Babagan Perusahaan Yihui

Xi'an Yihui Bio-technology Co., Ltd. minangka perusahaan tanggung jawab winates berteknologi tinggi sing darmabakti kanggo riset, produksi, lan dodolan API paling dhuwur, Bahan Kosmetik, Inhibitor, Peptida Kosmetik lan macem-macem bahan kimia Fine. Produk kita utamane kalebu bahan aktif biofarmasi lan perantara lanjut kanthi fungsi kayata sifat antivirus, hypoglycemic, lan anti-alergi. produk kita utamane diekspor menyang negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Jepang, lan Korea Selatan.
Perusahaan Xi'an Yihui minangka produsen profesional kanthi produk berkualitas tinggi, kemampuan riset lan pangembangan tingkat dhuwur, peralatan lan teknologi produksi canggih, layanan sawise-sales sing sampurna lan kaluwihan liyane, minangka pilihan pelanggan saka mitra sing cocog.
mangerteni sing luwih lengkap Hubungi Kita

  • 1

    Assurance Quality

  • 2

    Budaya Kita

  • 3

    Sawise-sales Service

Assurance Quality

Nggawe konsep kualitas, netepake kontrol kualitas lan sistem pemantauan kualitas sing dipercaya kanggo njamin keamanan lan efektifitas produk sing diprodhuksi dening perusahaan, lan terus nambah daya saing kualitas lan reputasi produk Yihui, nggawe Yihui dadi perusahaan farmasi modern.

  • Patuhi aturan proses kanthi ketat
  • Nguatake manajemen sistem
  • Marem panjalukan customer
  • Upaya kanggo kaunggulan

Budaya Kita

1. Perusahaan Xi'an Yihui nduweni komitmen kanggo ningkatake inovasi ing bidang bioteknologi. 2. Kolaborasi minangka Kunci Sukses Perusahaan. 3. Perusahaan Xi'an Yihui ngeyel ing Customer-Centricity. 4. Xi'an Yihui Company wis darmabakti kanggo mromosiaken Sustainable Development.

  • Inovasi
  • Kolaborasi
  • Orientasi Pelanggan
  • tanggung jawab

Sawise-sales Service

1. Tim Profesional 7 * 24 Jam Layanan Pelanggan. 2. Nyedhiyani dhukungan teknis kapan wae, kayata tes, panggunaan, panyimpenan, pengiriman lan dokumen. 3. Nduwe departemen layanan sawise-sales khusus, dilengkapi personel lan peralatan layanan sawise-sales profesional. 4. Multiple wangun layanan sawise-sales, kayata telpon, mail, chatting online, konferensi video, remot kontrol, etc.

  • Kacepetan respon lan tingkat résolusi sing luwih dhuwur
  • technical support
  • Sistem layanan sawise-sales lengkap
  • Macem-macem cara layanan sawise-sales

Produk Panas

  • API
  • peptida
  • Inhibitors
  • Bahan Kosmetik
  • Bahan Kimia sing Apik
  • Suplemen Panganan
  • Plant Extracts
  • Bahan Baku Veteriner
ndeleng liyane

News Latest

  • Minyak Vitamin K1: Kunci Kanggo Nggawe Pembekuan Darah lan Kesehatan Tulang

    Vitamin K1 minangka vitamin larut lemak sing penting, uga dikenal minangka klorofilin utawa chillin. Dheweke nindakake akeh fungsi penting ing awak manungsa. iki digunakake digunakake ing medicine lan Nutrition. Iki nduweni peran kunci ing proses koagulasi lan nduweni peran pendukung penting ing kesehatan balung.

    ndeleng liyane >>
  • Clotrimazole: Agen Antijamur Efektif

    Infeksi jamur minangka masalah kesehatan umum, mengaruhi kualitas urip wong akeh. Untunge, obat modern wis ngembangake seri obat antijamur sing efektif, lan siji obat sing diakoni yaiku 99% Clotrimazole. Artikel iki bakal njelajah mekanisme tumindak, aplikasi klinis, lan safety Clotrimazole.

    ndeleng liyane >>
  • Riset Nemokake Kalsium Malate Duwe Peran Penting Ing Kesehatan Balung

    Calcium Malate minangka senyawa sing utamané kasusun saka kalsium lan asam malat. Biasane digunakake minangka suplemen kalsium utawa aditif panganan, kanthi bioavailabilitas sing apik lan rasa ora nyaman ing gastrointestinal. Calcium Malate bisa nambah panyerepan lan pemanfaatan kalsium. Iki tegese awak manungsa luwih seneng nyerep kalsium sing dibutuhake. Kajaba iku, Kalsium Malate uga bisa nambah kaasaman lan nambah rasa panganan, mula uga digunakake ing industri panganan.

    ndeleng liyane >>
Kirimi

Rincian Lokasi