Spesialisasi ing produksi bahan mentah kosmetik, Undersun nawakake pilihan lengkap, kalebu Arbutin, Ekstrak Centella Asiatica, Ekstrak Lidah Buaya, Ekstrak Licorice, Anthocyanin, Ekstrak Rhodiola, lan Ekstrak Kayu Manis.


Kita bahan kosmetik, asalé saka sumber tanduran, gumunggung Highly murni lan senyawa aktif standar. Bahan-bahan kasebut utamane digunakake kanggo ningkatake kesehatan kulit lan rambut, nambah tampilan sakabèhé. Konstituen utama kalebu 5-Aminolevulinic Acid, Idebenone, Chlorogenic Acid, Polydatin, lan liya-liyane. Kosmetik, alam, sintetik, utawa diekstrak, nggabungake macem-macem zat kanthi efek sing beda liwat proses kayata pemanasan, aduk, lan emulsifikasi, sing ngasilake campuran senyawa sawise dicampur lan diproses kanthi ati-ati.


Bahan kosmetik beda-beda ing jinis lan fungsi. Padha bisa dipérang dadi rong klompok: bahan matriks lan bahan bantu. Bahan matriks minangka komponen mentah utama ing kosmetik, minangka bagean penting saka rumus lan nduweni peran penting. Ing sisih liya, bahan tambahan nyumbang kanggo mbentuk, nyetabilake, utawa nambah warna lan wewangian kanggo kosmetik. Nalika digunakake ing jumlah sing luwih cilik, padha duwe arti penting ing formulasi kosmetik.


Bahan Kosmetik

0
  • Hexamidine Diisethionate

    Jeneng produk: Hexamidine diisethionate
    CAS No .: 659-40-5
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Ergothioneine bubuk

    CAS: 497-30-3
    Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal
    Spesifikasi: 98% Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Skincare Anti Aging
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pro Xylane

    CAS: 439685-79-7
    Penampilan: Bubuk utawa Cairan
    standar: 30%; 100% (selaras)
    Kelas: Kosmetik Grade
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Bahan Comestics Anti-Aging Whitening Anti-Wrinkle
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Spermidin trihidroklorida

    CAS: 334-50-9
    Penampilan: bubuk putih
    standar: USP utawa ing-house
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nootropics utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
4